Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
bOnZy
Novinec

Kraj: Breg pri Žirovnici (okolica Bleda)

Napisal/-a bOnZy So jan 03, 2004 1:43 pm

Sploh ni govora o kakšni ljubosumnosti...Vedi, da si star 16 let in nisi še nikoli raztavil motorja. Ko ga boš, potem lahko govoriš o tunanju in vsem ostalem. Skratka, včasih se raje kje pozanimaj o neki stvari...preden ven butneš nekaj na pamet.

poglej sploh nism nič govoril od razstavljanja motorja, ker me to ne zanima, bo pač mehanik naredu, jest sem samo izrazu željo kako bi stunov svoj auto! upam da me razumeš! Če sm pa že res tko pametn, se pa opravicujem vsakomur, ki sem ga duševno in še kako drugače prizadel! :wink:
pUt tHe pEdAl oN tHe mEtAl iN sEkAj oViNkE!! :>

Slika

music_man
Novinec

Kraj: doma

Napisal/-a music_man So jan 03, 2004 2:00 pm

Bonzy ne zalt teh fantov tle pa pravt d so fovsljivi vlikat so ze komu pomagal z nasveti pri tuningu in stylingu tut men amapk so mel uni k so spraseval za kej mal bol zastavljena upasanja in lepsi odnos. In drugac niso spluval tebe zarad fovsljivosti ampak zaradi tega ker si ze koj na zacetku jemu precej napacen nastop ko ti use ves in kak bos naredu in bla bla... Da se vse to nardit kar ti hoces vendar bo cena tega saj kesne 3 mio rajsi se kaksen miljoncek vec. Razen ce bi sam ful obvadu in bi sam delu drugac pa d bos pelu nekam ti bodo sam delo zaracunal d glava pecekaj sele usi sestavni deli. Tko d ce realno gledas ze avto ni ravno pocen pol pa das se skoraj pol njegove cene za predelavo je pa to kar precej kesa in dvomim d si lahka to tko u izi prvoscis. Tko d kt si ti reku da se amapk je krepko drazje in bolj zapleteno kt si ti predstavljaš. Pa se to je tezko bos u slo najdu mehanika k ti bo to naredu.

Uporabniški avatar
Desmodromika
Novinec

Kraj: Tam, kjer sem rad

Napisal/-a Desmodromika So jan 03, 2004 2:01 pm

bOnZy je napisal/-a:
Sploh ni govora o kakšni ljubosumnosti...Vedi, da si star 16 let in nisi še nikoli raztavil motorja. Ko ga boš, potem lahko govoriš o tunanju in vsem ostalem. Skratka, včasih se raje kje pozanimaj o neki stvari...preden ven butneš nekaj na pamet.

poglej sploh nism nič govoril od razstavljanja motorja, ker me to ne zanima, bo pač mehanik naredu, jest sem samo izrazu željo kako bi stunov svoj auto! upam da me razumeš! Če sm pa že res tko pametn, se pa opravicujem vsakomur, ki sem ga duševno in še kako drugače prizadel! :wink:
Precej več je treba, da koga osebno užališ...tako, da brez skrbi.

No, prav...če je to tvoja želja naj bo...samo če misliš, da ti bo meh. avto napilu v enem dnevu, se motiš.
Če gre vse proti tebi, nehaj prehitevat. In se postavi na pravi pas...

Uporabniški avatar
bOnZy
Novinec

Napisal/-a bOnZy So jan 03, 2004 3:14 pm

no pa zarat mene nej bo auto 1 leto pr mehaniku :)

ja fantje, mal sm si res to use uzeu prevec na izi pa zaletavo in brezglavo. :)

Slika

Uporabniški avatar
bOnZy
Novinec

Napisal/-a bOnZy So jan 03, 2004 3:24 pm

evo fantje ta na ta url kliknte, pa si oglejte un filmck 0-200km/h zgorej v desnmum kotu! tak auto bi biu men feeling vozt! :) sploh se pa turbina full lepo sliš!

http://www.be-4-you.com/Sitefiles/movies_various.htm

Slika

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a CupraR So jan 03, 2004 4:01 pm

Ma dej legokockar, res mal bluziš, k bi mel vsaj teorijo naštudirano pa še tle nimaš pojma :lol: :lol: Aja pa drgač mam jst Hondo :lol: in CupraR ni najbolša, čeprav je užitek vozt Leona 1.8 T (230 PS, ja jst ga clo vozm :lol: ). No pa da ne bom sam težil :lol: ideje-sanje maš dobre, cajta pa tut še dost da vse naštudiraš in da te mal poočimo kako pa kaj.

Uporabniški avatar
bOnZy
Novinec

Napisal/-a bOnZy So jan 03, 2004 4:04 pm

CupraR je napisal/-a:Ma dej legokockar, res mal bluziš, k bi mel vsaj teorijo naštudirano pa še tle nimaš pojma :lol: :lol: Aja pa drgač mam jst Hondo :lol: in CupraR ni najbolša, čeprav je užitek vozt Leona 1.8 T (230 PS, ja jst ga clo vozm :lol: ). No pa da ne bom sam težil :lol: ideje-sanje maš dobre, cajta pa tut še dost da vse naštudiraš in da te mal poočimo kako pa kaj.

:D :D :D

Slika

Predator
Nov uporabnik

Napisal/-a Predator Po jan 05, 2004 9:57 pm

škoda da se pri nas ne da dobiti Opel Astre OPC z 200 konji - ima visjo koncno hitrost in vec navora... pa se mickeno cenej je... škoda.
----------------------------------
Slika
Opel FOREVER!

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a MGsax Po jan 05, 2004 10:05 pm

ne da se je dobiti??
SlikaSlika
če te zanima powerlifting ali strongman tekme klikni -
Stran za najmočnejše

G-4S

Napisal/-a G-4S To jan 06, 2004 1:29 am

Na zahtevo uporabnika smo prispevek izbrisali.

c4153
Nov uporabnik

Napisal/-a c4153 Po jun 13, 2005 8:21 pm

bom probu cim bl na kratk.temu bozotu bi rad povedu da naj nikar ne pametuje prevec.ce bi blo to izvedlivo kr on sana bi to vsaka firma dodelala v omenjene avtomobile.ker je pa se mal prevvec smrkov pa misl da je najbl pametn.mam ene 10 let prakse tk da vsi vemo da to ne greglih tko.ce pa bo prevec pametn ga bomo pa poiskal v kasariji in bo to on naredu na eni od starih gar ce pa ne mu bom pa jezik zavezu okol riti.brez zamere fantje sam take bedake je treba utisat.ajde

Uporabniški avatar
metallic
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a metallic Po jun 13, 2005 8:57 pm

Od mrtvih ustal... :?

Uporabniški avatar
Skubi
Nov uporabnik

Napisal/-a Skubi Po jun 13, 2005 11:00 pm

Vedi vedi, vedno je treba vstati od mrtvih, jest sm ze enkat iz petke :P

Uporabniški avatar
don CONSIGLIO
Don med moderatorji

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a don CONSIGLIO To jun 14, 2005 9:28 am

c4153 je napisal/-a:bom probu cim bl na kratk.temu bozotu bi rad povedu da naj nikar ne pametuje prevec.ce bi blo to izvedlivo kr on sana bi to vsaka firma dodelala v omenjene avtomobile.ker je pa se mal prevvec smrkov pa misl da je najbl pametn.mam ene 10 let prakse tk da vsi vemo da to ne greglih tko.ce pa bo prevec pametn ga bomo pa poiskal v kasariji in bo to on naredu na eni od starih gar ce pa ne mu bom pa jezik zavezu okol riti.brez zamere fantje sam take bedake je treba utisat.ajde

What the hell :jao:

Lepo te pozdravljam na forumu, ampak mislim, da je ta tema že krepko passe', poleg tega niti ne spada sem. Pa tudi tvoja konfliktnost že v prvem postu me ne navdušuje kaj preveč....

Dejmo se raje imeti radi. Res ni potrebe odpirat starih tem, da bi se kregali.

Ustno opozorilo in zaprtje duri!

LP,
don CONSIGLIO
Slika
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov