ampak zanimvo mi je to da vsi sam o pospeških govorijo (pri hudih avtomobilih).. noben pa o registraciji pr avtu k ma 200 konjev in vec.. pa 3 tauznt kobikov.. pa o porabi

sej ta post je vec al manj brez pomena.. sam neki sm mogu napisat

zazo pravi:
vse lepo pa prav da sanjamo.. vsi imamo pac neke zelje.. nekdo po fiat puntu.. drugi po bugatiju.. no ja pa sej nima veze..
ampak zanimvo mi je to da vsi sam o pospeških govorijo (pri hudih avtomobilih).. noben pa o registraciji pr avtu k ma 200 konjev in vec.. pa 3 tauznt kobikov.. pa o porabitega pa noben ne hval pr teh iber strojih
sej ta post je vec al manj brez pomena.. sam neki sm mogu napisat
zazo pravi:
enarf... dej emm.. dej poglej podatke porabe pri turbodizlih.. k recimo S klasa mrcedez CDI400 ma pri priganjanju okoli 15 lit. porabe...
ce ma pa clio 1.6 16v 13l se pa tukaj sploh nismo sprasevaliu ampak smo govorili o cenah... btw.. kok ma ta klio konjev?!
k recimo 151KW je nekje 200KM klio jih ma lih pou manj
Skot_Racing pravi:
Jst sploh ne zastopm kako da pri močnih avtih 200 + konjev gledate na porabo. Če boš kupil nov,ali pa zelo malo rabljen tak avto, boš,če imaš kaj pameti imel tudi kaj našparanega za kose in za bencin.
Pri hudi zveri zame ni pomembno če kuri 16 ali pa 18 litrov na 100 km. Važno je da gre.Če imaš dnar da kupiš tak avto, boš moral imeti denar tudi za bencin.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov