Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
Radman
Novinec

Alfa Crosswagon

Napisal/-a Radman Sr jul 07, 2004 1:55 pm

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Sr jul 07, 2004 2:41 pm

Da nou treba klikat
Slika

Slika

Slika

Slika

Lepa je kot so pač vse Alfe, glede pogona ni ne vem kuga, če smo mal razvajeni, kr ma sam sredinsko blokado diferenciala (u kolkr je za verjet avtorju besedila), pa tud terenska Alfa mi nekak ni pogodu...čeprov ni tolk terenska k Cayenne al pa X5...je pa lepa :shock: 8) :wink:

Ker pr X5 in Cayennu mi gre pa na kozlanje...BMW pa Porsche terenca :roll: ...BMW bi mogu bit športak...to je še bolj za :cry: kot ta Alfa.
Pa sej vem d je X5 dobr avto...pa nekak lep je tud...ampak BMW terenc :cry: :cry: :cry:
Moj mnenje pač, tko k sm že enkrat napisu da ne bi nikol mel BMW-ja dizla, pa če ma 1000Nm... :bow M3 & co. :bow

LP
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
ASenna
Uporabnik

Kraj: kropa

Napisal/-a ASenna Sr jul 07, 2004 2:47 pm

alfa crosswagon sploh ni na tem principu narejena kot X5. alfa je narejena podobno kot audi A6 allroad
še en podatek:
armaturka bo oblečenav usnje
men mama prav "za vsakmu ovinkom je hodič"
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Sr jul 07, 2004 2:52 pm

Sej sm napisu da ni tko hudo k X5... :wink:
Sam tud ta koncept Crosswagon mi ne nekak sede...men so Alfe vsejn nekak športni avtomobili, namest da razvijajo 4x4, bi lhk še mal RWD obudili :twisted:
Po drugi strani mi je pa Volvo XC všeč, ker mi Volvo pač ne pomen kultnega športnega avtomobila...vsaj men ne :wink:
Zopet sam moj mnenje :hi

LP
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
2Fast&2Furious
Mojster foruma

Kraj: Lj

Napisal/-a 2Fast&2Furious Sr jul 07, 2004 7:29 pm

hmm...mi allroad kr mal bol robustno deluje :) tale pa mi nikakor ne potegne ... kr neki :-P Alfa more bit nizka ne pa u zraku :wink:

(moje mnenje)

lp

Rok`
Novinec

Kraj: bl.dobrava

Napisal/-a Rok` Sr jul 07, 2004 8:40 pm

Men je drgač tut ful všeč, čeprov tut sam mislm da so alfe bl za na asfalt :) Sam zgleda se je treba tut v drgačne vode spustit (Jaguar karavan, Porsche terenc, Maserati limuzina ipd.)

Edin notranjost se mi zdi preveč enobarvna na tej sliki ampak me to niti ne skrbi, ker sigurn ne bo na voljo samo en vzorc :)

Uporabniški avatar
CST™accim
Uporabnik

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a CST™accim Sr jul 07, 2004 11:13 pm

uau..tole j še mankal pr alfici. men se zdi zelo uredu. o zunanjosti + notranjosti...brezveze kj govort..pač alfa :wink:

Uporabniški avatar
De_Tomaso
Uporabnik

Napisal/-a De_Tomaso Sr jul 07, 2004 11:47 pm

Rok` je napisal/-a:Men je drgač tut ful všeč, čeprov tut sam mislm da so alfe bl za na asfalt :) Sam zgleda se je treba tut v drgačne vode spustit (Jaguar karavan, Porsche terenc, Maserati limuzina ipd.)

Edin notranjost se mi zdi preveč enobarvna na tej sliki ampak me to niti ne skrbi, ker sigurn ne bo na voljo samo en vzorc :)

Maserati je delal limuzine od nekdaj, tako da ne sodi v zgornjo primerjavo.

Alfa je s Crosswagnom brcnila v temo. Kdo pa bo kupoval alfo terenca. Hvala bogu so naredili tud običajno 156 sportwagon 4X4. Imenovala se bo Q4 :D

Uporabniški avatar
don CONSIGLIO
Don med moderatorji

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a don CONSIGLIO Če jul 08, 2004 2:54 am

2Fast&2Furious je napisal/-a:hmm...mi allroad kr mal bol robustno deluje :) tale pa mi nikakor ne potegne ... kr neki :-P Alfa more bit nizka ne pa u zraku :wink:

(moje mnenje)

lp

Do določene mere kar delim tvoje mnenje. Predvsem robustnosti ji manjka, kar pa je po mojem bistveno za to, da je nek terenc prepričljiv!

LP,
don CONSIGLIO
Slika

Uporabniški avatar
f4676
Novinec

Napisal/-a f4676 Ne jul 11, 2004 5:38 pm

De Tomaso.

Kaj ti misliš, da se je pač neka živina pri Alfi spomnila, da bi bilo lepo če bi imeli takšen avto pa so ga naredili. Pozabi. Preden je bilo odločeno da gre ta avto v serijsko proizvodnjo so bile opravljene določene tržne raziskave....

Uporabniški avatar
Dejch
Stalni uporabnik

Napisal/-a Dejch Ne jul 11, 2004 8:09 pm

ah dvignjen sportwagon, k*** ce ze kao delajo tak crosswagon, bi se saj pr obliki kej novga spomnl.

Uporabniški avatar
Bel-Tirid
Poznavalec foruma

Kraj: Bled

Napisal/-a Bel-Tirid Ne jul 11, 2004 8:20 pm

Alfa za vse ceste, z to sportno obliko nima sans.
Kdo jo bo upov gont po magakamu, bo hitr ostov na cesti :D :D
Slika Slika

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Ne jul 11, 2004 9:03 pm

f4676 je napisal/-a:De Tomaso.

Kaj ti misliš, da se je pač neka živina pri Alfi spomnila, da bi bilo lepo če bi imeli takšen avto pa so ga naredili. Pozabi. Preden je bilo odločeno da gre ta avto v serijsko proizvodnjo so bile opravljene določene tržne raziskave....

Hja...te tržne raziskave so bolj tko...VW poglej...delajo vse kar še nimajo...pa se zato še ne prodajajo tisti ekskluzivni modeli tko k konkurenca...tolk o tržnih raziskavah...al pa A2 :wink:

LP

Uporabniški avatar
De_Tomaso
Uporabnik

Napisal/-a De_Tomaso Ne jul 11, 2004 11:18 pm

Ko so začeli delati alfosud, 33(ne Stradale coupe, da ne bo pomote), 6, arno... so tudi delali tržne raziskave, ne.

Mislim, da je bila ta alfa napačna odločitev, pa čeprav ima zasnovo in izvedbo pogona res dobro.

Hvala bogu dobro tudi za asfalt, tako da se zna še kaj dobrega izcimit iz tega. 8)

Uporabniški avatar
don CONSIGLIO
Don med moderatorji

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a don CONSIGLIO Ne jul 11, 2004 11:26 pm

De_Tomaso je napisal/-a:Ko so začeli delati alfosud, 33(ne Stradale coupe, da ne bo pomote), 6, arno... so tudi delali tržne raziskave, ne.

Mislim, da je bila ta alfa napačna odločitev, pa čeprav ima zasnovo in izvedbo pogona res dobro.

Hvala bogu dobro tudi za asfalt, tako da se zna še kaj dobrega izcimit iz tega. 8)

Kar se tiče tržnih raziskav si dal odlične primerjave. Tudi tržne raziskave so pač kot vse lahko dobre ali slabe.

Crosswagon pa sploh ni nujno, da je tako slab v brezpotjih. Danes sem namreč gledal po televiziji en test in je bila ta Alfa kar dobro ocenjena. Ne da bi to bil nevemkakšen terenec, ampak se uspe vsaj malo lahko kosa z Allroadom in kompanijo.

LP,
don CONSIGLIO
Slika

Uporabniški avatar
ASenna
Uporabnik

Kraj: kropa

Napisal/-a ASenna Ne jul 11, 2004 11:32 pm

ampak se uspe vsaj malo lahko kosa z Allroadom in kompanijo.

ne vsaj malo ampak se lahko kosa z allroadom :P
sicer je pa to zame zgrešena investicija, alfe so za na grob asfalt ne pa za po makadamu.[/code]
men mama prav "za vsakmu ovinkom je hodič"
SlikaSlika

Uporabniški avatar
De_Tomaso
Uporabnik

Napisal/-a De_Tomaso Po jul 12, 2004 12:19 am

Na papirju se lahko kosa z vsemi, v realnosti pa je še nisem vozil, tako da ne vem. Sicer pa itak meni leži bolj asfalt.

Glede raziskav pa je tako, da se vsi kdaj uštejejo. Avantime, A2 in še mnogi drugi so jasni primeri tega.

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR Po jul 12, 2004 12:44 am

Pri Avantime in A2 je (bila) problem predvsem cena.
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 5 gostov