Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Ali ste že bili na IIA v Frankurtu?

Glasovanje se je zaključilo dne So sep 17, 2005 3:17 pm

Da
5
8%
Ne, me ne zanima
3
5%
Še ne, bi pa rad šel
55
87%

Skupaj glasov : 63

Uporabniški avatar
Xsara vts
Novinec

Kraj: ob Savinji

Napisal/-a Xsara vts Pe sep 16, 2005 6:30 am

andrej777 je napisal/-a:In zakaj ne z avtom skos gor ?? če greš že do celovca, al se ti tam ne splača ustavt samo gasa nparej. :lol: :lol: :lol:

Enemu samemu se z avtom skor ne splača. Kot sem že v enem prejšnjih postov navedla so stroški z avtom cca 40-45 kSIT. Seveda če to deliš na štiri potnike je pa dosti bolj ugodno.

LP, Daisy
JVC = Jaz Vozim Citroen-a

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Napisal/-a RedBull™ So sep 17, 2005 12:49 pm

ko se ta tema nanaša na frankurtski sejem,me nekaj zanima. A ni bilo rečeno da bo predstavljen golf GTD ampak zdj pa nisem nikjer zasledil nič o njem,ampak samo o GT pa še od drugih modelih družine VW. Kako je to možno,oz. kje in kdaj bo potem GTD predstavljen??
Ko grobar s ceste me bo pobral,vedite da redbull smrti se ni bal.

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR So sep 17, 2005 2:11 pm

Pa od kje vam take številke ?

Pot v Ženevo in nazaj ter dve nočitvi reci piši 60 evrov pot (4 v avtu) in 4 prešerne dve nočitvi v tropostelnji sobi. + Hrana nelje 5 jurjev (neki itak od doma vzameš) + vstopnina.
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

Uporabniški avatar
CWIZO
Novinec

Napisal/-a CWIZO Po sep 19, 2005 11:10 am

Jest sem bil v petek. Kao buissnies day. Mn folka. Super je blo. Bom probal u kratkem fotke nekam postavt (3je smo slikal, tako da fotk je ogromn).
Edino kar je blo beden so te kurceve nemske/avstrijske avtoceste kjer so kolone na vsakem izvozu, da loh cakas tut 3 ure v skoraj stojeci koloni.

Sem mel pa sreco in za prevoz nisem dal nch kesa, samo za hotel 2x (40€) in karto k je bla pa mislim da 42€.
Benz je castu fotr od punce :P
Slika

Uporabniški avatar
Shebo
Poznavalec foruma

Kraj: Nuclear City

Napisal/-a Shebo Po sep 19, 2005 12:05 pm

CWIZO je napisal/-a:Jest sem bil v petek. Kao buissnies day. Mn folka. Super je blo. Bom probal u kratkem fotke nekam postavt (3je smo slikal, tako da fotk je ogromn).
Edino kar je blo beden so te kurceve nemske/avstrijske avtoceste kjer so kolone na vsakem izvozu, da loh cakas tut 3 ure v skoraj stojeci koloni.

Sem mel pa sreco in za prevoz nisem dal nch kesa, samo za hotel 2x (40€) in karto k je bla pa mislim da 42€.
Benz je castu fotr od punce :P

Ja na nek način se splača it na biznis day. Karta je dražja, ampak folka ni in si lahko v miru ogledaš. Ampak ne smeš bit prepočasen, ker drugače časa zmanjka. ;)
THE GOLDEN YEARS have come at last - I cannot see, I cannot pee, I cannot chew, I cannot screw, My memory shrinks, my hearing stinks, No sense of smell, I look like hell! My body's drooping, got trouble pooping. The golden years have come at last... THE GOLDEN YEARS CAN KISS MY ASS!

Uporabniški avatar
CWIZO
Novinec

Napisal/-a CWIZO Po sep 19, 2005 12:06 pm

Jep mi smo 3je skp hodil, v avte ki so nas zanimal smo se vsi triej usedel pecekeral. Tak da smo br BMWjih pa pr toyoti/lexsusu porabil ogromno casa in nam je pol za eno halo zmankal casa :roll:
Slika

Uporabniški avatar
JaNi|86
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a JaNi|86 Po sep 19, 2005 2:39 pm

Jaz sem kupil karto preko ryanair (www.ryanair.com) pa leti letalo iz celovce v frankfurt.
Dal pa sem nekaj vec kot 50€. Letalo sicer pristane na letaliscu malo stran od frankfurta ampak ni problem prit v Frankfurt. Pa se neki mladinski hotel sem dobo v centru Frankfurta pa pride 15 € za 5 dni. Tak da vse skupaj me nebi smelo prit kaj vec kot 250 €.

Drugace pa ce se kdo hoce it sem zaj pogledal dobi povratno karto za cca. 20€!
Samo je treba pohitet kr to spreminjajo cene vasakih 5 min

Uporabniški avatar
Caterham
Stalni uporabnik

Kraj: Doma

Napisal/-a Caterham Sr sep 21, 2005 7:35 pm

Mogoce mal Offtopic..... Sam tko me zanima, a ma Zastava na sejmu svoj raztavni prostor? K praujo da naj bi se neki z Fiatom probal povezovat.

LP
No need to be big to go fast......

Uporabniški avatar
Tomcatter
Uporabnik

Napisal/-a Tomcatter Po sep 26, 2005 3:30 pm

In kak ste se ljudeki ki ste sli meli?

Uporabniški avatar
metallic
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a metallic Po sep 26, 2005 3:45 pm

Caterham je napisal/-a:Mogoce mal Offtopic..... Sam tko me zanima, a ma Zastava na sejmu svoj raztavni prostor? K praujo da naj bi se neki z Fiatom probal povezovat.

LP

Na let naj bi nekoč izdelal par tisoč puntov, tako da nebi rabil svojga placa. ;)

Uporabniški avatar
FireSTORM
Poznavalec foruma

Kraj: Murska Sobota

Napisal/-a FireSTORM Po sep 26, 2005 5:51 pm

zastava je fiatu dolžna mastne dnarce
zato bo ob prihodu novega punta(grande punto) zastava izdelovala punto mk2 in mk2,5
ne bo jih izdelovala zaradi nobenega placa, če pa bo potem fiat zastavi odstopil kaj placa to pa nevem

Uporabniški avatar
MacAudio
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a MacAudio Po sep 26, 2005 6:35 pm

Bil sem to soboto gor in morm rečt, da ne morš verjet če ne vidiš. Res glede organizacije in vsega. SVAKA JIM ČAST!!!! 8)
TSI+DSG = T.N.T.!! ;-))

Uporabniški avatar
JaNi|86
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a JaNi|86 To sep 27, 2005 11:27 am

2 dni sem biu na sejmu pa res ce ne gres ne mors vrjet!!!
Pa to vidis vse res dobesedno vse (edino kar me je razocaralo da ni blo bugattija pa vec ameriskih vozil) ampak vseeno je to ze zaj tak vlko da glava pece! Jaz sem biu tam 2 dni in mi je blo glih prav drugace pa mislim da je bolse za drugic ce bi sol da bi sol na biznis days kr je dosti manj guzve :P
res priporocam ogled

Uporabniški avatar
Tomcatter
Uporabnik

Napisal/-a Tomcatter To sep 27, 2005 5:23 pm

Jst sem biu en dan pa mi ni uspelo vsega videt, prevec da bi v enem dnevu vse vido. Zal ni blo za videti audi le mansa, in bugattija, samo ka ces. :roll:
Najbolj so me navdusili MB S, maybach exelero, in Audi Q7 (verjetn ns nasledn avto :P :P :lol: :twisted: )
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov