Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

xandrej
Poznavalec foruma

Kraj: Slovenija

Napisal/-a xandrej Če mar 03, 2005 9:25 am

kljukec je napisal/-a:po pravic povedan sploh ne vem kako bi te komentiral, ker se še nikol nism pogovarjal na tako primitivni ravni
a je kdo reku da se v vel satisu slabo sedi?
sej tud 10 mio ni mal dnarja- zame je ful velik
MB je 30% dražji, plačaš znamko, malo bolj kvalitetne materiale....
ja tud znamko plačaš, valda kje je pa ne- za najbol priznane znamke se vedno plača
aja
nism jst nek fan nemških avtov, smo mel do zdej pr bajt skor same francoze - same renoje, 1 peugeot, vedno zadovolni, sam če realno primerjaš- 30% ni sam znamka in to se je treba zavedat- dobiš tud kej kvalitete zraven
lp

Glej jaz ne spuščam besed kot so:

Primitivna raven,
buče prodajam itd itd..

Se pravi?

Pa saj je vseeno...

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a kljukec Če mar 03, 2005 12:01 pm

dobr sej nema veze
moj izpad je bil namenjen temu po moje neumesnemu ''vicu''

Pri renaultu na fabriki:

ŽAK:Ej stari kake zice bomo dali not v vel satisa?

ViLI: Pa ene, da bo vsakega vse bolelo ko se bo pelal 500 kilometrov...

avto uglavnem tud za ''samo'' 10 mio mora bit super udobn
je pa res da mi vizualno ne potegne- mi je bil avantime velik lepši
lp

Uporabniški avatar
andrej777
Poznavalec foruma

Kraj: Telče (Sevnica)

Napisal/-a andrej777 Če mar 03, 2005 12:53 pm

Zanimivo je kako se kregate o udobju in vsem ko vas pa večina vozi cliote, megane, alfe, e36.....itd in ste z udobjem po večini čist zadovolni. Ko se vsediš v ene konfort sedeže od MB, BMW-ja, Audija al pa mogoče tudi renoja (za njega ne vem) mislš da si doma v kavču. Res pridejo pri BMW-ju X5(za tega vem ceno) konfort sedeži 600 jurju samo če delaš relacije po 500km in si pol dneva v avtu jih boš kupu. Pa ne da so serijski slabi. Bolši kot pri večin avtomobilov ki jih vozite(mo) samo po 500km te vsaka malenkost na sedežu moti in morjo bit seeži res 1A da te vožnja ne utrudi.
It's not the speed that kills, it's the sudden stop that hirts !!

Janez Blond
Novinec

Napisal/-a Janez Blond Če mar 03, 2005 1:21 pm

andrej777 je napisal/-a:Zanimivo je kako se kregate o udobju in vsem ko vas pa večina vozi cliote, megane, alfe, e36.....itd in ste z udobjem po večini čist zadovolni. Ko se vsediš v ene konfort sedeže od MB, BMW-ja, Audija al pa mogoče tudi renoja (za njega ne vem) mislš da si doma v kavču. Res pridejo pri BMW-ju X5(za tega vem ceno) konfort sedeži 600 jurju samo če delaš relacije po 500km in si pol dneva v avtu jih boš kupu. Pa ne da so serijski slabi. Bolši kot pri večin avtomobilov ki jih vozite(mo) samo po 500km te vsaka malenkost na sedežu moti in morjo bit seeži res 1A da te vožnja ne utrudi.
ž

Se podpišem pod to, kako se lahko lastniki nizkocenovnih vozil in oldtimerjev višje cenovnih, sploh lahko spuščate v debato o vozilu kot je Vel satis, saj ga je večina videla samo od zunaj, redki so v nejm sedel, še bolj redki smo ga peljali. V vozilu se znotraj počutiš odlično, sedeži so odlični in res fotelji, allroad je v tem pogledu slabši (tega sem tud pelu), samo tako kot sem omenu nos vozila je absolutno pretežak.

Je pa avto idealen za vse tiste k se vozjo po avtocestah in ne dirkajo po stranskih cestah. IDEAL.

P.S.
Kljukc je napisal da ma MB bl kvalitetne materiale, sam ker MB pa, S klasa ma slabše materiale kokr A4, definitivno slabše od Vel satisa. Naročniki Avto-magazina pa mal prelistajte po arhivu in boste našli test MB S500, kjer Boštjan Jevšek zlo jamra nad materiali v notranjosti in ob čričkih.

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a kljukec Če mar 03, 2005 5:38 pm

jst sm s svojim za svoj razred ful zadovoln
mercedes E je notri vsaj zame odličen
po moje se recimo od renoja najlepš pele espace (nov)- prava ladja
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 19 gostov