Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
don CONSIGLIO
Don med moderatorji

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a don CONSIGLIO To maj 18, 2004 3:37 pm

Če sem prav razumel namero Ingoldstadtskega proizvajalca, bi morala to biti premium konkurenca Impreze SW (ne gre namreč za pravi karavan).

Zelo se mi zdi uredu, da ne bo to več tako direktna konkurenca Golfu in tudi, da bo "družinski" A3 končno ponujal nekaj več kot le Audi verzija Golfa, pri čemer je slednji stal precej manj. Tudi precej bolj uglajeno in proporcionalno obliko so dosegli. Komu pa bo delal konkurenco? Če bo imel dovolj prostora zadaj zna biti nevaren predvsem za A4 avant. :? A mislite, da je to možno?

Kaj pa RS3 Sportsback 8) ?

Tudi Sportsback Allroad je krasen... Koliko novih tržnih niš so ustvarili z eno bogo verzijo A3ja :idea: !
Slika

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky To maj 18, 2004 3:40 pm

don CONSIGLIO je napisal/-a:Če sem prav razumel namero Ingoldstadtskega proizvajalca, bi morala to biti premium konkurenca Impreze SW (ne gre namreč za pravi karavan).

Zelo se mi zdi uredu, da ne bo to več tako direktna konkurenca Golfu in tudi, da bo "družinski" A3 končno ponujal nekaj več kot le Audi verzija Golfa, pri čemer je slednji stal precej manj. Tudi precej bolj uglajeno in proporcionalno obliko so dosegli. Komu pa bo delal konkurenco? Če bo imel dovolj prostora zadaj zna biti nevaren predvsem za A4 avant. :? A mislite, da je to možno?

Kaj pa RS3 Sportsback 8) ?

Tudi Sportsback Allroad je krasen... Koliko novih tržnih niš so ustvarili z eno bogo verzijo A3ja :idea: !

gledee na to kako so cene sedaj raje vzamem a4 kot a3... cena je bolj ali manj ista (+cca. 500k za a4) :wink:
SlikaSlika
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 6 gostov