MGsax je napisal/-a:se bova verjetno kdaj srečala pa se osebno pomenla
...aber naturlich...
...nisem namreč klasični forumski človk...na forumu velika usta v živo pa niti do 3 štet...ampak vse rad predebatiram v živo...
MGsax je napisal/-a:Sale: vem da ne vpliva na vas kako se kakšen član vede, samo je žalostno da je kakšen takšen član ki nenehno zbada ljudi na forumu in vsaj za mene meče slabo luč tudi posredno na vaš club saj ima avatar cluba. ob misli da bi bil v istem clubu in na srečanjih (za katere se bo v prihodnje našel čas) z to osebo me zmrazi saj ni sposoben normalnega komuniciranja,......
zoranwagen je napisal/-a:MGsax je napisal/-a:Sale: vem da ne vpliva na vas kako se kakšen član vede, samo je žalostno da je kakšen takšen član ki nenehno zbada ljudi na forumu in vsaj za mene meče slabo luč tudi posredno na vaš club saj ima avatar cluba. ob misli da bi bil v istem clubu in na srečanjih (za katere se bo v prihodnje našel čas) z to osebo me zmrazi saj ni sposoben normalnega komuniciranja,......
...najbolj so mi pri srcu svetniki...smeškoti so znak nezmožnosti komuniciranja...
btw: ko si kupoval avto so vrjetno od tebe potrebovali psihološki profil...ampak pri tvoji brezmadežnosti to sigurno ni bil problem...pa gledaj kak se boš obnašal, da znamki svojih očal neboš v sramoto
MGsax je napisal/-a:zoranwagen je napisal/-a:MGsax je napisal/-a:Sale: vem da ne vpliva na vas kako se kakšen član vede, samo je žalostno da je kakšen takšen član ki nenehno zbada ljudi na forumu in vsaj za mene meče slabo luč tudi posredno na vaš club saj ima avatar cluba. ob misli da bi bil v istem clubu in na srečanjih (za katere se bo v prihodnje našel čas) z to osebo me zmrazi saj ni sposoben normalnega komuniciranja,......
...najbolj so mi pri srcu svetniki...smeškoti so znak nezmožnosti komuniciranja...
btw: ko si kupoval avto so vrjetno od tebe potrebovali psihološki profil...ampak pri tvoji brezmadežnosti to sigurno ni bil problem...pa gledaj kak se boš obnašal, da znamki svojih očal neboš v sramoto
lahko ti samo rečem:
parturiunt montes, nascetur ridiculus mus
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 10 gostov