Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
RR
Stalni uporabnik

Napisal/-a RR Po jul 11, 2005 2:28 pm

Pugi je napisal/-a:
HajdukS je napisal/-a:dejansko je dober samo ker je lep???? nebi ga rad primerjal s ksnimi drugimi drazjimi avti kot so z4 in TT po drugih kriterijih ki niso lepota....

350 naseka vse te ki si jih naštel + še porscheja boxterja. V krožni dirki seveda, za drift pa spljoh. Kaj bo šele tale delal...

Boxterju tole nardi šalo :twisted:

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Po jul 11, 2005 6:46 pm

INFINITI je napisal/-a:
Slide je napisal/-a:
HajdukS je napisal/-a:dejansko je dober samo ker je lep???? nebi ga rad primerjal s ksnimi drugimi drazjimi avti kot so z4 in TT po drugih kriterijih ki niso lepota....

Jaz sem že večkrat napisal, da je ta avto blizu ideala...za MOJ okus mu manjkata izključno še dva sedeža in kakšen konj glede na kubike...čeprav je že tole monstrum z 280 konji, da me ne boste križali... ;) Avto je špica, sploh pa v živo :tomidelej: :tomidelej: :tomidelej: :tomidelej: :tomidelej:

Ni problema SLIDE - obstaja rešitev zate; INfiniti G35 Sport coupe - z ročnim menjalnikom 300 KM. Praktično gre za Zja v štirisedežni obliki hihihi.
KLIK :
http://www.infiniti.com/content/0,,cid- ... 01,00.html

Poznam avto...avto je 8) samo uvoz je spet tisto ki človeka odbije(saj ne da bi imel zdajle keš poleg sebe :lol: )...poleg tega pa kljub temu da je to malo bolj luksuzen 350Z z malo več sedeži, je tudi cena malo bolj luksuzna, glede na 350Z :mrgreen:
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 19 gostov