Irmscher je predstavil novo Vectro GTS i500. Za osnovo služi Vectra GTS s 3,2-Litra-V6 agregatom, kjer so serijskih 211 konjičev razplodili na 231. Poleg kupa spojlerjev, obogatene notranjosti in izboljšanega podvozja in zavor, bo i500 sedela na 20 colskih "valarjih" širine 245 mm. In vse to za drobiž manj kot 42000 ojrov.
od imrscherja mi najbolj všeč koncept i35 ( kompressor ). v reviji auto bild test&tuning je v tem mesecu (julij) bil predstavljen signum s to mašino (končna cena 55 544€ ), že nekaj časa prej pa je bila v tej reviji tudi vectra. končna hitrost 285Km/h ..... konjev 302
Men je oblika zlo všeč sam se ti kr zamegli k pomislš kolk more to žret, kolk stanejo nove gume, kolk je registracija ipd.
Všeč so mi celo kvadratasti avspuhi.. se mi zdi da lepš pašejo na ta avto kukr če bi bli okrogli.. ker je vectra sama dost odsekanih oblik.
Opel in Irmscher sta imela stirioglat izpuh ze leta 91 na omegi 3000, ko VW se na nobenem prototipu ni razmisljal o tem, tako da mislim, da niso kopirali pri Phaetonu.