Dejch je napisal/-a:Glede Ferrari vs Porsche sem ze povedal svoje mnenje in seveda je tudi res, da dobis pri Porscheju vec za denar, kako tudi ne, saj je cenejsi. Ferrari nima samo ime in tudi vecina novinarjev, ki so ne-nemci pravijo, da so trenutno dalec pred vsemi, to je tudi Jeremy rekel, pa ceprav ga noben resno ne jemle, ker je komicen. Imam zelo rad it. avte in bi si nekega dne res zelo zelel Maserati oz. Ferrari, mi je pa nekako Porsche ne tako pozerski in boxer-turbo zame ena najbolsih kombinacij.
O legi pa raje nebi, ker pac nisem vozil ne eno ne drugo, tako da "strokovne" prijave niso primerne, vem pa to, da je Porsche od prvih RR (rear engine - rear wheel drive) zelo napredoval in ne pristanes za vsako napako v malinah.
Kar se tiče napak, za katere pristaneš v malinah, te lahko "razveselim", da boš z GT2 in GT3 še vedno z zelo malo trudo obiral svoje najljubše sadje. Top Geara sam ne jemljem resno, ker ni namenjen resni obravnavi vozil, temveč zabavi. Prav zaradi tega ga tudi sam redno gledam. O tem koliko pred vsemi je Ferrari, ti pove to, da ima 996 Turbo S letnika 2005 s športnim podvozjem celo boljše performanse kot F430. Glede na to, da so prva vozila na trg prišla konec leta 1999, je to nezanemarljiv dosežek. Sam se bom v prihodnje raje držal P-carov.
Tattoo:
Radical SR8 je ravno toliko cestno vozilo kot kak čoln. Dejstvo je, da ga v veliko državah ne moreš homologirati za cestno uporabo, poleg tega pa gre za res popolnoma oskubljeno vozilo. Carrera GT je na drugi strani pravo cestno vozilo, z vso pripadajočo varnostno in udobnostno opremo. Zato nas v mojih krogih večina Carrero GT obravnava kot rekorderja za cestna vozila.
P.S.: Časi v GT4 so kar se Nordschleifa tiče zelo ohlapni.
Lp