Sem videl ze nekaj krat. Avto misljen za bolj "revne". Lahko bi prisli v postev tudi mi slovenci, ker nekateri imamo plitke zepe. Pa motorji (1,4 75hp & 1,6 90hp) delajo tudi na 87 oktansko benzino. Pa spredaj manjka nek kos ki se ne spomnem kako se mu rece. Stabilizator?? Anti-roll bar? Ce avto nima tistega je mehkejsi(za slabe ceste, teren) in cenejsi. To sem bral v casopisu.
lp
Sem fant redkih besed. Govori vec moja desna noga.
Neki smo že debatirali o tem avtomobilu pod temo "novi twingo?". Tam je še nekaj podatkov in slikic.
Meni pa se niti ne zdi kaj preveč lepši od Thalie. Če ne druzga je Thalia vsaj dokaj kvalitetno narejena v notranjosti in ima malo več opreme. Menim pa, da so taki avti potrebni, vendar se sprašujem, kaj bo z njimi čez 8 - 10 let ali še prej, ko jih ne bo več nobeden hotel...
Eh grdo no...tole bo avtomobil za 5 - 7 tisoč evrov. Težko je naresti revolucionaren poceni avto. Treba je upoštevati, da je treba naresti novo orodje, tehnologije, robote...
Simonn je napisal/-a:Nevem kak lepi glih ni, samo lepši pa že je od talie.
Jp
Ja da bi reku da je glih lepa mmm niti ne sam pa zgleda kar solidno za ta denar s tem da je nov avto !! kar pa tudi neki pomen!
pomoje se bo kr prjela v nižjem sloju..
ampak mel je pa nebi pa če mi jo dajo
Pejte v romunijo pa se jih naglejte. Tam je sama dacia. Od pick upov do kamionckov, osebnih avtov,.... Skor sam ta znamka. Glede na stanje Romunije je pa čist razumljivo. Ceste pa majo itak . Vidiš jih od let. 85 pa dalje pa še celo stylinga so se lotili.
Pri nas vidiš jugiče pr njih pa v centru mesta na semaforju konja pa voz pa gasa (brez spojlerjev ).
---------------------------------------------------------------------
CLIO BACCARA 1.8 i ORIGINAL