Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
[SlasH]
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a [SlasH] Če mar 16, 2006 2:33 pm

AMG Kompressor je napisal/-a:@Nixxon: heheh kwa klobasaš, čist tko ti povem da v top range klasi BMW nima niti enga avta, torej nad 30miljonov da o 40 sploh ne govorim!! torej M-B ni malo dražji ampak zeloooo dražji! povem ti da je več kot 20 modelov ki so dražji od 40miljonov pri Merci, in tut Merca je znamka ki je edina ki se uveljavlja tako množično kot prestižno!!! BTW: M-B CLK-GTR AMG je v knjigi rekordov kot drag 1,5 miljona dolarjev, kar je več kot nov Bugatti!!!! da ne govorim da se jim avti stila SL55 AMG prodaja kot vroče žemljice pa čeprav je 40miljonov, a jih je v LJ več kot M6, pa mi povej kje so zdej BMW feni, so ampak so brez keša, ker k ga enkat majo si naujo kupil BMWja!!!

glede Porschea se pa strinjam, je boljši kot Ferarri, in j**eš prestiž če se ti tovarna utaplja (Ferrari se utaplja, JA)!!! Porsche pa je že 15let najdonosnejša firma na svetu!!! Ferrar naj izdeluje formule F1 in pa modelčke 1:16, ne pa avte k se ne vozjo tko al tko!!! :twisted:

kaj pa BMW 760iL? če se ne motim, je že v osnovi cena preko 30 milijonov..ko pa se doda nekaj opreme pa še krepko naraste..

Sicer pa se kvaliteta avtov ne meri po tem koliko stanejo..Cena je zelo relativna stvar..Se pravi,bi tebi ponudil nekaj, kar sploh ni kvaliteten avto, le cena bi bila visoka in ti bi ga že hvalil na vse pretege?!

Tile tvoji komentarji v stilu Ferrari naj dela modelčke..no comment!
Let there be rock!

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Napisal/-a kljukec Če mar 16, 2006 3:08 pm

[SlasH] je napisal/-a:
AMG Kompressor je napisal/-a:@Nixxon: heheh kwa klobasaš, čist tko ti povem da v top range klasi BMW nima niti enga avta, torej nad 30miljonov da o 40 sploh ne govorim!! torej M-B ni malo dražji ampak zeloooo dražji! povem ti da je več kot 20 modelov ki so dražji od 40miljonov pri Merci, in tut Merca je znamka ki je edina ki se uveljavlja tako množično kot prestižno!!! BTW: M-B CLK-GTR AMG je v knjigi rekordov kot drag 1,5 miljona dolarjev, kar je več kot nov Bugatti!!!! da ne govorim da se jim avti stila SL55 AMG prodaja kot vroče žemljice pa čeprav je 40miljonov, a jih je v LJ več kot M6, pa mi povej kje so zdej BMW feni, so ampak so brez keša, ker k ga enkat majo si naujo kupil BMWja!!!

glede Porschea se pa strinjam, je boljši kot Ferarri, in j**eš prestiž če se ti tovarna utaplja (Ferrari se utaplja, JA)!!! Porsche pa je že 15let najdonosnejša firma na svetu!!! Ferrar naj izdeluje formule F1 in pa modelčke 1:16, ne pa avte k se ne vozjo tko al tko!!! :twisted:

kaj pa BMW 760iL? če se ne motim, je že v osnovi cena preko 30 milijonov..ko pa se doda nekaj opreme pa še krepko naraste..

Sicer pa se kvaliteta avtov ne meri po tem koliko stanejo..Cena je zelo relativna stvar..Se pravi,bi tebi ponudil nekaj, kar sploh ni kvaliteten avto, le cena bi bila visoka in ti bi ga že hvalil na vse pretege?!

Tile tvoji komentarji v stilu Ferrari naj dela modelčke..no comment!

vzemi tanovga bugattija- cena 1mio eur- avto je bil ''razprodan'' še preden je pršu vn- se ni vedl dejansko nč- razn da bo mel 1001km in da bo šel čez 400
cena je izredno pomemben dejavnik- nej mi pokaže nekdo človeka k je kupu avto za 40mio+ da ga ma za gont- pa ni dirkač (ne dirka z njim)- kdo bo dirku po običnih cestah- kdo ga bo gonu kokr mi naše 1.2 mlinčke?
preformansi so zlo precenjena stvar na tem forumu- jst se zavedam da ma avto s najslabšimi karakteristikami za 50 mio sit nore pospeške, lego, ...
kje boš pa ti ponucu tiste 4% ''hitrejši'' avto pa ne vem

kar vam pa ni jasn glede porscha si pejt pa še enkrat moj prejšn post prebrat: čeprov je porš dokazal da dela hitrejše avtomobile kot ferarri - ja to sm napisal
kar se tiče MBa - je pa AMG lepo obrazložu-
za 5 mio znajo narest in prodat avto vsi množični proizvajalci
za 10mio zna narest in prodt dobr avto alfa, reno, peugeot, audi, MB, BMW,porsche, nissan......
za 20mio zna narest in predvsem PRODAT : audi, MB, BMW, porsche
za 30 mio: še par BMWje, mogoče kakšen audi, MB, maserati, porsche
za 40mio: maserati, MB, ferarri, aston, porsche....
potem zarad konkurence odpade celo maserati ostali pa ostanejo praktično v nedogled

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon Pe mar 17, 2006 1:23 pm

Kdo pa določi kaj je top klasa? Zame je to 30 mio, za enga šejka 60mio za enga beda*a (we shall name no names) pa najbrž 100mio, čeprav jih nikol ne bo vidu. :roll:

Edino kar je na tem forumu precenjeno je strokovnost njegovih uporabnikov. :roll:
Slika

Uporabniški avatar
andrej777
Poznavalec foruma

Kraj: Telče (Sevnica)

Napisal/-a andrej777 Pe mar 17, 2006 1:42 pm

Da bi se ferrari utapljal dvomim ker trenutno prodaja super avtomobile ki so hitri in tudi presenetljivo uporabni in udobni. Dobra primera sta 612 in 430. Tako v Top Gearu Kot v Fifth gearu samo hvalijo zadnje modele od ferrarija in namreš vse od kvalitete da užitka v vožnji in odličnega podvozja in elektronike ki omogoče veliko zajebancije brez občutka da vmes posega elektronika.

Ne rečem da ni tut porshe zakon. Da bi mel keša tolk da nebi vedu kaj z njemu bi si takoj kupil Carero GT pa pozabil na vse Enzote in Mursilagote...
It's not the speed that kills, it's the sudden stop that hirts !!

Uporabniški avatar
AMG Kompressor
Nov uporabnik

Napisal/-a AMG Kompressor Pe mar 17, 2006 3:09 pm

vzemi tanovga bugattija- cena 1mio eur- avto je bil ''razprodan'' še preden je pršu vn- se ni vedl dejansko nč- razn da bo mel 1001km in da bo šel čez 400
cena je izredno pomemben dejavnik- nej mi pokaže nekdo človeka k je kupu avto za 40mio+ da ga ma za gont- pa ni dirkač (ne dirka z njim)- kdo bo dirku po običnih cestah- kdo ga bo gonu kokr mi naše 1.2 mlinčke?
preformansi so zlo precenjena stvar na tem forumu- jst se zavedam da ma avto s najslabšimi karakteristikami za 50 mio sit nore pospeške, lego, ...

kar vam pa ni jasn glede porscha si pejt pa še enkrat moj prejšn post prebrat: čeprov je porš dokazal da dela hitrejše avtomobile kot ferarri - ja to sm napisal
za 10mio zna narest in prodt dobr avto alfa, reno, peugeot, audi, MB, BMW,porsche, nissan......
potem zarad konkurence odpade celo maserati ostali pa ostanejo praktično v nedogled

....EDEN NAJBOLJŠIH POSTOV ta moment 8)
Slika

Uporabniški avatar
Tilen18
Novinec

Napisal/-a Tilen18 Pe mar 17, 2006 3:27 pm

huuud avto :lol:

Uporabniški avatar
[SlasH]
Uporabnik

Napisal/-a [SlasH] Pe mar 17, 2006 6:54 pm

AMG Kompressor je napisal/-a:

ah dej,dej :P

sploh ni razumel kaj sm hotu povedat..itak je pa moj post nate letel..
Let there be rock!

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Napisal/-a kljukec Pe mar 17, 2006 11:27 pm

[SlasH] je napisal/-a:
AMG Kompressor je napisal/-a:

ah dej,dej :P

sploh ni razumel kaj sm hotu povedat..itak je pa moj post nate letel..

sej moj post pa je ubistvu letu na nixxona- k je reku da ne razume kaj sm hotu povedat- pa sm razcepu da lohka vsak tud tist k noče razume ;)
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov