Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

bizi10
Novinec

Kraj: Štajerska

Re: 2012 VW Golf VII./Jetta

Napisal/-a bizi10 Sr avg 31, 2011 3:46 pm

martin_krpan je napisal/-a:Evropska Jetta Trendline:

Slika

Če pa tole ni poor's man A4 pa ne vem kaj je :)

Uporabniški avatar
Daedalus
Poznavalec foruma

Napisal/-a Daedalus Ne sep 18, 2011 11:24 am

martin_krpan je napisal/-a:vrata so skoraj povsem plastična:
Slika

Ojoj. :huh:

Marek_
Poznavalec foruma

Napisal/-a Marek_ Ne sep 18, 2011 11:31 am

Ja to je tisti padec kakovosti, ki sem ga omenjal pri novi Jetti. 1000x rajši Octavio za manj...

Uporabniški avatar
Daedalus
Poznavalec foruma

Napisal/-a Daedalus Ne sep 18, 2011 12:16 pm

Ceed je napisal/-a:Ja to je tisti padec kakovosti, ki sem ga omenjal pri novi Jetti. 1000x rajši Octavio za manj...

100000x rajši. :)

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Kraj: Vinica

Napisal/-a ~toMmy~ Ne sep 18, 2011 1:46 pm

Daedalus je napisal/-a:
Ceed je napisal/-a:Ja to je tisti padec kakovosti, ki sem ga omenjal pri novi Jetti. 1000x rajši Octavio za manj...

Racionalno gledano se strinjam in ne razumem tega šparanja na Jetti, ampak po izgledu zunanjosti (in tudi armature), se lahko po mojem mnenju Octavia skrije. Jetta je meni osebno prekleto lep in skladen avto.
Slika
"Deutschen sind vielleicht nicht die Humorvollsten, aber wer will schon ein lustiges Auto?"

zany
Uporabnik

Napisal/-a zany Ne sep 18, 2011 1:50 pm

Kaj tule je plastika v tej barvi ? Ker comfortline pa že ima oblazinjena vrata.

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4500190&show=1

Je pa res lepa tale jetta, vendar le če je deležna obilico opreme...osnovna je čist mimo....

In pa primer, hyundai elantra ki je občutno cenejša od jette ima oblazinjenja toliko;
Priponke
tehyel13_4e5de3d8bd433.jpg

Marek_
Poznavalec foruma

Napisal/-a Marek_ Ne sep 18, 2011 3:31 pm

Ni problem samo v blagu, ampak na splošno so vrata izdelana nagravžno. Neprileganje plastik, štrleči robovi, neenakomerni razmiki. Drugače nisem v notranjosti opazil kakih kakovostnih problemov, ampak vrata delujejo res pobrana iz čungalunga vozila.

Uporabniški avatar
tomzzi
Poznavalec foruma

Napisal/-a tomzzi Ne sep 18, 2011 5:27 pm

~toMmy~ je napisal/-a:
Daedalus je napisal/-a:

Racionalno gledano se strinjam in ne razumem tega šparanja na Jetti, ampak po izgledu zunanjosti (in tudi armature), se lahko po mojem mnenju Octavia skrije. Jetta je meni osebno prekleto lep in skladen avto.

Ja ampak to ni dovolj dober razlog, da bi upravičil nakup. Vsaj zame ne. Izgled je nekako na drugem mestu... Vsakemu svoje.

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Kraj: Vinica

Napisal/-a ~toMmy~ To sep 20, 2011 5:10 pm

tomzzi je napisal/-a:
~toMmy~ je napisal/-a:
Daedalus je napisal/-a:

Ja ampak to ni dovolj dober razlog, da bi upravičil nakup. Vsaj zame ne. Izgled je nekako na drugem mestu... Vsakemu svoje.

Saj jaz bi dejansko v tem razredu VAG-a izbrali ali Golfa ali pa karavansko Octavio. ;)
Slika
"Deutschen sind vielleicht nicht die Humorvollsten, aber wer will schon ein lustiges Auto?"

JaNo
Nov uporabnik

Napisal/-a JaNo Ne sep 25, 2011 8:17 pm

Mja, pri the vratih so res malo mimo pihnli ampak se vedno raje tole kot pa skatlasto Octavio. Ne recem da je jetta nek vrhu ski dizajn.. Ampak Octavia limuzina pa - no way.

Ce gremo stet ceneno plastiko v notranjosti Jo v Octaviji najdemo vec.

Uporabniški avatar
Kegl
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Kegl Ne sep 25, 2011 8:23 pm

JaNo je napisal/-a:Mja, pri the vratih so res malo mimo pihnli ampak se vedno raje tole kot pa skatlasto Octavio. Ne recem da je jetta nek vrhu ski dizajn.. Ampak Octavia limuzina pa - no way.

Ce gremo stet ceneno plastiko v notranjosti Jo v Octaviji najdemo vec.

zanimivo, da ti je tanova octavija škatlasta proti temu...jst sm glih kontra mnenja ;) vsakmu svoje...

Uporabniški avatar
sonic
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a sonic Pe sep 30, 2011 3:08 pm

~toMmy~ je napisal/-a:
Daedalus je napisal/-a:

To je dejstvo, zunanja oblika Jette je vsekakor lepša.

Ampak vseeno bi v dilemi Jetta vs Octavia limuzina verjetno izbral Škodo.

Zakaj? Zato:

1. Zunanji izgled je morda lepši, ampak znotraj izgleda Jetta res lepo šele pri visokih stopnjah opreme. Sedel sem v Jetti Higline in na prvi pogled je res nobel - ampak Higline verzije so že svinjsko drage, za nekaj jurjev več že dobiš Passata.
Bolj osnovne Jette izgledajo znotaj bolj ubogo, kolikor sem videl.
2. Ne glede na izgled zunanjosti ali notranjosti, bi rekel da je (vsaj za moj okus) ergonomija Octavie boljša. Najbolj zamerim naslon za roke, ki to sploh ni (je tako rekoč neuporaben).

Če upoštevamo še faktor nabavne cene, potem se mi zdi da je pametnejša izbira Octavia.

Res pa je, da jaz osebno ne vidim smisla v takih avtih.
Če rabiš veliko limuzino, kupiš Passata oz. Mondeota ali kaj tretjega v tem velikostnem rangu ali še večje.
Če ne rabiš tako velikega avta in/ali ne želiš dati toliko denarja, kupiš Golfa ali drug hatchback iz golf-razreda.
Če bi nekaj v velikostnem in cenovnem rangu Golfa, pa vseeno rabiš malo večji prtljažnik - pa seveda kupiš Octavio Combi (no lahko tudi Golf karavan ali kaj tretjega podobnega), ampak tukaj je pomojem Octavia Combi še najbolj pametno.
Če pa rabiš še več prostora, pa seveda Passat/Superb/Mondeo itd karavani ali pa enoprostorci...

Skratka Jetta ali Octavia limuzina sta nekje vmes - ne pelješ se kot v pravi limuzini (to so Laguna, Passat in tako naprej) temveč kot v hatchbacku, le da ima avto zraven še veliko rit, ki ti zgolj narobe hodi (če ne drugje, pa pri parkiranju). Če rabiš to rit zaradi placa, je itak boljši (in ponavadi tudi lepši) karavan...
1997 Chevrolet Tahoe LT 5.7 V8
2010 VW Touran 1.4 TSI DSG

"Everything in life is somewhere else, and you get there in a car." (E. B. White)

Uporabniški avatar
martin_krpan
Mojster foruma

Kraj: Ribnica

2011 VW Jetta

Napisal/-a martin_krpan Pe jun 08, 2012 2:28 pm

Po Jetti Trendline še Highline:

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

http://www.auto.cz/test-vw-jetta-2-0-td ... atek-67406

Jaz tudi predlagam, da se objave o Jetti izločio in se ustvarita dve temi.

Urejeno!!!
Kobilica:
http://www.avtomobilizem.com/forum/viewtopic.php?f=7&t=88076&start=0

bucko_99
Novinec

Re: 2011 VW Jetta

Napisal/-a bucko_99 Pe avg 08, 2014 11:58 am

jeseni pride facelift najbolj prodajanega modela vw po svetu-jette. Zanima me če je možno da bo postavljen na novo platformo mqb ali pri faceliftu to ne pride v poštev? Vem da se pod facelift ponavadi smatrajo kozmetični popravki.
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot], Majestic-12 [Bot] in 15 gostov