SAFRANE je napisal/-a:Pugi je napisal/-a:Ej se eno tako - kva ti kle neki govoris na pamet b****r, mal se prej prepricej, po pa govor. Ne mi afne guncat, k mi bo zivc pocu a me stekas!!?!
kwa govorim na pamet? jest sm (točn se spomnem) napisal še zadnji post da se branim k je folk spet začel neki nabijat, sam vidš grem mal kasnej pogledat in kaj vidm? da tega mojga posta sploh večn ni in da je debata zaklenjena. Se pravi mi niti ne pustiš da se branim in povem kaj je dejansko res, pustiš pa da folk trosi dobesedno LAŽI o meni! ti pa si kolega ja! bravo!
poleg tega me še žalš z bumbarjem! res moderator na nivoju! (mal se zamisl kdaj sm jest tebe al pa kergakol, pa smo se večkrat že kej spričkal, užalil. Tko da nevem kdo nej se mal dol usede etc.)
Pugi je napisal/-a:Boli me ku.rac kva mas ti z unima dvema in tud ne da se mi za tvojimi temami skakat pa brisat, ker so vse po vrsti idiotske in je samo kreganje. Js ti svetujem da se dol usedes pa dobr razmisls, ce je se sploh mentalno zdravo, ce se naprej sodelujes na tem forumu, ker kot vidis, te ze vsak s 3mi kakor tudi s 1000 objavami dobesedno ne prenese!!! Vkljucno z mano, k morm kr naprej ene glupe poste pisat klele neki gor pa desno!
očitno te že ne, ker kar oni napišejo pustiš, kar pa jest pa zbrišeš, potem pa temo zakleneš. Sej pravm, res na nivoju! (in po tem jest to lahko razumem samo tako, da daš unima dvema, ki sta ŠE ENKRAT ZA VSE KLE: MOJA ČISTA FOVŠLJIVA KONKURENTA!, prov, men pa ne...)
nevem zakaj me folk nebi mogu prenest?kwa pa kej tazga napišem še sploh?sej sm komej kej gor! kšno novost dam gor, pa kr smo se v zadnje ''pogovarjali'' da morm avto zamenat in mi je folk mal ''svetoval'' tko da ne govori kr neki v tri pirovske prosm!
Pugi je napisal/-a:1. JA, RAZUMEM SLOVENSKI ZELO BOLS OD MARSIGDO DRUK
no, lepo zate
Pugi je napisal/-a:2. Sej je prov, da se ne pustis, sam mal pa tud vcasih premisl, zakaj te jebejo???
sej razmišljam!!! pa še sedaj ne vem zakaj!!! morda zato, ker dam kdaj kšn nov post kaj na novo pride vn ? zato ker napišem da bom kupu nov avto ? ker napišem ker avto ?
F O V Š I J A se temu reče lepo slovensko pugi in čist nč druzga-oba to veva!
samo men se pa zamal zdi, zakaj nebi kej povedal kwa mislem nabavt, jest namreč to ne kupujem za to da bom pol jack, ampak enostavno zato, ker MEN to paše, ker si JEST OSEBNO to želim. Folk pa tega ne dojame in pol zajebava, provocira ipd. prov otročje no! a zdej bom pa zarad tazga folka se mogu skrit pod omaro in nkol nč več povedat??? pa lepo vs prosm no!
če si bom nabavu avto za 8 milj , si ga pa pač bom! ja j*** ga! in ZA MENE OSEBNO to še ni čisto nobeno napihovanje! zakaj že ? a za tistga k bo pa napisal da si je kupu avto za 2 mio sit, je pa vse kul ?se pa ne baha? pa halooo? vsak pač po svojih zmožnostih! a zdej bo(m)do pa tisti ki mogoče mal več keša vržemo za avto mogl bit tih? da ne bodo drugi fovš in da ne bo izgledalo kot da se bahamo? pa dejte mal vi zdej premislt če je mar to normaln no!
Jest pač povem kwa se mi kej dogaja in res se mi ne zdi to tak zločin če napišem da bom menjal avto in da bo avto kštal tolk kot pač bo. Sorry. Men se to ne zdi razlog, da se potem spravš nanj ,začneš provocirat in drkat!
pa še to: zanč sm pač napisal da sm skenslal 7ico in ker sem to naredil sm pa že nevem kakšen nabijač! pa halooooooooo? zakaj hudiča že? ker sm se pač premisli ?
pugi, a ti se v lajfu še nkol nisi nč premislu? sigurn si se? a pol si pa že nabijač al kaj?
pa dejte folk se mal umirit no. Pač premislu sm se, ne bom vzel 7ice ampak neki druzga. Če bi bli vredu pa kul, bi pač rekl, aja, uh škoda, ker ni slab avto, aha, a zdej pa med temi izbiraš no jest bi pa na tvojmu mestu izmed teh tega vzel! in bi blo vse lepo, debatiralo bi se, vsak bi povedal svoj argument in to je to.
Ampak to seveda na avto...com NE GRE! rajš napadt! ej tega, premislu se je, zih uvaliva klele, zih nateguje, ah pol mu pa rajš nam reku kwa nej kup, mu bom rajš napisal kakšn nabijač je, pa ga rajš še provociral in jebal!
jah no...fantje to je pa vš način! nevem no...ni lih prov na nivoju let ki jih imaste...sorry, sam sm mogu to povedat ker me tok mot da res ni!
isto zaradi moje firme: pa halo? pa kdo ste vi kle da mi boste sodl al jo mam al ne, al res poberem 750 mio sit in nevem še kakšne buče! dejte se mal zamisl kwa mi počnete no!
a je to res prijateljsko???nevem no pa vm še napišem imena s kom samo iz tega foruma sm že vse delal pa še kr tupate svoje da nabijam. res mal razmislte če je prov kr se greste...sam tok
PA LP
JOHNY
p.s.: in upam pugi da ne boš tud tega mojga posta zbrisal, nevem no, a mi mar ne daš prav pri tem kar sem napisal?...