2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M → 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi
ja, saj drugače je v redu avtek, neki takega kot je bil včasih saxo vts. Drag, ja itak da je. Vsak pomisli, koliko več avta bi lahko dobu za 3,5 mio. No, za tiste, ki hočejo majhen in hiter avtek bi bil, ne?
Uradna cena pri Citroen Slovenija je 3.390.000 sit. Motor 1.6 16v pa so navili do 125 KM. Končna hitrost znaša 202 km/h, pospeška od 0-100 pa niso objavili.
Jaz osebno menim, da ta avtomobil nima ravno tako preveč konjev. Sej je konec koncev avto z dobrim podvozjem in zanesljivimi zavorami. Gre pač za tržno nišo, katere kupci so predvsem mladi, ki največ stavijo na agilnost (zelo zabavna vožnja s temi avtomobili), poskočnost, ne pa za dolge avtocestne relacije, kjer se pač tak avto že ne izkaže. Na ovinkastih cestah pa je vožnja s tem avtom predvsem enostavna.
A zdej ga bojo pa začel prodajat?! K sm se pa jst zanjga zanimal pred kakima dvema mesecema, so mi pa rekl, da ga pri nas ne mislijo prodajat No ja, zdej sm že corso naroču..
Slide je napisal/-a:A ma VTS samo avtomatski menjalnik...unga z ušeski pr volanu mislm...al je ročna varianta tud možna?
LP
1.4 VTR ma SensoDrive menjalnik, košta pa cca. 2.500.000 sit. Sem bil danes v Avtomarketu v Trzinu in so mi dal navadnega 1.1 za probat. Sicer res nikamor ne gre (žalost resno) ampak je pa všečen avtek in zna bit 1.6 16 v prav cool žverca. Bo treba kakega zbitega v italiji dobit in ga preštrihat na barve KitCarja C2. To bi pa blo neki zame spet. Hehehehe...
dost simpatičn je tak avto. kot so že napisal, za dolge relacije vrjetn ni najbolši, ampk za mesta + navadne ceste je pa pomojm ql. v mestu "švigaš" med prometom...zdj če bi meu 170+ KM bi blo pomojm za navadn avto mal preveč? bi bil suzuki swift 2 Lp