Joj,sranje je ce naletiš na kaj takšnega,ko nonstop crkava,vem,ampak se ne sikiram.
Lada je loterija,lahko kupiš pocen avto s katerim se boš lahko dolgo in pocen vozu lahko je pa samo sranje.Po razpadu sovjetske se je zacela kriza,izguba zagarantiranih trgov itd.... in kvaliteto so spustil na minimum.
Moj fotr je mil Lado 1300 l 83, 10 let,samo kvaliteta takratnih in današnjih je noc in dan.Avto je bil pri hiši skoraj 10 let in šel brez problema.
Pol je pa leta 93 kupo novo Samaro ker je bil pleh tastare ze precej zdelan in kaj se je zgodil,Samara je šla od hiše skoraj prej kot 1300
Vedno je blo kaj,pri 50 000 je odtrgal jermen in mašina je riblna,kar je bilvišek vsega.Popravilo je znašalo takrat 25 000 sit.PA SMO SPET TAM KJER NI MUH
CENA GENERALNE 25 000 sit
Pol nu je blo pa vsega dost,šel je na sejem avto prodal in takoj isti dan kupil Volvota 460,ki pa je bil pri hiši tudi samo dve leti.
Vem kaj sem kupil in upam,da ne bo kakšnih vecjih problemov,po 8000,kolikor sem jih dosedaj prevozu ne morem noc rect,bomo videli.Drugac je pa zelo uredu avto.
Evo spet nekaj "novega",ki to verjetno ne bo nikoli.
LADA CARAT.O tem avtu ni znanega nic konkretnega,predstavljena je bila lani.Vendar gre verjetno samo za zbujanje minimalne pozornosti na vecjih avto salonih,kar je pri njih ze v navadi.
Rusi obljubljajo tidi izboljšanje kvalitete,ker jim tudi na domocem trgu voda v grlo tece zaradi uvoza rabljenih vozil iz zahoda.
LADA CARAT