Zanima me predvsem 2.0 HDI. Neki ste že pisal pred časom sam nič konkretnga....
Še enkrat:SEM PREGLEDAL VSE NA FORUMU GLEDE 407 IN DO SEDAJ ŠE NIČ OPRIJEMLJIVEGA!
Slide je napisal/-a:Najraj tega ne bi napisu, ker me bo itak kdo križu, pa tud vozu ga nisem...
Ampak bom vseen, če rad voziš hitro...drseče...ga raje pozabi, ESP se samodejno vklopi nad 50km/h in pokvari zabavo...
Če ga boš uporabljal pa skladno z namenom, torej elegantna vožnja, potem pa mislim da je ta avto lahko več kot odličen partner za na cesto...če ti je oblika všeč seveda![]()
LP
Milan Panic je napisal/-a:kolega ga ima kaj te pa zanima
Pugi je napisal/-a:Slide je napisal/-a:Najraj tega ne bi napisu, ker me bo itak kdo križu, pa tud vozu ga nisem...
Ampak bom vseen, če rad voziš hitro...drseče...ga raje pozabi, ESP se samodejno vklopi nad 50km/h in pokvari zabavo...
Če ga boš uporabljal pa skladno z namenom, torej elegantna vožnja, potem pa mislim da je ta avto lahko več kot odličen partner za na cesto...če ti je oblika všeč seveda![]()
LP
Dej no Slide, od tebe smo pa več prčakval. Sej navsezadnje smo tuki, da predelujemo avte, ne? Sicer pa mislm,da se tega avta ne bo ravn za driftat uporablal...![]()
Neway:
Maš dve možnosti - al ESP izklopiš (in ja, da se - vse se da, tud klimo lahko izklopiš, lažje kot si mislite...)
Al pa počakaš, da se ESP pokvari, sej navsezadnje je pa to peugeot... Hehe, don't count on it - ta avto se ne bo kvaril veliko, to pa zanesljivo vem!
Templar je napisal/-a:Milan Panic je napisal/-a:kolega ga ima kaj te pa zanima
Zanima me predvsem poraba goriva, turbo luknja, menjalnik, prtljažna kapaciteta(ki na papirju ni velika), izdelava spoji vrat in armatura, servisi, delovanje klime(baje ni dorasla veliki površini stekla in se avto bej greje ko hudič)
Ker v naslednjega pol do 3/4 leta nameravamo zamenjat avto bi ta po ceni še glih noter prišu(ni pa edini) Rabli bi ga predvsem za dolge relacije in občasne izlete s polno naloženim(morjeitd) trenutni ima samo 100KM in še bencinc kar pomeni da se naložen hitro upeša na avtocestnih klancih pa tudi prehitevanje je drugače kot s praznim avtom bolj tak tak.
Se mi pa predvsem dopade to da ima čist in močen motor s 6 stopenjskim menjalnikom ki mislim da bi moral biti nuja ob vsakem sodobnem dizlu z obilico navora sploh pa sedaj ko se avtoceste širijo in če ti zbije obrate za kakih 400 se to kr precej pozna.
Pugi je napisal/-a:Lol, kera pisava...![]()
![]()
![]()
@Slide - ti mene ne zastopeš prov dobr!
Vsaka pizdarija na avtu se da ugasnt, pa tud če v Avtomagazinu 1000x napišejo da se ne zna. Peesda, na tester ga fukneš pa je. Če pa ne morš do testerja pridt, pa prid k men, pa tim kable potrgal, pa varovalke ven pometal, bo koj šlo pošrek. Kako pa misleš da gre moj pošrek, pa zakoplje tud :P Treba je kej več kot na uradni servis misliti...
VSE SE DA, sam če je volja in dost $
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov