Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Symon
Poznavalec foruma

Napisal/-a Symon Če mar 09, 2006 3:05 pm

@RR: :bow
....100NX GTi redtop....200SX S13 stage2....Clio182....Civic EJ9...Clio200 CUP...

Uporabniški avatar
Doc_
Poznavalec foruma

Kraj: Nekje na Primorskem

Napisal/-a Doc_ Če mar 09, 2006 7:06 pm

Res je lepa ;) upam da bo res motor močnejši kot tisti z 200hp :? tisti k maste priti njeni notranjosti, pa sam tiho, dokler se ne not vsedeste... jaz sm se danes (sicer v navadno 1.8) in je res :shock:
Slika

Uporabniški avatar
ShowDown
Novinec

Napisal/-a ShowDown Če mar 09, 2006 8:03 pm

Kar precej RiŽ-evo za serijski avto. No enim je všeč. Baje da navadnega civica ni za dobit po evropi ker je taki naval. Nevem kaj je tako superiornega na tem avtu. No važno da bo lastnikom všeč, jaz ga nebi kupil. :)

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a INFINITI Pe mar 10, 2006 6:35 pm

Sem že rekel da je Civic love it or hate it dizajn? -Sem in torej nima smisla sedaj prepričevat ljudi da naj jim bo všeč ali pa naj jim ne bo. Meni je osebno dobra stvar, da ne delajo vsi po enakem kopitu, tako se za vsako avtomobilistično dušo najde tisto kar ji prija ;)
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Pe mar 10, 2006 11:16 pm

Mick Jerry je napisal/-a:1.8 20V iz koncerna VAG je dokaj totalni sekret, ko pa pridemo do črke T pa se zgodba mal spremeni.Takrat pa to rata eden izmed najbolših motorjev na svetu.
Eee koliko proizvajalcev na svetu uporablja tehnologijo 5v?Bolj malo...

In ti to veš iz bogatih lastnih izkušenj z N/A 1.8 20V motorjem?

To leti pa na vse...ne trosit kretenizmov s sekreti, če takšnega "sekreta" dobro ne poznate in ne pametujte z znanjem na nivoju gostilniškega šanka ker počasi od takih visoko šolanih izjav na tem forumu dobivam pike...To ni letelo samo na citirano izjavo ampak na 80% izjav v podobnem tonu...1.8 20V je po tvoje sekret, turbaš pa ena najboljših motorjev na svetu? In kaj hudiča ga naredi tako dobrega? In pazi...jaz nisem rekel da je slab...
Drugače pa je itak vsem kristalno jasno, da se japonc ne more pokvarit, alfa se kar naprej kvari in razpada po 30k km, pri nemcih pa ne plačaš drugega kot ime, ker nikamor ne grejo in pijejo ko žolne...ne hajduks?
Zadnjič spremenil Slide, dne Pe mar 10, 2006 11:41 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
DoubleG
Stalni uporabnik

Napisal/-a DoubleG Pe mar 10, 2006 11:40 pm

Meni ni všeč. Preveč futuristično mi zgleda. Moral bi jo pa seveda vozit, da bi dejansko lahko kaj več rekel.

Uporabniški avatar
ShowDown
Novinec

Napisal/-a ShowDown So mar 11, 2006 7:40 am

Slide, you got the point!

P.S.:Hvala adminom za izbris neumnih postov. (z mojimi vred) :P

Uporabniški avatar
Fluid
Uporabnik

Kraj: bled

Napisal/-a Fluid So mar 11, 2006 11:45 am

DoubleG je napisal/-a:Meni ni všeč. Preveč futuristično mi zgleda. Moral bi jo pa seveda vozit, da bi dejansko lahko kaj več rekel.

Najbol da spet oldtimerje začnejo delat, da ne bo tko futurističen. Nevem no, zakaj ste eni tko proti futuristiki, počas se bo treba navadt. Men je recimo vsak novi model lepši od prejšnega, vsaka nova futurustična stvar me privlači. Tale type-R je čist hud, edin tist spojler zadi bi dal na vrh šipe :D
Slika

Uporabniški avatar
HajdukS
Stalni uporabnik

Napisal/-a HajdukS So mar 11, 2006 1:22 pm

Slide je napisal/-a:
Mick Jerry je napisal/-a:1.8 20V iz koncerna VAG je dokaj totalni sekret, ko pa pridemo do črke T pa se zgodba mal spremeni.Takrat pa to rata eden izmed najbolših motorjev na svetu.
Eee koliko proizvajalcev na svetu uporablja tehnologijo 5v?Bolj malo...

In ti to veš iz bogatih lastnih izkušenj z N/A 1.8 20V motorjem?

To leti pa na vse...ne trosit kretenizmov s sekreti, če takšnega "sekreta" dobro ne poznate in ne pametujte z znanjem na nivoju gostilniškega šanka ker počasi od takih visoko šolanih izjav na tem forumu dobivam pike...To ni letelo samo na citirano izjavo ampak na 80% izjav v podobnem tonu...1.8 20V je po tvoje sekret, turbaš pa ena najboljših motorjev na svetu? In kaj hudiča ga naredi tako dobrega? In pazi...jaz nisem rekel da je slab...
Drugače pa je itak vsem kristalno jasno, da se japonc ne more pokvarit, alfa se kar naprej kvari in razpada po 30k km, pri nemcih pa ne plačaš drugega kot ime, ker nikamor ne grejo in pijejo ko žolne...ne hajduks?

Kaj, a sm kj tazga reku? Samo povdaril sem kaj gvorijo stevilke. Vsi dol padate nad cist povprecnimi motorji, jst tuki hvalim res izrednega in ze je vse narobe. :roll:

Uporabniški avatar
ShowDown
Novinec

Napisal/-a ShowDown So mar 11, 2006 1:29 pm

@fluid: Po moje pač ni da je vse kar je novejše lepše. Ker ponavadi je vse kar je novejše samo bolj nakičano.

Mašina pa bo mela 200KM in nič več. Taki so vsaj podatki iz autobilda.

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide So mar 11, 2006 3:42 pm

HajdukS je napisal/-a:Kaj, a sm kj tazga reku? Samo povdaril sem kaj gvorijo stevilke. Vsi dol padate nad cist povprecnimi motorji, jst tuki hvalim res izrednega in ze je vse narobe. :roll:

Ne samo velikokrat poudarjaš to kvazi nepokvarljivost azijcev napram nemcem, pa mick jerry mi je malo na žulj stopil z izjavo o sekretu in sem še v afektu pisal...

Sam nimam nič proti japoncem, vendar pa pri njih hitro najdem kaj takega, kar me tako odvrne od nakupa da bi bruhal. Nissan Micra naprimer, skrajno srčkan mali avto, po obliki mi je fenomenalen, motorjev tudi nima slabih. Ko pa sem šel na testno vožnjo pa sem bil tako razočaran da je groza. Če bi me pred njo vprašal, kateri mali avto bi imel, bi rekel ali C2 ali pa Micro...
No po testni vožnji Micre tudi zastonj ne bi vzel, sedeži so kot domači leseni kuhinjski stoli(prepoložen skoraj naprej viseč sedalni del in neoprijemljiv hrbtni del) plastika kot v Ladi nivi 1600, gume in luknje(tudi motor) pa v notranjost tako ružijo, da misliš da avto sploh ležajev nima...pa ni to edini primer, ampak dobro. Se pa najdejo izjeme tudi. V Legacy-ju (zadnjih dveh generacijah) se naprimer počutim bolje kot v marsikaterem nemškem avtu, Impreza je mogoče nivo nižje(legacy je pač "fenomenale"), ampak tisto je tudi namen drug in me ne moti bolj simple armaturka. Take stvari pa recimo mene motijo, tako kot tebe naprimer precenjenost nemcev. Definitvno so precenjeni, res pa sam tega niti ne opazim, ker vozim rabljene avtomobile(nisem tako bogat niti nor, da bi v 2 letih zgubil kakih 7m sit na avtu...) ampak če gledamo tako, tudi japonci ne spadajo več ravno med poceni avtomobile...res pa imajo kak kos opreme več v osnovi...

da ne bom offtopic...Civic mi je všeč, tisti črni, ki ga imajo v Lj za testno vozilo je krasen, tale Type-R mojemu okusu ni toliko všečna, armaturka mi je tudi fenomenalna, kot v letalu, le sprednji pogon se mi zdi ob tako obilni konjenici slaba izbira....škoda da ni AWD.
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
SubaruFreak
Stalni uporabnik

Napisal/-a SubaruFreak So mar 11, 2006 4:46 pm

Mislim, da bi morali ob predstavitvi tega modela civica zamenjati tudi ime le-tega, saj je pravi avion, ce ze ne space shuttle. Ko se usedes za volan je tako kot bi se usedel v F15. Noro... Najlepsi Civic do sedaj.
lp
Slika

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Napisal/-a INFINITI Ne mar 12, 2006 5:34 pm

Evo še fotk:
http://www.gizmag.co.uk/go/5313/gallery/

Še nekaj: a nima tale koncept točno takšna platišča kot jim ima en naš član na zadnjem modelu toyte celice?
Slika
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi

Uporabniški avatar
_Pancho_
Novinec

Kraj: OBALA

Napisal/-a _Pancho_ Po jan 29, 2007 8:19 pm

Včasih vozim hitro, včasih pa počas
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov