Khm zadem mi malce spominja na megana sam men osebno je grd pa pismo zgleda da proizvajalci oz. načrtovalci čedalje bolj silijo h konceptu enoprostorskih karoserij.
Edino notranjost pa morm rečt mi deluje prijetno
sam vseen je pa tastari Toledo za moje pojme dosti lepši in deluje hkrati kot limuzina in tudi malce športnosti je v njem tale novi pa mi deeluje kot kakšen mini kombi me zanima samo to kaj bodo pogruntale brihtne glave za SEAT ALHAMBRO ki je že sedaj enoprostorec le kaj bodo pri njej spremenili ko vse avtomobile nekak "napihujejo" v enoprostorski dizajn mogoče bo Alhambra nekakšen minibus :P
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ
Se podpišem. Sicer pa se vam ne zdi, da bi ta avto delal hudo konkurenco Altei? A niso rekli, da bo Seat kao ful športna znamka, pa samo dvigujejo te avte. Tudi novi Leon...
Mam zelo občutek, da so Altei samo prtljažnik povečal pa mal pošminkal armaturo, pa so dobil nov avto: toledo!
Preverte dimenzije obeh: notranje, zunanje....
cordo je napisal/-a:Mam zelo občutek, da so Altei samo prtljažnik povečal pa mal pošminkal armaturo, pa so dobil nov avto: toledo! Preverte dimenzije obeh: notranje, zunanje....
Cordo, dobrodošel na forumu.
Ja, to je blo ugotovljeno in preverjeno že cca pol leta nazaj. Do zadnjih vrat gre dejansko za enak avto. In tudi Leon bo zelo podoben, samo da bo malo nižji in določenimi oblikovnimi dodatki...