J.McLane je napisal/-a:Edit: pa sem res prej napisal "čreda ovac"

kakorkoli mišljeno je bilo kot fraza na splošno, ne vem zakaj bi moral biti nekdo zaradi tega osebno užaljen
Ne vem, zakaj si mi nalepil povezavo do eko sklad kredita?! Jaz ne rabim kredita, jaz hočem, da mi slo državljani subvencionirajo nakup dela bele tehnike. Če lahko "zeleni" ev avtomobil, pa naj bo še "zelena in okoljsko prijazna" bela tehnika A++++.
Če smo že pri ovčereji: ni vsak sposoben za vlogo pastirja. Najbolj patetične so ovce, ki se vidijo kot pastirje a vlogi niso dorasle. Izid je zanje fatalen.
odprticlio, zagovarjanje nerazumnega in škodljivega trošenja je slaboumno. Noro je tudi opravičevanje škodljivih trošenj z drugimi podobnimi. Dober gospodar bo slabe prakse izkoreninil, ne pa uvedel še dodatne. Nekateri tu po pisanju sodeč upravičujete kontinuiteto takih praks.

Subvencije za nakup ev avtomobilov se meni zdijo vrhunec perverzije.
Mahati naokrog s "petimi" slovenskimi deli v subvencioniranih ev avtih je podobno zagovarjanju nacionalnega interesa v tajkunskih zgodbah. Če so podjetjeca dobra in delajo dobre izdelke, bodo uspela tudi brez subvencij, sicer pa jim tako ni pomoči. Subvencioniranje izgubarjev se vedno enako konča. Sicer pa je vse skupaj samo še en nateg in podpiranje že tako dovolj bogatih s pretvezo ohranjanja delovnih mest, ipd.