Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
Tomcatter
Uporabnik

Napisal/-a Tomcatter Sr mar 29, 2006 10:40 pm

INFINITI je napisal/-a:
Prjatu notr je placa; da bi lahko dobesedno dal dvojno žimnco od postelje in spal v njemu; A6 je po placu znotraj utesnjen kot fičak. Ta avto ni v klasi 7,s,A8, da se razumemo; to je 5,A6 in E; tudi narejen je na osnovi E klase. Hemi motor je fenomenalen. Build quality notranjosti je slabši ni pa slab - pejte si ga pogledat če ne verjamete. Kvaliteta avta samega kot pokvarljivost ali kaj takega pa ni pene. Drugače imamo doma 300M in je meni osbeno za prste polizat kot športna limuzina (V zda so imeli celo neke vrste DTM za te avte). Lega je nenormalno dobra; sploh pa nikoli nebi pričakoval tega od enega američana; res ne. 300M je bil prvi večji poslus prodaje za EU in so podvozje naredili iz frke tako dobro in čvrsto; da so ga dejansko mogče dodelali več kot bi bilo to potrebno. Za primerjavo je doma pri bajti tudi BMW serija Sedem z športnim podvozjem in je znotraj čeprav carska; utesnjena v primerjavi in z slabšo lego čez ostre ovinke. Je pa res da je luksuz in materijali znotraj BMW dve stopničke višji; torej zaključek je da se vsakega nekaj najde ;)

Ja ne, velik je to itak, ampak ko se furam z njim se ne počutim da je toliko večji.
Lega ne cesti pa mam občutek kot da je že zaradi same širine. :twisted:

Karavanska različica mi je pa grda, dodge posebej :nae
Ta avto je limuzina. :tomidelej:

OffT: Morate pa vidt kako "cheap" zgleda ko ma železne črne feltne gor :lol: (američani niso zime vidl še pa kr po najcenejši poti :P )
Slika

Uporabniški avatar
106
Stalni uporabnik

Kraj: Tukaj

Napisal/-a 106 Če mar 30, 2006 12:43 am

mrtvačka kola ;)

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a kljukec Če mar 30, 2006 1:33 pm

kar se tiče placa v notranjosti- voznik ga ma po moje premal- je tolk velk notr si pa utesnjen
300m je mel vsaj kokr se spomnem več placa za volanom
lp

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a INFINITI Če mar 30, 2006 2:49 pm

Res je - 300M je mel spredaj placa zaradi "cab forward" dizajna šasije; osebno mi je škoda da so opustili tako dobro osnovo in šli na nekaj povsem drugega z C modelom. Edino HEMI je pa zelo dobra novica.
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 22 gostov