Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Andy
Poznavalec foruma

Kraj: sLOVEnija

Napisal/-a Andy Sr jun 02, 2004 2:26 pm

BOMBA od avta!Vsaka čast Mercedesu, res so se potrudli!
Zame eden najlepših roadstarjev!
Trga gate 8)

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Sr jun 02, 2004 3:20 pm

ASenna je napisal/-a:slk vs. z4 pojma nimam za kaj bi se odloču :roll:

Cisto preprosto. Vzel bi tistega za katerega bi ob prodaji dobil vec.
SlikaSlika

Andy
Poznavalec foruma

Kraj: sLOVEnija

Napisal/-a Andy Sr jun 02, 2004 3:23 pm

X-Hair je napisal/-a:
ASenna je napisal/-a:slk vs. z4 pojma nimam za kaj bi se odloču :roll:

Cisto preprosto. Vzel bi tistega za katerega bi ob prodaji dobil vec.

Saj ti ne kupiš takega avta, da ga boš pol kr kmalu prodal, res pa je da Mercedes je vedno ter bo zmeraj držal ceno.

Uporabniški avatar
Davor ///AMG
Nov uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a Davor ///AMG To jun 08, 2004 9:28 am

Hello!
pišuka men je ta Slk čist hud. Že ta star je bil med roadsterji majka, tale pa je za naslednji 6 let po moje ta glavn :twisted: .
Bistvo je, da bo ta avto že spet najštevilčnejši roadster na svetu, kot je bil ta str.

Hudo hudo!!!! :wink:
Slika Slika
Slika

Uporabniški avatar
don CONSIGLIO
Don med moderatorji

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a don CONSIGLIO To jun 08, 2004 2:15 pm

Davor ///AMG je napisal/-a:Hello!
pišuka men je ta Slk čist hud. Že ta star je bil med roadsterji majka, tale pa je za naslednji 6 let po moje ta glavn :twisted: .
Bistvo je, da bo ta avto že spet najštevilčnejši roadster na svetu, kot je bil ta str.

Hudo hudo!!!! :wink:

Samo majhen popravek.

Najštevilčnejši roadster na svetu je še vedno Mazda MX-5. Nekaj čez 600.000 primerkov :wink:

LP,
don CONSIGLIO
Slika

drejc
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a drejc To jun 08, 2004 2:49 pm

Mazdo mx-5 ne moreš primerjat s tem slk-jem, ker je pol cenejša in za manj denarja dokaj vredu avto, zato so ga tako množčn kupoval.

Tisti, ki rečete da je SLK j**c in da je en krš od avta, ta si lahko mal zamisli da pojma nima o avtih in da naj raje najprej kakšenga proba vozne lastnosti ( oblika ni vse), takrat se nej pa kej oglas pa tukaj komentira.

Proti Z4 osebno nimam nič, nisem ga še pelu, verjetn je pa vredu avto, ampak men osebno je pa zunanja oblika SLK-ja carska in če bi se že odloču, pol bi verjetn na SLK ja mislu. Avto mi je res fenomenaln. :D

Uporabniški avatar
woolff
Uporabnik

Kraj: Lukavci

Napisal/-a woolff To jun 08, 2004 2:54 pm

Lepo, kaj pa cena ? :D
Če se bojiš brzine prelepi števec!

Klausz
Novinec

Napisal/-a Klausz To jun 08, 2004 3:18 pm

V nobenem primeru ni car tist, ka sam prav da je al pa hoce bit, predvsem pa se ne da govort kako mors (ne smes) bit zrihtan da si (nisi) car...

To je brezveze, ker: car si al pa nisi.

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a INFINITI To jun 08, 2004 4:28 pm

drejc je napisal/-a:Mazdo mx-5 ne moreš primerjat s tem slk-jem, ker je pol cenejša in za manj denarja dokaj vredu avto, zato so ga tako množčn kupoval.

Ne gre za primerjavo med avtomobili pač pa za koncept, oziroma obliko avtomobila. SO še cenejši avtomobili med roadsterji in tut konkurence je kr dovolj, tako da neko izmotavanje na ceno nima veze z vezo.

Recimo najbolj prodajan športen avto je bil 9 let zapored Corvette (okol 50.000$). Lani ga pa je po prodaji prehitel nissan 350Z. So spet dosti cenejši športni avtomobili na voljo tako da... sej štekaš a ne?
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi

Uporabniški avatar
don CONSIGLIO
Don med moderatorji

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a don CONSIGLIO To jun 08, 2004 11:26 pm

drejc je napisal/-a:Mazdo mx-5 ne moreš primerjat s tem slk-jem, ker je pol cenejša in za manj denarja dokaj vredu avto, zato so ga tako množčn kupoval.

Tisti, ki rečete da je SLK j**c in da je en krš od avta, ta si lahko mal zamisli da pojma nima o avtih in da naj raje najprej kakšenga proba vozne lastnosti ( oblika ni vse), takrat se nej pa kej oglas pa tukaj komentira.

1. Nisem primerjal teh dveh avtomobilov. Ne vem od kod to tebi. Sem samo popravil napačen podatek, ki je bil predhodno naveden. Bi ju pa lahko primerjal, saj imata oba enak tip karoserije, oba zadnji pogon, oba dvoseda, oba podolžno postavljen motor,... Pa ju ne bom iz jasnih razlogov. :wink:

2. Kdo je rekel, da je SLK krš od avta :?: :!: Glede na to, da sem se edini v tej temi opredelil za Z4 menim, da govoriš o meni. Torej,... sem že prej napisal, da sem Z4 že probal in da bi si srčno želel poskusiti tudi SLK. Je avto, ki ga cenim in verjamem, da bo bolje prodajan kot Z4. Če že ne zaradi drugega vsaj zaradi trde strehe. Mam pač bolj specifičen okus.

3. A si Z4 že probal? SLKja očitno nisi. Naredi to in "se kej oglas pa tukaj komentiraj".

LP,
don CONSIGLIO
Slika

Uporabniški avatar
jakaracman
Uporabnik

Napisal/-a jakaracman Sr jun 09, 2004 7:45 am

don CONSIGLIO je napisal/-a:No, če ste vsi tako naudušeni pol bi pa mogu tud jst ga probat :? .

Kot sem že reku me zanima predvsem vožnja, kar se pa oblike tiče ostajam pri svojem.
...

Pol bi bil pa razočaran. Prekletga ESP se ne da čist izklopit (popolna svinjarija in zadosten razlog, da si avta ne bi kupu). In če je pol samo 200 kompresor motor (bogih 160 konjev) pa še avtomatik (5-stopenjski, ki je na voljo za doplačilo 650 jurjev), in ni veselja skoz ovinke. Ampak ko se pa po eni lepi cesti pelješ, streha dol, lep avto ... včasih je čist vseeno, kako se avto pelje, pa da stane min. 10 mio.

Uporabniški avatar
Davor ///AMG
Nov uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a Davor ///AMG Po jun 21, 2004 1:58 pm

[qoute]
Samo majhen popravek.

Najštevilčnejši roadster na svetu je še vedno Mazda MX-5. Nekaj čez 600.000 primerkov :wink:

LP,
don CONSIGLIO[/quote]

Pozabu sm napisat, da bo najštevilnejši v svojem rangu (skupini).

Še mal SLK-aja:

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

Lepota ni kej! Otrok od SLR-a!
LP :D [/img]
Slika Slika
Slika

Uporabniški avatar
kobreti
Uporabnik

Kraj: MB

Napisal/-a kobreti Po jun 21, 2004 3:12 pm

Men je vedno lepši!!!!
Pa avto je res v nulo naret kvaliteta obdelave in materialov je vrhunska!!!
Z4 pa še nisem probal ampak ga bom čim prej moral...drugač pa mislim ,da je z4 bolj športn samo ne prit AMG-ju se ne da primerjat bomo mogli na M-a počakat!! :wink:
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov