Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
Mick Jerry
Uporabnik

Kraj: okolica Lj.

Napisal/-a Mick Jerry Sr maj 25, 2005 3:30 pm

Če bo narejen vsaj tako dobro kot C4, s ketrim sem se imel šanso kar precej prevažat po naši obli, bo zelo v redu. Glede na to, da bo to avto višjega razreda, bi moral biti še bolše seatvljen, kar tudi najbrž bo. Ne vem, pomoje ne bi upal dat avto s tako slabo izdelavo, kot je bil na tistih slikah... :?
Slika

iKst
Uporabnik

Napisal/-a iKst Sr maj 25, 2005 3:40 pm

Mick Jerry je napisal/-a:Če bo narejen vsaj tako dobro kot C4, s ketrim sem se imel šanso kar precej prevažat po naši obli, bo zelo v redu. Glede na to, da bo to avto višjega razreda, bi moral biti še bolše seatvljen, kar tudi najbrž bo. Ne vem, pomoje ne bi upal dat avto s tako slabo izdelavo, kot je bil na tistih slikah... :?

Hmm...C5 je kar se izdelave in materialov tiče katastrofa. Upam, da to ne pomeni, da večja številka pomeni slabšo izdelavo :)

Uporabniški avatar
maserati
Nov uporabnik

Napisal/-a maserati Sr maj 25, 2005 3:42 pm

Krasn avto(sploh zunaj), samo a ni bilo že govora o neki astronomski ceni?

Uporabniški avatar
Mick Jerry
Uporabnik

Kraj: okolica Lj.

Napisal/-a Mick Jerry Sr maj 25, 2005 3:43 pm

No C5 pa res nism mel priložnosti od noter pogledat.

BTW in offtopic: huda številka postov iKst-> 999. Obrni jo okol... :twisted:
Slika

Uporabniški avatar
Walker_P
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a Walker_P Sr maj 25, 2005 4:13 pm

Kolkr js vem C5 ni ravn tko slabo narejen. Namreč ma kolega C5 V6 pa sm se vozu z njim pa morm rečt da sm kr navdušen nad njim in ravn zarad tega se odločam že zejle za C6. Aja nej vam bo pa jasn, vsak avto ma kakšno pomanjklijovst da ne bo pomote!!
:-P

iKst
Uporabnik

Napisal/-a iKst Sr maj 25, 2005 4:25 pm

Walker_P je napisal/-a:Kolkr js vem C5 ni ravn tko slabo narejen. Namreč ma kolega C5 V6 pa sm se vozu z njim pa morm rečt da sm kr navdušen nad njim in ravn zarad tega se odločam že zejle za C6. Aja nej vam bo pa jasn, vsak avto ma kakšno pomanjklijovst da ne bo pomote!!
:-P

Mogoče se ti zdi soliden avto, če se pelješ parkrat v njem. Mi mamo doma C5 z exclusive opremo (torej, najboljša oprema) in lahko rečem samo to, da je avto sestavljen zelo površno.

Primer: prpelnik na sredinski konzoli spušča čudne zvoke, na armaturki pred sovoznikom se vidiji obrisi airbaga, barva na ročkah na vratih se lušči, predal na voznikovih vratih je že parkrat padel narazen... Takih malenkosti je že ogromno. Poleg tega so tudi materiali neprimerni za avto tega razreda. Imitacija lesa na sredinski konzoli je iz najbolj cenene plastike, "alu" dodatki v kabini so srebrno pobarvana plastika, "usnjen" volan je v resnici iz ene čudne gume...

No, dovolj off topic. Samo hotel sem povedati, da C5 ni ravno zgleden avto. Upam da bo C6 veliko boljši kar se tiče izdelave.

Uporabniški avatar
Walker_P
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a Walker_P Sr maj 25, 2005 5:02 pm

Tko kot da tega ne zaslediš pri nemških avtih, a??

Uporabniški avatar
don CONSIGLIO
Don med moderatorji

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a don CONSIGLIO Sr maj 25, 2005 7:06 pm

drugmirko je napisal/-a:če je pa že odprta nova tema, pol pa lahko rečem, da sem gledal slike iz salona v Barceloni, kjer so poleg tega, zgorej poslikanega in pokazanega v Parizu meli še enega, svetlo modro, skorej srebrno metalik pofarbanega. in ta je že zgledal veliko boljše skupej sestavljen :tomidelej:

Bingo! Prvi, ki si pogruntal, da je celo na dnu strani že odprta tema , ki se je že razvlekla na ene 10 strani, pred tem pa je bila še ena, ki je "merila" cca 5 strani. Me bo pa res nekdo moral fajn prepričevati, da je še ena res potrebna. Nadaljevanje na stari temi:

http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... 03&start=0

Zatorej, brez zamere, ampak zapiram duri v to debato!

LP,
don CONSIGLIO
Slika
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 19 gostov