Mick Jerry je napisal/-a:Ne ne zdi se mi da pretiravam. MB je res fukiš za take, ki jim malenkost domišljije primakuje pri avtih(s tem ne pravim da so MB slabi), ampak bojo mogl še precej trenirat da bojo tkole oblikoval ko Lancia.Realnost.
Zamisl si da na semaforju stojita srebrn CLS in taka rdeča Lancia. Aaa. No sicr pa brezveze kej govort, ker bojo vsi spet takoj "kaj delaš primerjave", "MB je bil prvi s tako obliko", lalala...
junior50 je napisal/-a:S tem da nemci oblikujejo z veliko pomočjo italjanov kar se vid po fake kopijah alf(nov passat npr.)aja pa avto za 30 mio sit more met kakovost izdelave![]()
BMW Motorsport je napisal/-a:Sorry ampak passat je pa v primerjavi z alfam čist neki zase. Nobene , ampak res nobene podobnosti ni v obliki avta, alfe so odspredi špičaste, passat mal zaoblen, zadek ma čist samosvoj, bočna linija pa tut ni sledi o alfi. Luči so pa itak zase.
Po moje si ti mislu kj druzga, al pa še nis vidu passata sploh.
junior50 je napisal/-a:Ja sori ampak t nov je pa reč kr čš to ne spremeni dejstev.Pa ne mi o bočni liniji ki je pri tem passatu prva taka smo pa leta 2005 alfa je mela podobno bočno linijo že skor deset let nazaj.Bot mau subjektivn.To da pač navijaš za nemce pa nimam nč prot temu ne spremeni dejstev.Kokr sm že reku ušeč mi je da so tazga nardil.
BMW Motorsport je napisal/-a:Mick Jerry je napisal/-a:Ne ne zdi se mi da pretiravam. MB je res fukiš za take, ki jim malenkost domišljije primakuje pri avtih(s tem ne pravim da so MB slabi), ampak bojo mogl še precej trenirat da bojo tkole oblikoval ko Lancia.Realnost.
Zamisl si da na semaforju stojita srebrn CLS in taka rdeča Lancia. Aaa. No sicr pa brezveze kej govort, ker bojo vsi spet takoj "kaj delaš primerjave", "MB je bil prvi s tako obliko", lalala...
Js mislm da bi mogl prej pr Lancii trenirat da bi oblikoval neki podobnega kokr je SL, ki zgleda kot da je z drugega planeta..
pa SLK, pa SLR, pa nova S-ka, pa novi ML, če to niso oblikovni vrhunci.
V glavnem neki pa nikol najbrž ne bojo dosegel, in to je kakovost izdelave ki jo Mercedes ima
lublancan je napisal/-a:BMW Motorsport je napisal/-a:Mick Jerry je napisal/-a:Ne ne zdi se mi da pretiravam. MB je res fukiš za take, ki jim malenkost domišljije primakuje pri avtih(s tem ne pravim da so MB slabi), ampak bojo mogl še precej trenirat da bojo tkole oblikoval ko Lancia.Realnost.
Js mislm da bi mogl prej pr Lancii trenirat da bi oblikoval neki podobnega kokr je SL, ki zgleda kot da je z drugega planeta..
pa SLK, pa SLR, pa nova S-ka, pa novi ML, če to niso oblikovni vrhunci.
V glavnem neki pa nikol najbrž ne bojo dosegel, in to je kakovost izdelave ki jo Mercedes ima
veš mercedes nima lih kšnga super dizajna, 1. ker je nemc, 2. ker je to prestižen auto in njihovi kupci so povprečno starejši od 50 let in nočjo met nekega iks dizajna
pač so konzervatiuni in hočjo obdržat stranke
in noben od teh autou k si jih napisu ni oblikovn vrhunc, ker je ubistvu restyling (vizuelno) prejšnjega modela, torej drugačne luči in spremenjene nekatere linije, slr je pa res zmazek, ker je totalno neskladen zarad veeeeeeeeeelikega prednjega konca
sej ne bom reku da so mercedesi grdi, sam se ne morjo primerjat z italjani, nekaterimi francozi, al pa pasatom, bmw 5ko....
kar se pa kvalitete tiče... mercedes je ponavad vsaj 2x dražji od italjana in bi mogl bit maeriali temu primerni, sam v mercedesu ponavad ne gledaš plastike ampak les in usnje, tko da spet ne morš direk primerjat, glede kvalitete izdelave, pa mercedes j**e elektronka in če se spomneš je en svojga merđota zažgau pred salonom/servisom, pol k mu ga niso znal popravt
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov