don CONSIGLIO je napisal/-a:Kar se tiče parkiranja ob HUMMERju!
Ta slika se mi je zdela že cel čas preveč žaljiva za Porscheja. Preveril sem malo podatkov in ugotovil, da gre očitno za fotomontažo ali vsaj za varljivo prerspektivo. Zakaj?
![]()
Hummer meri v dolžino 482 cm, v širino 206 cm. Cayenneove razsežnosti pa dejansko sploh niso tako zelo inferiorne. Po vrsti 479 in 193 cm.
Drugače pa je targa zelo dobrodošla inovacija v razredu premium SUV.
don CONSIGLIO je napisal/-a:Kar se tiče parkiranja ob HUMMERju!
Ta slika se mi je zdela že cel čas preveč žaljiva za Porscheja. Preveril sem malo podatkov in ugotovil, da gre očitno za fotomontažo ali vsaj za varljivo prerspektivo. Zakaj?
![]()
Hummer meri v dolžino 482 cm, v širino 206 cm. Cayenneove razsežnosti pa dejansko sploh niso tako zelo inferiorne. Po vrsti 479 in 193 cm.
prosko002 je napisal/-a:don CONSIGLIO je napisal/-a:Kar se tiče parkiranja ob HUMMERju!
![]()
Men se niti ne zdi tok manjši v dolžino, v širino ga je itak nemogoče ocent, ker se je pač ne vidi pri Porschu. Za mene je to edin fora v višina avta... in ne v varljivi perspektivi...
lp
Prosko
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov