Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
Master7
Novinec

Kraj: Okolica Ljubljane

Napisal/-a Master7 Sr mar 09, 2005 10:09 pm

INFINITI je napisal/-a:
Joie de vivre! je napisal/-a:Da so avtomobili v Ameriki cenejši ve vsak butec, tudi jaz. A murano ima vseeno pretirano ceno. V Ameriki je s popolnoma istim motorjem in opremo na voljo za $27,000, to je 4,9 milijona SIT. Pri nas je avto torej krepko več kot 100% dražji.

Za primerjavo: Mazda 3 z dvolitrskim motorjem v Ameriki stane $17,655, to je 3,2 mio SIT.
Pri nas je primerljiv model 56% dražji, to je okroglih 5 mio SIT. Že ta razlika je ogromna, mazda 3 se v Ameriki tretira kot poceni vstopni model, pri nas pa že skoraj kot premium kompaktni razred.

Skratka, nočem preveč pametovati, le hočem dokazati, da je murano precej precenjen.

LP
Joie

Stopnja opreme pri enem in drugem je popolnoma drugačna - od tod ta dodatna razlika, ker je osnovni model murana dol gol v primerjavi z evropskim. Isto kako osnovni Z recimo, ki ga ni na volj v EU - Zda model nima niti zapore diffa, niti brembo, niti bose ozvočenja, niti 18 col feltn.... a štekaš? -ralika med osnovnimi modeli je
OGROMNA

Jst ne vem zakaj si tok vročkrvn, to kar se ti učiš v osnovni šoli me ne zanima, se mi zdi, da maš ene par izbirnih predmetov preveč pa ti mal možgane preveč zaposlil. Tvoj nivo pisanja je čisti podn od podna tko, da ti svetujm, da se mal skuliraš.
Pa če sm jst dobr vidu feltn 18 colov pride z vsako opremo pri Murranotu.

Uporabniški avatar
metallic
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a metallic Sr mar 09, 2005 10:18 pm

INFINITI je napisal/-a:
Master7 je napisal/-a:Kr neki prbijate, da nima zapore diferenciala, pa feltne, pa Bose sistem. Vam že zdej povem, da če nebi blo tga v ponudbi se nebi niti en avto prodal v Ameriki. Kokr jst vem so Amerikanci poćeni na te dodatke, sploh pa omenjena slednja dva.
LP

Da ne boš nam tukaj tople vode odkrival noob: Pejt si pogledat kaj ima osnovni model 350 Z na www.nissanusa.com za 26.700 $ pa si poglej opremo v primerjavi z osnovnim modelom v EU ; sej angleščino pa nemščino imati v osnovni šoli al kaj?

http://www.nissanusa.com/vehicles/Model ... 17,00.html
http://www.nissan.de/data/flat_pages/01 ... prices.pdf

Sej brat so te naučil v osnovni šoli al kaj? :roll:

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Napisal/-a INFINITI Sr mar 09, 2005 10:19 pm

Jah no, mene so v osnovni šoli, pravzaprav že prej naučili brat, tako da si še enkrat preberi - trditev glede zapor,brembota itd se je nanašala na Zja kot primer, pa celo linke si dobil. Moj nivo pisanja je pa moral biti spuščen na tvojega, da nebi imel probleme z razumevanjem, tko da puca mi falus za tvoje mnenje ;)
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi

Uporabniški avatar
metallic
Poznavalec foruma

Napisal/-a metallic Sr mar 09, 2005 10:27 pm

Ups, sm mislu, da se tema nanaša na razliko v ceni med evropskim in ameriškim muranom. Tvoje provokativno in žaljivo pisanje me pa ne zanima, torej my bad. ;)

Uporabniški avatar
Master7
Novinec

Kraj: Okolica Ljubljane

Napisal/-a Master7 Sr mar 09, 2005 10:36 pm

INFINITI je napisal/-a:Jah no, mene so v osnovni šoli, pravzaprav že prej naučili brat, tako da si še enkrat preberi - trditev glede zapor,brembota itd se je nanašala na Zja kot primer, pa celo linke si dobil. Moj nivo pisanja je pa moral biti spuščen na tvojega, da nebi imel probleme z razumevanjem, tko da puca mi falus za tvoje mnenje ;)

Ti si čist konc!
:rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl

U glavnem v Ameriki je avto velik cenej in to je falus. V Sloveniji spet nekdo preveč služ!
LP

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Napisal/-a INFINITI Sr mar 09, 2005 10:39 pm

metallic je napisal/-a:Ups, sm mislu, da se tema nanaša na razliko v ceni med evropskim in ameriškim muranom. Tvoje provokativno in žaljivo pisanje me pa ne zanima, torej my bad. ;)

Ne, sej ni pene, nisem napisal tebi prejšnji post
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi

speedfight
Stalni uporabnik

Napisal/-a speedfight Če nov 17, 2005 5:44 pm

Ja že mau zapuščena tema ampk OK :) Pred kratkim smo mel tud Murana doma na probi in je totalna bomba! Najbol me je navdušu menjalnik in pa motor!! Ker sta res zelo skladna! O porabi nebi :P če ga tiščiš maš en tank za švoh 500km :x Drgač me je navdišu na polni črti...položaj za volanom, ker si lahko nastavlaš tudi pedala! Če bi biu mel dizla mislm da bi se jih prodalo mnogo več! Res avto je vreden omembe in pa hvale! Najbol sm se nasmejou ko sm opazu kje ma woofer...ma ga zadi v rezervni gumi :D Ozvočenje je itq samo po sebi zakon BOSE 8) Tko da če ma še kdo kej za dodat.... :lol:

LP

Uporabniški avatar
HajdukS
Stalni uporabnik

Napisal/-a HajdukS Pe nov 18, 2005 12:50 pm

Joie de vivre! je napisal/-a:Avto je sicer zanimiv, vendar odločno predrag. V Ameriki stane 2 milijona manj pa ponuja isto.

LP
J. de Vivre

V ameriki je tudi konkurenca precej dražja?! :idea:

Ce lahko, napiši evropsko konkurenco za to ceno :D

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Napisal/-a INFINITI Pe nov 18, 2005 1:26 pm

speedfight je napisal/-a:Ja že mau zapuščena tema ampk OK :) Pred kratkim smo mel tud Murana doma na probi in je totalna bomba! Najbol me je navdušu menjalnik in pa motor!! Ker sta res zelo skladna! O porabi nebi :P če ga tiščiš maš en tank za švoh 500km :x Drgač me je navdišu na polni črti...položaj za volanom, ker si lahko nastavlaš tudi pedala! Če bi biu mel dizla mislm da bi se jih prodalo mnogo več! Res avto je vreden omembe in pa hvale! Najbol sm se nasmejou ko sm opazu kje ma woofer...ma ga zadi v rezervni gumi :D Ozvočenje je itq samo po sebi zakon BOSE 8) Tko da če ma še kdo kej za dodat.... :lol:

LP

Dizel pride v kratkem ;)

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Napisal/-a kljukec Pe nov 18, 2005 2:09 pm

INFINITI je napisal/-a:
speedfight je napisal/-a:Ja že mau zapuščena tema ampk OK :) Pred kratkim smo mel tud Murana doma na probi in je totalna bomba! Najbol me je navdušu menjalnik in pa motor!! Ker sta res zelo skladna! O porabi nebi :P če ga tiščiš maš en tank za švoh 500km :x Drgač me je navdišu na polni črti...položaj za volanom, ker si lahko nastavlaš tudi pedala! Če bi biu mel dizla mislm da bi se jih prodalo mnogo več! Res avto je vreden omembe in pa hvale! Najbol sm se nasmejou ko sm opazu kje ma woofer...ma ga zadi v rezervni gumi :D Ozvočenje je itq samo po sebi zakon BOSE 8) Tko da če ma še kdo kej za dodat.... :lol:

LP

Dizel pride v kratkem ;)

katera mašina pa?
3.0 renojeva je skor pr švoh za karakter pa težo tegale murana
kazen če so jo pri nissanu mal pojačal
lp

speedfight
Stalni uporabnik

Napisal/-a speedfight Pe nov 18, 2005 3:21 pm

kljukec je napisal/-a:
INFINITI je napisal/-a:

LP

Dizel pride v kratkem ;)

katera mašina pa?
lp

hehe, Ja upam da saj na ene 220konjou tko da nebi blo velik razlike med bencincom pa dizlom... 8) k tale bencinar 3.5 je totalna bomba 8) :D

LP

Uporabniški avatar
dj_em
Poznavalec foruma

Kraj: Zemlja --> Evropa --> pr mami doma :D

Napisal/-a dj_em Pe nov 18, 2005 3:57 pm

cena 11 mio ma dej no raj kupm v nemčiji ML-a tanovga za tok dnarja 8)

Uporabniški avatar
Shebo
Poznavalec foruma

Kraj: Nuclear City

Napisal/-a Shebo Pe nov 18, 2005 4:19 pm

DJ E.M. je napisal/-a:cena 11 mio ma dej no raj kupm v nemčiji ML-a tanovga za tok dnarja 8)

Aha.. Če verjameš... Pri nas je osnovni ML nekaj čez 13 mio. V nemčiji pa ni veliko cenej. Pa ne pozabi še na DMV pri uvozu ;)
THE GOLDEN YEARS have come at last - I cannot see, I cannot pee, I cannot chew, I cannot screw, My memory shrinks, my hearing stinks, No sense of smell, I look like hell! My body's drooping, got trouble pooping. The golden years have come at last... THE GOLDEN YEARS CAN KISS MY ASS!

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Napisal/-a kljukec Pe nov 18, 2005 5:18 pm

Sh3bO je napisal/-a:
DJ E.M. je napisal/-a:cena 11 mio ma dej no raj kupm v nemčiji ML-a tanovga za tok dnarja 8)

Aha.. Če verjameš... Pri nas je osnovni ML nekaj čez 13 mio. V nemčiji pa ni veliko cenej. Pa ne pozabi še na DMV pri uvozu ;)

ml lahko prpelš v slo za 2mio cenej kot je v slo- vsaj 2 mio
saj zato se pa vsi dol vozjo
pr ns jih pa skor nč ne prodajo

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR Pe nov 18, 2005 5:23 pm

speedfight je napisal/-a:
kljukec je napisal/-a:[katera mašina pa?
lp/quote]
hehe, Ja upam da saj na ene 220konjou tko da nebi blo velik razlike med bencincom pa dizlom... 8) k tale bencinar 3.5 je totalna bomba 8) :D

LP

Sej ma Nissan dost svojih terenskih dizlov (če jih ima še).
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

Uporabniški avatar
Tomcatter
Uporabnik

Napisal/-a Tomcatter Pe nov 18, 2005 11:03 pm

Avto mi ni pretirano lep, sam ko ga pa vids na cesti ga pa RES vidš. A mora bit za slovenski trg drugacen? -kje pa zakaj?

Martin
Novinec

Kraj: Republika Palma di cocco

Napisal/-a Martin So nov 19, 2005 9:52 pm

kljukec je napisal/-a:
Sh3bO je napisal/-a:

ml lahko prpelš v slo za 2mio cenej kot je v slo- vsaj 2 mio
saj zato se pa vsi dol vozjo
pr ns jih pa skor nč ne prodajo

Mogoče jih uvažajo razni preprodajalci avtov, ne verjamem pa da jih prodajajo za 2 miljona ceneje kot AC.
Slika
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov