Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
benz
Novinec

Napisal/-a benz Pe apr 16, 2004 4:04 pm

[quote="Bel-Tirid"]Men se je pa BENTLIY zagravžov k ga je gun na top gear tko hvalu. In da so zajebani ga dajo prodajat brez blokad, kao najhitrejsa limozina na svetu ( no sej ena debata je ze bla o temu) :lol: 8)

Men tud ja. Res pa ne razumem kak je lahko najhitrejša limuzina...hm..kaj pa je pol EV12 Brabus..
SlikaE55 AMG

Uporabniški avatar
ghia
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a ghia Pe apr 16, 2004 9:04 pm

ej TRISHA no!!! ne bit huda morda pa drugače sklepava????lepo to da ena punca ve malo več o prestižnih avtih ne samo tistih z naših ulic. :wink:
EASY RIDER-NIKOL 200!!
Slika

Uporabniški avatar
micek
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a micek Pe apr 16, 2004 9:21 pm

jas sem včeraj ko sem šo iz šole vijo nekega takega bmwja... :shock: gledo sem ga ko micek v bmwja, takega avta še nisn vijo

srebrne barve v mb če je že kdo vijo...
fjuuuunnnnffff pa me ni več

Uporabniški avatar
Sportivo
Poznavalec foruma

Kraj: Cerkno

Napisal/-a Sportivo Pe apr 16, 2004 9:28 pm

benz je napisal/-a:
Bel-Tirid je napisal/-a:Men se je pa BENTLIY zagravžov k ga je gun na top gear tko hvalu. In da so zajebani ga dajo prodajat brez blokad, kao najhitrejsa limozina na svetu ( no sej ena debata je ze bla o temu) :lol: 8)

Men tud ja. Res pa ne razumem kak je lahko najhitrejša limuzina...hm..kaj pa je pol EV12 Brabus..

Vsi bmw-ji m5,... majo blokado pri 250km/h, tak da ne morejo biti najhirejše limuzine. Kolkor vem je bla dozdaj najhitrejša limuzina opel lotus omega, ki je po tovarniških besedah šla 280km/h, na testih pa tudi preko 300.

Uporabniški avatar
Suljo
Uporabnik

Kraj: Ljubljana - Črnuče

Napisal/-a Suljo Pe apr 16, 2004 9:31 pm

Ja sej brabus je pa brez blokade :wink: Čaki kok so mu že namerl na ovalnem dirkališču 310 al 320
LP

shishqo
Novinec

Napisal/-a shishqo So apr 17, 2004 3:12 pm

jst sm bil fan bentleya gt, vse do takrat ko sem ga v zivo
videl na zagrebskem avtoshowu letos.
P....a sem razocaran, avto se men na pogled zdi poooovprecen. Mi je skor
solzica pritekla, pa sem sel nalasc 3x mimo njega, ker pac verjamem
na ljubezen na 2., 3. pogled. Pa se ni nic premaknil. vedno je bil isto pust.Zdel se mi je pust,popolnoma brez kakrsnekoli karizme. Ce bi se v centru mimo mene peljal
bi ga z lahkoto spregledal. Resno! Sem velik fan Bentleyev, ampak
ta avto me je razocaral.....
Lahko pa da sem imel slab dan... kaj pa vem, upam da je blo to to.

Uporabniški avatar
Bel-Tirid
Poznavalec foruma

Kraj: Bled

Napisal/-a Bel-Tirid Če maj 13, 2004 4:55 pm

hehe

Pri meni je blo podobno, biv sm fen sl55, res mi je biv ubijalski avto in sm ga ze vidu parkrat na Bledu, ampak ko pa sm biv v Monaku, sta pa stala cl65 pa sl55.
Kr error se mi je naredu v glavi, Cl je zgledal 30x hujsi in slikal sem se z sl55, a gledal sem CL-a
Slika Slika
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov