Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
kdk
Uporabnik

Re: Porsche Chayenne

Napisal/-a kdk So jan 04, 2003 3:43 pm

Je pa res , da so ti " terenci "
1. Zeloo lepi
2. Niso ravno namenjeni za teren , čeprav lahko greste z njimi tudi tja.
3. Moda je pač moda in gre v prodajo

Uporabniški avatar
dobek
Mojster foruma

Kraj: MarburgAnDerDrau

Napisal/-a dobek So jan 04, 2003 4:52 pm

a se se kdo spomni najhitrejsega terenca 80ih let? lamborghinija lm002? ;)

200kmh po puscavii, poraba okoli 50l (pri normalni voznji seveda ;)), dizajn pa podoben, kot ga je komercialni hummer dobil kakih 10 let pozneje...

za touarega pa sem bral, da so v nemciji ze vkradli prvega (celih 10 dni starega) in da ga isce drzavna kriminalisticna sluzba :D (bog ve cigav je bil)
SlikaSlika
Ce v svojih postih slucajno koga uzalim - prisezem, da je bilo nalasc!

Uporabniški avatar
mikey
Novinec

Napisal/-a mikey So jan 04, 2003 5:29 pm

SAFRANE pravi:
KAJ pravite na novega Chayenne?izgovor: ŠAJEN

moje mnenje:
sigurno do sedaj ni bilo bolj športnega SUV-a.(266km/h)
v testih pravijo da je tako kot od znotraj kot tudi predvsem po načinu vožnje ostal pravi Porsche.
baje imajo v tovarni v Zuffenhausnu že čez 100.000 prednaročil ki pa se vlečejo tudi do konec leta 2004 (!!!)

samo je pa nekaj:
vsi tile novi terenci:
Porsche Chayenne
Volvo sc 90(al kok je že)
VW Toraeg
Bmw X5

sej nič ne rečem vsi zgledajo lepo ponujajo veliko tehnike majo dobre motorje.....aaaaaampak:
pa ne da bi hotel žespet Mercedesa hvalit ampak dejstvo je da ma pa le od evropejcev zaenkrat edino Mercedes-Benz 20 LETNO TRADICIJO Z TERENCI ki se je začela še z G-Klasso oz. z Puchom.
in: IZKUŠNJE SO ZELO VELIKO KO DELAŠ NOV AVTO-in tele firme teh izkušenj z terenci NIMAJO in vprašanje koliko so dejansko ali na terenu ali pa na cesti (sploh ni važno) dobri.

Ti avtomobili so sploh niso kupljeni zato da boš ti ril po skalah al pa blatu! Kdo bo pa z avtomobilom ki stane okol 15.000.000SIT rinil med veje in skale! Za tja si kupiš Lado Nivo pa maš džipa ki povsod pride! Trenutno je se razpasla taka moda da se kupujejo SUV! Marsikdo bo s takim avtomobilom splezal najvišje na ljubljanski grad! Za to pa ne rabiš terenca!

Uporabniški avatar
mikey
Novinec

Re: Re: Re: Porsche Chayenne

Napisal/-a mikey So jan 04, 2003 5:52 pm

SAFRANE pravi:
mikey pravi:
SAFRANE pravi:
KAJ pravite na novega Chayenne?izgovor: ŠAJEN

moje mnenje:
sigurno do sedaj ni bilo bolj športnega SUV-a.(266km/h)
v testih pravijo da je tako kot od znotraj kot tudi predvsem po načinu vožnje ostal pravi Porsche.
baje imajo v tovarni v Zuffenhausnu že čez 100.000 prednaročil ki pa se vlečejo tudi do konec leta 2004 (!!!)

samo je pa nekaj:
vsi tile novi terenci:
Porsche Chayenne
VW Toraeg
Bmw X5

sej nič ne rečem vsi zgledajo lepo ponujajo veliko tehnike majo dobre motorje.....aaaaaampak:
pa ne da bi hotel žespet Mercedesa hvalit ampak dejstvo je da ma pa le od evropejcev zaenkrat edino Mercedes-Benz 20 LETNO TRADICIJO Z TERENCI ki se je začela še z G-Klasso oz. z Puchom.
in: IZKUŠNJE SO ZELO VELIKO KO DELAŠ NOV AVTO-in tele firme teh izkušenj z terenci NIMAJO in vprašanje koliko so dejansko ali na terenu ali pa na cesti (sploh ni važno) dobri.

Ti avtomobili so sploh niso kupljeni zato da boš ti ril po skalah al pa blatu! Kdo bo pa z avtomobilom ki stane okol 15.000.000SIT rinil med veje in skale! Za tja si kupiš Lado Nivo pa maš džipa ki povsod pride! Trenutno je se razpasla taka moda da se kupujejo SUV! Marsikdo bo s takim avtomobilom splezal najvišje na ljubljanski grad! Za to pa ne rabiš terenca!

to je vse res stari sej vem sej moji kupci ml-ov tud več kot na makadam z njim ne zapeljejo---samo: a misleš da je pa namen tovarn-firm tak ?močno močno dvomim.....oz. ti kar povem da ni(dokaz?bil sem v toscalussi v u.s.a. kjer izdelujejo ML-e in tam som nam predstavili tudi grupe kucev katere naj bi bili)

Ne to men govort! Moj fotr ma ML! Pa ga on ni kupu zato da bi se po asfaltu vozu! Pozim nimaš bolšga! Sam jst govorim o večeini kupcev SUV!

Uporabniški avatar
donCapeli
Nov uporabnik

Kraj: obala

Napisal/-a donCapeli Ne jan 05, 2003 12:31 am

VW touareg, ki je precej podoben, mi je kr všeč. sem mal testiral tega edinega v sloveniji(zaenkrat) in se mi je kr dopadel. sicer pa si ne bi nikoli kupu te masince, ki jst imam totalno druge koristi od avta.
nereg. lada niva za teren,
pa enga malega avtiča za lokalno vožnjo
Ko pogledaš v ogledalce, vidiš mene, ki za tabo vozim 8)
Slika

Uporabniški avatar
donCapeli
Nov uporabnik

Kraj: obala

Napisal/-a donCapeli Ne jan 05, 2003 12:34 am

...sem pa pozabu dodat, da po moje je mercedes tudi eden izmed vodilnih izdelovalcev terencev, njihova vozila so res prva liga, skoda edino, ki niso bolj dostopna kupcem.
Ko pogledaš v ogledalce, vidiš mene, ki za tabo vozim 8)
Slika

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul Ne jan 05, 2003 1:11 am

moje mnenje.čeprav vem,da me safrane s tezkim srcem bere.
koncerna vw in porsche sta zelo tesno sodelovala,ko so izdelovali ta suv-ja.takoj se je vedlo kaj išče porsche.najhitrejšega terenca.logično:D.to jim je tudi ratalo.mislim,da je hudičevo tezko ustavit tole maso,čeprav se po testih z lahkoto meri z najboljšimi.dejstvo pa je,da je pri večjih hitrostih vse drugače.
glede teh terencev,ki so našteti.bmw mi je zelo všeč.fajn kegle ma,lepo pridejo auspuhi,res je hud voziček:D...volvo spada sem?aja?mah ni mi tok no.range rover(ta nov)je prava šminka :D:D,čeprav je tudi stari veljal za avto "bogatih" (al nekaj takega),fancy pač.vw mi je zelo všeč.tko kot vw vedno naredi.za ljudi,ki nimajo 100.000 evrov ampak dajo 70.000 in se s tistim fajn navorom tud do triglava zapeljejo :D:D.
glede mercedesov pa tkole.puch je džip.ni suv.vedno je bil ikona in očitno bo še (leta 2001 so jih nardili točno 2krat toliko kot leta 2000).pri ml-u pa me moti to,da ni lih ne vem kaj za cesto,baje je pa mal boljši za makadam.to sta mi rekla 2 njegova bivša lastnika.ok spet boš omenil amg-ja oz. model ML 55AMG.ok res je.videl sem jih že par.zgledajo jebeno... ampak ne vem zakaj ne dajejo not mašin iz une e serije k jih je mela 567KM (al nekaj takega).mislim,da so nekaj časa jih,al se motim???

Uporabniški avatar
din
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a din Ne jan 05, 2003 11:02 am

SAFRANE pravi:
samo je pa nekaj:
vsi tile novi terenci:
Porsche Chayenne
VW Toraeg
Bmw X5

Malo si spusto še drugo konkurenco, ki imajo še mnogo več izkušenj z terenci. Npr. Jeep, omenjeni Land Rover, Toyota. Je pa res da G-Klassa komot spada po performansah med njih
Slika

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Napisal/-a MGsax Ne jan 05, 2003 11:12 am

Chayenne je zakon!!!!
ko bi le cena bl nižja
SlikaSlika
če te zanima powerlifting ali strongman tekme klikni -
Stran za najmočnejše

pic16v
Novinec

Kraj: Ormož

Napisal/-a pic16v Ne jan 05, 2003 2:49 pm

Meni pa se ta novi Chayenne zdi prav grdi terenec(no SUV).Ko da bi si kupu 911 pa ga dvigno.Fuj.
Ko je bil test med ta novim VW-jem in tem Porschejem je odločilno zmagal VW(pa se cenejsi je od Chayenna).Nevem no

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul Ne jan 05, 2003 3:02 pm

aha.je bolj "ljudski".cena poršeja je pač cena poršeja in zato marsikomu nedoseljiva :(.ma pa večjo hitrost in hude hude pospeške:D:D

Uporabniški avatar
din
Uporabnik

Re: Re: Re: Porsche Chayenne

Napisal/-a din Ne jan 05, 2003 8:00 pm

[/quote]

Malo si spusto še drugo konkurenco, ki imajo še mnogo več izkušenj z terenci. Npr. Jeep, omenjeni Land Rover, Toyota. Je pa res da G-Klassa komot spada po performansah med njih[/quote]

sm reku evropski[/quote]

Rover je Angleška firma, Anglija pa je baje v Evropi ;)

bdw: VW model z diesel motorjem je dražji od Porschea ??? vir DSF
Slika
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov