Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Kraj: Lj-Krško

Novo Škoda FABIA cabrio +Polo gti cabrio

Napisal/-a _VeNoM_ Sr jan 26, 2005 2:57 pm

Finally, the third open-top car to be built on the Polo’s platform will be a Fabia-based Skoda cabrio, ready to be launched in late 2004 or early 2005.
Slika

It’ll make use of the standard Fabia’s engines, all of them four-cylinders delivering between 75 and 116 HP.

VW has decided to offer no cabrio of the Golf Mk. 5, but move their cabrio-plans one step further up the range: Basing on the new Passat’s platform, but slightly shorter and much sportier, VW will develop a new metal-topped cabrio for the 2006 summer season. Penned to be a full four-seater, the sleek cabrio will be a direct rival to the Mercedes CLK, BMW 3-series and – Audi A4! We should therefore expect a similar level of equipment, refinement, built-quality and power.

No pa še polo:

Volkswagen

The presentation of the Volkswagen Polo at the Frankfurt Motor Show in September 2001 has marked the start of a whole firework of new cars based on the same platform. Amongst others, this new Roadster will be based on the new floorpan. The car will be a pure two-seater with astonishingly big wheels and an aggressive appearance at affordable prices. Power will come from four-cylinder petrol units with 100 up to 200 HP. The new Polo Roadster will hit the roads in spring 2005.

Slika

oba sta mi všečna! 8) :shock: 8) :-P :P

Uporabniški avatar
Nejko87
Poznavalec foruma

Kraj: Loka

Napisal/-a Nejko87 Sr jan 26, 2005 3:02 pm

še slikce za predstavo:)
Slika
Slika
Slika
s zastopm d štorkla prnese otroka... sam d pajk odnese avto... tega pa nam nkol zastopu....

Uporabniški avatar
-tomi-
Novinec

Napisal/-a -tomi- Sr jan 26, 2005 3:03 pm

-error-
Zadnjič spremenil -tomi-, dne Sr jan 26, 2005 3:05 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
-tomi-
Novinec

Napisal/-a -tomi- Sr jan 26, 2005 3:03 pm

...fabia :lol:

Uporabniški avatar
don CONSIGLIO
Don med moderatorji

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a don CONSIGLIO Sr jan 26, 2005 3:06 pm

Ta chop je star že nekaj let. Leta 2005 je sigurno ne bo, kasneje pa tudi ne. Ta projekt že nekaj časa propadel, čeprav imam jaz dvome tudi o tem, da je sploh kdaj obstajal...

Pa tudi informacija, da VW ne bo naredil Golfa V Cabrio se mi ne zdi najbolj kredibilna. Golf IV Cabrio je namreč le malo preoblikovan Golf III Cabrio, zato, ker napovedovali, da se bodo bolj potrudili za 5ko. Spomnimo se Concepta R od našega Lešnika. Če me spomin ne vara je bila to napoved za Golfa V Cabrio.

Če ima kdo kakšne pritrdilne novice v zvezi z razvojem te Fabie naj jih prosim pove, sicer ta tema nima prav prevelikega smisla. Lahko jo damo pod Photoshop ustvarjanja...

LP,
don CONSIGLIO
Slika

Uporabniški avatar
ThARippA
Novinec

Napisal/-a ThARippA Sr jan 26, 2005 9:31 pm

don, jst sem tudi zasledil, da golfa V cabrio ne bo.
Concept C (tista Lešnikova umetnina) pa naj bi bil osnova za malo večji roadster, narejen na skrajšani platformi novega passata (ki bo narejen na podaljšani platformi golfa V :) ), ki bo tudi osnova novega Audi TTja (ki bo prišel tudi v karavan obliki :twisted: ).

Priporočam ti, da kupiš aktualni auto moto und sport, notri so tri strani o TTju.
Aja, TT naj bi prišel 2006/2007, TT karavan 2008, VW roadster pa tudi 2006.
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov