Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

himi

Napisal/-a himi Če mar 15, 2007 1:05 pm

Opala,
Kia razvija novega konkurenta Audiju TT.
Več si preberite na linku...

http://www.autoexpress.co.uk/news/autoe ... le_tt.html

fiatpowered
Novinec

Napisal/-a fiatpowered Če mar 15, 2007 1:14 pm

sandek je napisal/-a:škoda :cry:

Kolko si pa ti star človek ? Si razočaran kajne, ker nebo taka s slike z 22" kolesi, body kitom in nevem vse še čim, za tako ceno kot se prodajajo kie, se pravi da bi tako kio dobil za 3 mio, mal jutr. Če bi dali ven tako kio kot je tista s prve slike bi avto stal najmanj 7 mio sit, dejte nehat sanjat otroci zastonj ni nič.

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Če mar 15, 2007 1:19 pm

fiatpowered je napisal/-a:Kolko si pa ti star človek ? Si razočaran kajne, ker nebo taka s slike z 22" kolesi, body kitom in nevem vse še čim, za tako ceno kot se prodajajo kie, se pravi da bi tako kio dobil za 3 mio, mal jutr. Če bi dali ven tako kio kot je tista s prve slike bi avto stal najmanj 7 mio sit, dejte nehat sanjat otroci zastonj ni nič.

no no ze vredu... sem ze jaz razlozil da taksne ex ceed ne bo na cesti (lepo razlozeno)
ne pogrevaj istih misli lepo prosm ...le ze necem se strinjam da bi bila tista
kia vredna precej vec ze zaradi samih detailov in seveda notranjosti
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

fiatpowered
Novinec

Napisal/-a fiatpowered Če mar 15, 2007 1:28 pm

MacTron je napisal/-a:
fiatpowered je napisal/-a:Kolko si pa ti star človek ? Si razočaran kajne, ker nebo taka s slike z 22" kolesi, body kitom in nevem vse še čim, za tako ceno kot se prodajajo kie, se pravi da bi tako kio dobil za 3 mio, mal jutr. Če bi dali ven tako kio kot je tista s prve slike bi avto stal najmanj 7 mio sit, dejte nehat sanjat otroci zastonj ni nič.

no no ze vredu... sem ze jaz razlozil da taksne ex ceed ne bo na cesti (lepo razlozeno)
ne pogrevaj istih misli lepo prosm ...le ze necem se strinjam da bi bila tista
kia vredna precej vec ze zaradi samih detailov in seveda notranjosti

Nisem bral kaj si ti razložil, sori. Ampak razočaran je iz tistih začetnih slik na potem tvoje realne slike lahko samo otrok mlajši od 15 let, ker razumen človek pač ve da kia ne bo dala v golfovem razredu ven avtomobila ki bo podoben tistemu s prvih slik, tako pač je. Če bi pa res dala kia tak avto ven ga op nebi nihče kupil ker bi vsak rekel da za 7, 8 miop raje vzame audia, bmwja ... tako to je. Saj enako je z twingovo zgodbo, takoj ko so dali na ogled konceptno različico sem že vedel da novi tvingo ne bo kaj dosti podoben tistemu konceptu. Ampak so se ob konceptu vsi slinili in ga poveličevali v nebo češ kako hud twingo bo to, zdaj pa vsi nekaj plujejo po njem in serjejo da ni nič podoben konceptu, pač otroc.
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov