Mislim, da Alfe "ne marajo" samo tisti (z izjemami seveda), ki jo (jih) niso nikoli imeli.Vsi so samo nekaj slišali od sosedovega znanca ali od sodelovčevega soseda,.....
to kaj je kermu kaj crknlo na Alfi. Če jo vzdržuješ tako, kot je potrebno, se nimaš kaj za bat.
menjekul je napisal/-a:ASenna je napisal/-a:ej bel k sm ti jo dal za pelat si mel nasmešek do vrh ušes,tko da rajš nebi od nasmeškov ob vožnji z alfo
bel busted
LundenBerg je napisal/-a:Mene tudi bolj zanima kako je z vzdržljivostjo alfinih dizlov. Sem še bolj nov v svetu avtomobilizma ampak morm rečt da sm mal skeptičen, je kar znano da so alfe rade na servisih (Zanima me tud kako je treba skrbet za diesel turbinca!Sploh pozim). Zanima me tudi kako to da je nova alfa GT na avto.net v dveh barva distinctive 6.5 mio, glede na evropske cene je to 1mio manj? Tko no, dejte mal bolj konkretno opisat kaj drugega kot samo vozne lastnosti in se mal manj jebat k da ste učer na svet pršli.BTW sredinska konzola je jako grda z navigacijo, kako to zgleda brez navigacije še nism vidu. Ma kdo stran kjer bi si lahko pogledu bolj natančno alfino notranjost ker uradna stran je porazna.
lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov