Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
cypena
Nov uporabnik

Napisal/-a cypena To dec 20, 2005 4:47 pm

če jaz prav vem, naj bi takrat fiat razvijal dva modela,en je uno,drugi "yugo"
pol so se pa oni za unota odločil, "model yugota" pa u zastavo dali za skup klamfat:)
če sem pravilno informiran, je bilo tako

Uporabniški avatar
Joie de vivre!
Moderator foruma

Kraj: Gorenja vas

Napisal/-a Joie de vivre! Če jan 11, 2007 12:41 pm

Do sedaj so Zastave 10 uvažali iz Italije, pred kratkim pa se je v Kragujevcu začela konkretna proizvodnja licenčnih puntotov. Naprodaj je v Srbiji, Črni Gori in Bolgariji, cena osnovnega modela, ki ponuja bogato opremo vključno z ABS, 2 zračnima blazinama, servo volanom s funkcijo "city", je 7790 eur, kar je sicer 500 eur več od osnovne Dacie Logan, vendar ime fiat punto in serijska oprema povesta svoje. Na voljo je z 1.2-litrskim bencinarjem ter 1.9 JTD.

Fiat bi lahko to navezavo se bolj izkoristil in prodal licenco za proizvodnjo nove stoenke (Fiat Albea?), zanimiv bi bil tudi karavan (Fiat Palio Weekend?) in še kaj, vendar se bodisi boji nestabilnih Srbov ali pa konkurence samemu sebi.

LP,
Martin

Uporabniški avatar
Lignage
Moderator foruma

Napisal/-a Lignage Po jan 15, 2007 11:37 pm

Joie de vivre! je napisal/-a: Fiat bi lahko to navezavo se bolj izkoristil in prodal licenco za proizvodnjo nove stoenke (Fiat Albea?), zanimiv bi bil tudi karavan (Fiat Palio Weekend?) in še kaj, vendar se bodisi boji nestabilnih Srbov ali pa konkurence samemu sebi.

Glede na to, da se temu avtu obeta konec...

Slika

...bi bilo vsekakor zanimivo, da bi vsaj njegovi petvratni različici in seveda z osnovno opremo podaljšali življenje pod blagovno znamko Zastava. In ne zgolj za domač trg, tudi za izvoz. Res je škoda, da Stilo nima boljšega ugleda glede na to da je povsem soliden, praktičen avto, po vrhu vsega pa še veliko bolje izgleda kot kakšen zastarel Palio in vsi njegovi derivati. Vsekakor bi bila meni najbolj všeč ideja: Fiat Stilo kot Zastava 11.

Drugače me pa tale plastika iz notranjosti Zastave 10, ki so jo povsem odeli v črno zelo spominja na tisto plastiko, ki jo je imel prvi Yugo 45

Slika
Slika

lp, mm

Tu_Nera
Novinec

Napisal/-a Tu_Nera To jan 16, 2007 8:26 pm

mn se zdi to kr bolj punto ne pa zastava 10 sicr a to že obstaja
Slika :ewil:
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost