Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
rok46
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rok46 So mar 05, 2005 6:16 pm

podobnost je očitna...kaj čš,mal so copy/paste dal...čist očitno je pa če je prou kermu al pa ne ;)

LP
Slika

Uporabniški avatar
sporty
Uporabnik

Napisal/-a sporty So mar 05, 2005 6:18 pm

don CONSIGLIO je napisal/-a:Podobnost z Meganeom je v tem, da sta oba karavana.... :roll:

Fantje, ne se hecat.

LP,
don CONSIGLIO

Caki mal pa ne mores tako ;) , lazes sebi v obraz ce reces da si nista podobna :? . Kaj sj recimo Audi A6, Fiat Stilo, peugeot 407, bmw 5... Tut obstajajo karavani, pa si med sabo niso prav nic podobni :roll: in tudi meganu ni noben podoben.

No zj pa bom jest zaklucu s to debato, k mi je ze rahlo smesno tole :lol: ... Ma ne no :P ... Prv tk k bi dva paglavca lulala za grmom, pa bi en reku ti sm mava pa podobne organe, drugi pa nazaj NE in spet prvi Ja in drugi Ne, itd...

LP
RENAULT POWER - THE WAY OF LIFE

Uporabniški avatar
andrej777
Poznavalec foruma

Kraj: Telče (Sevnica)

Napisal/-a andrej777 So mar 05, 2005 6:24 pm

Jz nisem nč proti teb reku. In neke podobnosto so samo so pa iste tut pri 90% drugih karavanih.

Bedna mi je bla samo ta izjava in na to sem jz odgovarjal

oh...razočaranje...

:roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
It's not the speed that kills, it's the sudden stop that hirts !!

Uporabniški avatar
Fullback
Poznavalec foruma

Kraj: Največkrat...Na trdih tleh...ali mehkem blatu...

Napisal/-a Fullback So mar 05, 2005 6:25 pm

sporty je napisal/-a:
Fullback je napisal/-a:eni jih pa biksate...kokrkol že primerjava gor al dol, razlika v ceni, kvaliteti in všečnosti je pa še vedno na strani saaba...ITAK!

Gdo ga ze biksa :? ? Razlika v ceni je predvsem v tem, da je saab vsaj 2x drazji... In to je tebi super a :lol: ? Lol... Vsecnost pa kok za koga ;) !

N vem kva si dajete tok dela, sam povedu sm da mi zadek ful vlece na meganovega in to je to... Nisem sploh reku da je to kaj slabega :roll: ! Ampak ocitno vas je to kr razburl, takoj neki kontra napadi cez renoja :x ... Samo dokazujete d vm gre u nos in morte okol obracat :lol: . Eni pac pogledajo in si recejo uf pa je res mal podoben, koga briga :roll: ... Drugi pa takoj, ja fak kuko je lhk saab podoben renoju :shock: , hitr morm nastet nasprotne argumente, d ne bo se gdo tega opazu :twisted: .

Brez zamere sam ste eni otroc :D , pa s5 ne recem da je to kj slabga ;) !

LP

Če si sebe prepoznal v svojem postu tut prav...sam osebno nimam nič proti renaultom-no ja skor nič :P , ampak primerjave take al drugačne se mi ne zdijo ravno posrečene, verjetno veš, da NOBEN avto ni 100% noviteta, ampak da je vsaj 0,1% prekopirano...pač tko je in s tem se je treba sprijaznit...

p.s. ok no mal sta si podobna-ampak čist mičnk :lol:
/¨¨¨¨¨¨¨¨\___
-- O ----------O--
Prodam

Uporabniški avatar
don CONSIGLIO
Don med moderatorji

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a don CONSIGLIO Po maj 30, 2005 9:39 pm

By drugmirko:

evo... čist uradne slikice :D . meni je kr cool, še posebej notranjost. no, to... al se pa staram... :P :

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

LP,
don CONSIGLIO
Slika
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 19 gostov