Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
sporty
Uporabnik

Re: Ljubezen na prvi pogled!!!

Napisal/-a sporty Pe jan 03, 2003 3:34 pm

http://de.mobile.de/
Izberite Nemčijo in v iskalnik rabljenih vozil vpišite Dodge ram!
Presenečeni boste, kakšne zverine se najdejo pri švabah!!!

Seveda lahko poiščete tudi kaj zase, je gor veliko zanimivega!

Caw!
RENAULT POWER - THE WAY OF LIFE

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Re: Re: Re: Ljubezen na prvi pogled!!!

Napisal/-a menjekul Pe jan 03, 2003 7:05 pm

mikey pravi:

Poznam modela ki ga je imel (pomoje da glih tega) in sicer je to Tone Grum (bivši dirkač-Toyota Celica, Lancia HF Integrale)

aha.gospod grum.slišal sem zanj in koliko denarja je bil pripravlen zmetat za avte in ga tudi je:D.on ga je imel.roko na srce,avto je upadljiv,ker jih pri nas ni.mislim,da je še nekaj velikega,belega v črnučah v enem prodajnem salonu ampak nisem čist 100%.ker so vsi ameriški pick upi nekaj podobnega je tudi meni 1 všeč:). in sicer ford F150 lightning z 360KM :D:D:D.stvarce so fajn ampak mislim,da je hudičevo težko tole ustavit :D:D

[Sporočilo uredil/a 4Sale na dan 03.01.2003 ob 19:42 GMT]

Uporabniški avatar
mikey
Novinec

Re: Ljubezen na prvi pogled!!!

Napisal/-a mikey Ne jan 12, 2003 10:24 pm

sporty pravi:
In sicer: DODGE RAM 1500 4x4 pickup, V8 magnum!!! Pred to zverjo se skrije vsak športen avtek (tokrat res samo avtek)!!! Enega prodajajo pri chrysler motors na Letališki pri BTC-ju (nasprot Koloseja). Športne gume, viper look črte (slaba izdelava - vse poka...), črne barve, alu felgne, 230ps, slin, slin... L. 1996, 150.000km (edini slabi lastnosti, aja + avtomatik...), momci je pa to u živo taka zverina... 2m široko, 196cm visoko, 4.90m dolgo,... Noter ma "klop" za tri ljudi, športno usnje, klima,.... dvoje vrat (coupe, hehe)... in še in še... aja cena: 3mio. 300. tisoč prešernov!

4Sale: tebe sm že 2x vidu u BTC-ju(tvoja 323 dela burek, pa kakšn glas, oh...), pa če boš gdaj tm si poglej mašino...

Aja, pa use skupi bi prosu, če mi lahko podajo kakršnekoli izkušnje z vozilom!!! Pa slikce, lastnosti... vse je dobrodošlo, HVALA!!! sej bi sam, sam nism expert, hehe...

...HVALA, HVALA, HVALA...

Aja, pa to debato posvečam omenjenemu vozilu(v upanju da bo gdaj moj)!

CAW!

Tak avto (al pa podobnga) je meu (mislm da ga nima več) klaviturist od skupine Rok n band (sej se ga v enmu spotu vid)!

HUDE
Nov uporabnik

Hudoo...

Napisal/-a HUDE To jun 10, 2003 9:37 pm

Moj kolega ga ima pa moram rect da ze ce ga samo pogledas se ti kar scefra...ampak ko se pa peles z njim je pa obcutek nepopisljiv...mislim da res ni ovir za njega le da je zlo sirok...od opreme ma pa cisto vse kar je mogoce...k ga pa zahods v podn ti pa brez problema asfalt potrga...ce maste moznost kdaj pelat tako mrcino vam priporocam in garantiram da tisto noc ne boste spali :lol: :lol: :lol:
Pa lep pozdrav..
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 38 gostov