Mick Jerry je napisal/-a:1.8 20V iz koncerna VAG je dokaj totalni sekret, ko pa pridemo do črke T pa se zgodba mal spremeni.Takrat pa to rata eden izmed najbolših motorjev na svetu.
Eee koliko proizvajalcev na svetu uporablja tehnologijo 5v?Bolj malo...
DoubleG je napisal/-a:Meni ni všeč. Preveč futuristično mi zgleda. Moral bi jo pa seveda vozit, da bi dejansko lahko kaj več rekel.
Slide je napisal/-a:Mick Jerry je napisal/-a:1.8 20V iz koncerna VAG je dokaj totalni sekret, ko pa pridemo do črke T pa se zgodba mal spremeni.Takrat pa to rata eden izmed najbolših motorjev na svetu.
Eee koliko proizvajalcev na svetu uporablja tehnologijo 5v?Bolj malo...
In ti to veš iz bogatih lastnih izkušenj z N/A 1.8 20V motorjem?
To leti pa na vse...ne trosit kretenizmov s sekreti, če takšnega "sekreta" dobro ne poznate in ne pametujte z znanjem na nivoju gostilniškega šanka ker počasi od takih visoko šolanih izjav na tem forumu dobivam pike...To ni letelo samo na citirano izjavo ampak na 80% izjav v podobnem tonu...1.8 20V je po tvoje sekret, turbaš pa ena najboljših motorjev na svetu? In kaj hudiča ga naredi tako dobrega? In pazi...jaz nisem rekel da je slab...
Drugače pa je itak vsem kristalno jasno, da se japonc ne more pokvarit, alfa se kar naprej kvari in razpada po 30k km, pri nemcih pa ne plačaš drugega kot ime, ker nikamor ne grejo in pijejo ko žolne...ne hajduks?
HajdukS je napisal/-a:Kaj, a sm kj tazga reku? Samo povdaril sem kaj gvorijo stevilke. Vsi dol padate nad cist povprecnimi motorji, jst tuki hvalim res izrednega in ze je vse narobe.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov