Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
A3Turbo4Life
Novinec

Kraj: Celje

Napisal/-a A3Turbo4Life Sr maj 26, 2004 10:45 am

Jaz bi imel oba.

Novega za čez teden za familijo pa beton vozit, tastarega pa za vikende. :wink:

Bye
Uno Turbo Racing - Slippery when boosting
-----------------------------------------------------------
Sex is one of the most wholesome, beautiful and natural experiences that money can buy

Uporabniški avatar
Omelo
Moderator foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a Omelo Sr maj 26, 2004 10:48 am

Novga... star ma preveč velik volan :P

Tinček
Novinec

Napisal/-a Tinček Sr maj 26, 2004 2:52 pm

De_Tomaso je napisal/-a:Enzo ostaja vprašanje.

Enzo je pa taka grdobija proti temu

Uporabniški avatar
De_Tomaso
Uporabnik

Napisal/-a De_Tomaso Sr maj 26, 2004 4:10 pm

Grd kot satan, samo čistokrvni športnik z najboljšim pedigrejem.

Vseeno bi jaz osebno raje imel SLRa, vendar sem hkrati prepričan, da ga Enzo na dirkališču pokoplje. Enzo je pač narejen za dirkanje in skoraj nič drugega, SLR pa lahko zapelješ tudi po mestu, v trgovino... Lepši in uporabnejši, a skoraj gotovo počasnejši.

Uporabniški avatar
benz
Novinec

Napisal/-a benz Sr maj 26, 2004 11:27 pm

De_Tomaso je napisal/-a:Grd kot satan, samo čistokrvni športnik z najboljšim pedigrejem.

Vseeno bi jaz osebno raje imel SLRa, vendar sem hkrati prepričan, da ga Enzo na dirkališču pokoplje. Enzo je pač narejen za dirkanje in skoraj nič drugega, SLR pa lahko zapelješ tudi po mestu, v trgovino... Lepši in uporabnejši, a skoraj gotovo počasnejši.

Mercedes-u ni niti bil interes narediti SLR-ja zato da bi Enzotu konkuriral, verjemi. Sam ni kaj dosti počasnejši in ne čutiš razlike pomoje če bi se z obema peljal.Tako kot jaz nisem čutil razlike med M3(5.2s do 100) in M3cabrio(5.5s), niti v agilnosti...
Drugače pa bi mel oba.Z starim si car za poznavalce in ljubitelje oldijev z novim pa magnet za pleh pičke. Aja starega se še da kupit sam če ti ga kdo proda(težko) pa še takrat če je kot nov rabiš 300.000 eur po tamalem.LP :D
SlikaE55 AMG
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov