Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
f4676
Novinec

Napisal/-a f4676 Sr jul 21, 2004 9:16 pm

Mater ej je ta forum zmeraj bolj poln idiotov, ki nabijajo bedarije.
Bel Tirid - s svojimi izjavami si delaš norca iz samega sebe. Doslej sem imel v lasti dve alfi in nobena me ni nikoli pustila na cesti pa čeprav naj bi po mnenju nekaterih kvazi strokovnjakov ti avti delali samo probleme.

No nazaj k temi. Alfa gt je čudovit avto. Pa tudi prodaja se odlično. Kar pa se tiče kabria, pa tiste slike, ki so objavljene nekaj strani nazaj niso uradne fotografije od Alfe. So samo računalniška obdelava fotografije gt-ja

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon Če jul 22, 2004 10:46 am

Alfa GT je kar lep avto, zamerim jim samo to, da so preveč delov uporabili iz 147 ali so samo preveč podobni le-tem. Kot je že nekdo par (deset) strani pred mano napisal bi bil avto veliko lepši, če bi izgledal kot 156 in s tem bolj podoben Breri, ki je super oblikovan avto. In glede na to, da naj bi bil GT avto, ki je vsaj za eno klaso nad 147, bi bilo bolje in lepše tako.

Mater sam mašin bo pa ogromno notr ej, sicer različnih kubikaž ne tolko, pa vseeno. Vprašanje za une k ste obveščeni: Od kje bodo pobrali 4WD pri Alfi, a ga mogoče sami razvijajo al si ga bodo kje sposodil?

PS: Tisti ki trdi da Maserati in Ferrari nimata skupnih komponent pa samo :lol: , glede na to da je MC12 samo preoblečen Enzo.
Slika

Uporabniški avatar
f4676
Novinec

Napisal/-a f4676 Če jul 22, 2004 11:11 am

Konceptu Brera bo po mojih informacijah zelo podobna nova GTV, ki pa bo pozicionirana nad gt-jem- kar med drugim pomeni, da bo tudi dražja od sedanjega modela. Pride pa naslednje leto Kar pa se tiče motorjev je pa res da vse to zgleda super. Samo to je še samo na papirju - počakajmo da jih spravijo na cesto.
Kar pa se tiče pogona 4x4, ga pa razvijajo sami. Na tem področju imajo tudi sami kar nekaj izkušenj - modeli q4 (155, 164)

Uporabniški avatar
De_Tomaso
Uporabnik

Napisal/-a De_Tomaso Če jul 22, 2004 4:26 pm

Novi 4X4 so že razviti!

Tudi prodajati se bodo začeli v naslednjih mesecih in sicer 156 Croswagon Q4 in 156 Sportwagon Q4.

http://www.kraskigadje.com/display_novice.asp?id=31

Brera pa bo prišla na trg v obliki novega GTV

http://www.kraskigadje.com/display_novice.asp?id=27

Pa še par informacij o 4X4 pogonu pri alfi.

http://www.kraskigadje.com/display_clanki.asp?id=14

Uporabniški avatar
AR_146
Novinec

Kraj: ljubljana

Napisal/-a AR_146 Če jul 22, 2004 4:32 pm

je pa en na izi test v današnjem avtomagazinu

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon Pe jul 23, 2004 7:57 am

Zanimivo. Sam feltne na tem so pa mal unim na tanovem M3 podobna:

Slika
Slika

Uporabniški avatar
ASenna
Uporabnik

Kraj: kropa

Napisal/-a ASenna Če nov 04, 2004 7:44 pm

res pa je da ga pr alfi tezko dobis, k ga hoces uzgat pa vse crkne
joke

ej bel k sm ti jo dal za pelat si mel nasmešek do vrh ušes,tko da rajš nebi od nasmeškov ob vožnji z alfo ;)
men mama prav "za vsakmu ovinkom je hodič"
SlikaSlika

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul Če nov 04, 2004 7:54 pm

ASenna je napisal/-a:ej bel k sm ti jo dal za pelat si mel nasmešek do vrh ušes,tko da rajš nebi od nasmeškov ob vožnji z alfo ;)

bel busted :mrgreen:

Nasty
Uporabnik

Napisal/-a Nasty Če nov 04, 2004 8:12 pm

Mislim, da Alfe "ne marajo" samo tisti (z izjemami seveda), ki jo (jih) niso nikoli imeli.Vsi so samo nekaj slišali od sosedovega znanca ali od sodelovčevega soseda,.....
to kaj je kermu kaj crknlo na Alfi. Če jo vzdržuješ tako, kot je potrebno, se nimaš kaj za bat.

Že kar nekaj let (6 let) imamo v familiji samo italijanske avtomobile. Z nobenim nikoli nikakršnih problemov.
Da ne govorim kaj je bilo pred tem s tako opevanimi nemškimi "lepotci". Tudi na cesti so nas pustili.

LP

Nasty

Uporabniški avatar
ASenna
Uporabnik

Kraj: kropa

Napisal/-a ASenna So nov 06, 2004 1:06 pm

Mislim, da Alfe "ne marajo" samo tisti (z izjemami seveda), ki jo (jih) niso nikoli imeli.Vsi so samo nekaj slišali od sosedovega znanca ali od sodelovčevega soseda,.....
to kaj je kermu kaj crknlo na Alfi. Če jo vzdržuješ tako, kot je potrebno, se nimaš kaj za bat.

pošteno povedano ;)
men mama prav "za vsakmu ovinkom je hodič"
SlikaSlika

LundenBerg
Nov uporabnik

Napisal/-a LundenBerg Po jan 31, 2005 1:01 am

Mene tudi bolj zanima kako je z vzdržljivostjo alfinih dizlov. Sem še bolj nov v svetu avtomobilizma ampak morm rečt da sm mal skeptičen, je kar znano da so alfe rade na servisih (Zanima me tud kako je treba skrbet za diesel turbinca!Sploh pozim). Zanima me tudi kako to da je nova alfa GT na avto.net v dveh barva distinctive 6.5 mio, glede na evropske cene je to 1mio manj? Tko no, dejte mal bolj konkretno opisat kaj drugega kot samo vozne lastnosti in se mal manj jebat k da ste učer na svet pršli.BTW sredinska konzola je jako grda z navigacijo, kako to zgleda brez navigacije še nism vidu. Ma kdo stran kjer bi si lahko pogledu bolj natančno alfino notranjost ker uradna stran je porazna.

lp

Uporabniški avatar
daewoo_rugby
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a daewoo_rugby Po jan 31, 2005 2:16 am

moj prvi avto alfa in alfa bo zmeri v mojem srcu :D

Uporabniški avatar
Bel-Tirid
Poznavalec foruma

Kraj: Bled

Napisal/-a Bel-Tirid Po jan 31, 2005 9:11 am

menjekul je napisal/-a:
ASenna je napisal/-a:ej bel k sm ti jo dal za pelat si mel nasmešek do vrh ušes,tko da rajš nebi od nasmeškov ob vožnji z alfo ;)

bel busted :mrgreen:

Ja pišuka, res zmeri bolj mi je všeč, in se zdej k jo se sestrična kupla in seveda ni naredila izpita, sm se jest z njo furov ene 14 dni in naredu okol 600km. In m asvoje pluse in minuse.

Velik filing k pri 7k zamenas in spustiš sklopko avto raztrga, tega seveda pri BMWju nebomo videli. Res fletn avto samo preveč mehk
Slika Slika

Uporabniški avatar
don CONSIGLIO
Don med moderatorji

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a don CONSIGLIO Po jan 31, 2005 12:04 pm

LundenBerg je napisal/-a:Mene tudi bolj zanima kako je z vzdržljivostjo alfinih dizlov. Sem še bolj nov v svetu avtomobilizma ampak morm rečt da sm mal skeptičen, je kar znano da so alfe rade na servisih (Zanima me tud kako je treba skrbet za diesel turbinca!Sploh pozim). Zanima me tudi kako to da je nova alfa GT na avto.net v dveh barva distinctive 6.5 mio, glede na evropske cene je to 1mio manj? Tko no, dejte mal bolj konkretno opisat kaj drugega kot samo vozne lastnosti in se mal manj jebat k da ste učer na svet pršli.BTW sredinska konzola je jako grda z navigacijo, kako to zgleda brez navigacije še nism vidu. Ma kdo stran kjer bi si lahko pogledu bolj natančno alfino notranjost ker uradna stran je porazna.

lp

LundenBerg, dobrodošel na forumu.

Prosil pa bi vse, še posebej tiste, ki ste novi na forumu, da se ne odpira brezveze paleolitskih tem. Še enkrat izražam voljo, da bi bil ta forum čimbolj aktualen in ne ircanje na novosti, ki to že nekaj časa niso.

Zapiram duri v to debato, ker menim, da ni več aktualna. Če pa ima kdo kakšen tehten razlog zakaj bi morala ta debata še naprej furat, mi to prosim sporočite na PM.

LP,
don CONSIGLIO
Slika
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov