Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Predator
Nov uporabnik

Nova ASTRA - 1. občutki iz testne vožnje

Napisal/-a Predator So apr 17, 2004 2:31 pm

Lep pozdrav vsem!
Danes sem imel čast voziti novo astro z 1.7 CDTI in 1.4 Twinport Ecotec motorji. Najprej notranjost:
Fantastično! Take kvalitete izdelave nisem videl tudi v moji vectri ne, materiali, mehkoba, prijetnost notranjosti, pozicija za volanom - vse je popolno - motila me je samo izvedba bralnih lučk vzadaj - stvar okusa. Resnicno sem bil presenecen nad kvaliteto izdelave, med voznjo se v notranjost prakticno ni slisalo nic (bencinar), o kakšnem škripanju, pokanju ipd pa ni bilo ne duha ne sluha. Krasno!
Zunanjost: Od zunaj je zadeva v črni barvi noro lepa (lepša kot na prospektih) - ceprav ji tudi v srebrni nic ni manjkalo. Podvozje je fantasticno in zadeva res funkcionira kot do perfekcije izpiljena celota! Ovinki, luknje blabla - se nikoli se nisem z takim uzitkom peljal po slabi cesti...
Prostornost: Zadeva je ful bolj prostorna kot tastara astra, vzadaj sedijo 3 kumot o sami izvedbi notranjosti in uporrabljenih materialov pa sploh nebom izgubljal besed...
Pri kolmaniču so imeli 3 in vse 3 so bile prodane... škoda...

Končne besede: Zame je avto totalno fantastičen, kolikor sem pristranski pri pisanju tega pa mislim da bo marsikaterega fascinirala, ker trenutno nima konkurence! BRAVO OPEL! HighTech Zverina!
----------------------------------
Slika
Opel FOREVER!
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov