INFINITI je napisal/-a:Joie de vivre! je napisal/-a:Da so avtomobili v Ameriki cenejši ve vsak butec, tudi jaz. A murano ima vseeno pretirano ceno. V Ameriki je s popolnoma istim motorjem in opremo na voljo za $27,000, to je 4,9 milijona SIT. Pri nas je avto torej krepko več kot 100% dražji.
Za primerjavo: Mazda 3 z dvolitrskim motorjem v Ameriki stane $17,655, to je 3,2 mio SIT.
Pri nas je primerljiv model 56% dražji, to je okroglih 5 mio SIT. Že ta razlika je ogromna, mazda 3 se v Ameriki tretira kot poceni vstopni model, pri nas pa že skoraj kot premium kompaktni razred.
Skratka, nočem preveč pametovati, le hočem dokazati, da je murano precej precenjen.
LP
Joie
Stopnja opreme pri enem in drugem je popolnoma drugačna - od tod ta dodatna razlika, ker je osnovni model murana dol gol v primerjavi z evropskim. Isto kako osnovni Z recimo, ki ga ni na volj v EU - Zda model nima niti zapore diffa, niti brembo, niti bose ozvočenja, niti 18 col feltn.... a štekaš? -ralika med osnovnimi modeli je
OGROMNA
Jst ne vem zakaj si tok vročkrvn, to kar se ti učiš v osnovni šoli me ne zanima, se mi zdi, da maš ene par izbirnih predmetov preveč pa ti mal možgane preveč zaposlil. Tvoj nivo pisanja je čisti podn od podna tko, da ti svetujm, da se mal skuliraš.
Pa če sm jst dobr vidu feltn 18 colov pride z vsako opremo pri Murranotu.