Volan je bil malo morda nekumunikativen, vsekakor pa je avtomobil v zavojih deloval mnogo bolj predvidljivo proti kot 911. Ne vem morda je imel ta, ki sem ga jaz peljal, kaj dodelano podvozje. Motor je vsekakor imel boljši in občutek kdaj je na meji in kdaj ne, tudi.
Glede nemcev pa sem res malo nastrojen, ker skozi zgodovino v poglavju športnih avtomobilov niso pokazali ne vem kaj, a jih vseeno mnogi kujejo v zvezde. Pa tudi doma smo jih imeli cel kup pa nekako niso bili ravno nadavtomobili. Imeli smo Audi 100 l.76, BMW 2002, Bmw 1602, Bmw 520 prva serija, druga serija, tretja serija, BMW 318 druga serija, tretja serija, VW Golf mislim, da enih pet modelov(pač čas parnih in neparnih številk pa je šel deda in je kupil tri naenkrat) , pa še kak passat bi se našel in še kaj.ž
Glede zgodovine nemcev pa je tako:
Kdo ima največ zmag v rallyu?
Kdo ima največ zmag v Formuli 1?
Kdo ima največ zmag v evropskem pokalu turnih avtomobilov?
Katera je edina znamka, ki je zmagala tako formulo 1, rally in 24 ur Le Mans?
Kateri je bil najhitrejši serijski avtomobil narejen pred drugo svetovno vojno?
Kateri je bil najbolj prestižen avtomobil pred drugo svetovno vojno?
Kateri je bil najhitrejši avtomobil na navadnih cestah (postavil rekord) pred drugo svetovno vojno?
Kateri avtomobil ima najvišje povprečje zmag na sezono v pokalu DTM?
Kateri je bil edini avtomobil s V6 motorjem, ki je zmagoval v DTM pokalu, napram tekmecom z V8 motorji?
Kateri avtomobil je bil edini doslej, ki je 6 krat zapored osvojil formulo 1?
Kateri avtomobil je bil edini doslej, ki je 6 krat zapored zmagal rally prvenstvo?
Kateri je bil prvi avtomobil z nizko presečnimi pnevmatikami na svetu?
Kateri avtomobil je bil prvi s samonosno karoserijo na svetu?
Naprej pa se mi ne da pisat.
Argumenti pač govorijo svoje, poslušamo pa jih kakor sami hočemo.
Vprašanje podnebnih sprememb zaradi naše potrošnje ni vprašanje stroškov, ampak vprašanje naše morale.