Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
don CONSIGLIO
Don med moderatorji

Kraj: Nova Gorica

Ekstremna IMPREZA S203

Napisal/-a don CONSIGLIO Po dec 20, 2004 7:03 pm

Naj takoj na začetku razočaram kogarkoli, ki si je to zverinico zaželel: Naredili jih bodo samo 555 in to samo za japonski trg, trej z volanom na desni.

Samo nekaj novosti: večja turbina, nov izpušni sistem, preprogramirana elektronika, novi sedeži (itak Recaro),...

Rezultati: 320 KM, 422 Nm navora, 0-100: 4.5 s,...

Slika

Še kar uredu...

LP,
don CONSIGLIO
Slika

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul Po dec 20, 2004 8:12 pm

http://www.prodrive.com/defaultflash.asp?M=5

najprej klik impreza parts, potem performance pack in kot slednje kliknite na en link z oznako 05 ali 03/04 WRX STi in v acrobat reader-ju se vam bo odprla razlaga njihovega performance pack-a, ki se mi zdi, da stane nekaj čez miljon sit (nisem pa 100% zato brez nadiranja prosim).

še podatki: od 0-100km/h : 4.62s , moč motorja je pa 305KM. 555 primerkov gor al dol. dobiš lahko več kot zelo podobno ;)

mi je pa tale srebrna na slikici zelo všeč 8)

Uporabniški avatar
skyliner
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a skyliner Pe jan 07, 2005 7:33 am

to imprezo sm vidu v ljubljani pred tremi tedni. Parkirana je bila pred Zaro. bila je sive barve in je imela angleške tablice. s tistimi diskretno poširjenimi blatniki res hudo deluje. ko sm jo vidu mi ni bilo nič jasno in sm mislu da ima gor bodykit... zdej pa vidm tuki slikce objavljene v enem drugem postu. skoda k nism imel fotoaparata s sabo. folk se je prov ustavlu in jo sliku z mobiteli.
Lep pozdrav!

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul Pe jan 07, 2005 7:49 am

skyliner je napisal/-a:to imprezo sm vidu v ljubljani pred tremi tedni. Parkirana je bila pred Zaro. bila je sive barve in je imela angleške tablice. s tistimi diskretno poširjenimi blatniki res hudo deluje. ko sm jo vidu mi ni bilo nič jasno in sm mislu da ima gor bodykit... zdej pa vidm tuki slikce objavljene v enem drugem postu. skoda k nism imel fotoaparata s sabo. folk se je prov ustavlu in jo sliku z mobiteli.

jaz sem eno srebrno videl nekaj dni pred novim letom. parkirano (pri enem podjetju) pred bencinsko črpalko na viču (smer vrhnika). pa mela je temno sive 5 krake felne. res je bla fajn :woohoo . sam registrske tablice pa nisem sel pogledat..
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 22 gostov