Mick Jerry je napisal/-a:Omelo je napisal/-a:OK, najprej je res bedarija da se pogovarjamo o takih zverinah. Jst sm osebno sicr vozu RS4 in bil peljan v E55 AMG, ko so ga prpeljal v Lj. Uglavnm, škoda se je o takih avtih pogovarjat. Velika večina, če ne kr vsi tle na forumu, ki se slinmo za F50, M5, CL65 AMG, bo take avte gledalo le od daleč. Škoda se o tem kaj gre hitr sploh ubadat. Sploh ke se spomnm, ku sm gledou v E55 števec za porabo, se mi je kr vrtelo! Tulk men twingo požre na 500km, kot tist mrcedes popapa na 100km!
Uglavnm, vsi ti avti so noro, ampk res NORO hitri, večina od nas se ni sposobna peljat tko hitr! Tut pospeški (lahko rečem in za E55 in RS4) so nori, s tem da se ti pljuča ovijejo okol hrbtenice, ke se ti udre 5 cm v sedež!
Jst osebno bi dal prednost Audiju RS6, ker pač 4 kolesni pogon dela svoje. Avto je neprimerno bolj vodljiv! Mercedes kot sm reku, ma premočan motor, ker se klicajček pojavi za usak mal močnejši pritisk na gas. BMWja M5 še nism vozu niti bil vozen. Moram pa rečt, da ko sm sedel v M3, me avto sploh ni prepričal. Čist popolnoma nč posebnga. Da ne rečem da moraš avto res zelo zelo obvladat, da se lahko z njim igraš in pa hitr vozš. En napačn gib, pa ti tut elektronika ne bo pomagala, da ne boš en mesec nosu ovratnce in hodu na terapijo. In ta prag je pri Audiju dost bolj človeško postavljen.
¸
Končno nekdo, ki je dopovedal fanom Mece, kar jim gre. Zdej se pa ne mislim več pogovarjat o teh avtih ker je to itak never-ending story, pa še vsi se razburjajo takoj če se mal spičmo...
Mick Jerry je napisal/-a:PureTNT: a to so zmerl na kolesih al na štant mizi na gredi?
V Audije sem pa prepričan zarad tega ker je mel fotr TT-ja 225 KM in vem kaj je delal teh 225 konjev kjerkoli je pelal. Sicer si težko predstavljam pospeške še enkrat večje
konjenice in boljšega Quattra kot TT(a3 in tt imata haldex sklopko, drugi Audiji Torsen, kar je bolje) ampak vseeno. Trdim da se Audi bolje pelje kot Mercedes.
In precej se trudim v smeri imeti Audija serije RS nekoč..
Avalon je napisal/-a:Neke (r)evolucije ni bilo za pričakovat pač razlika je v nekaj kroma na zunaj in motorjem od znotraj, upam da ni tako škrt z prostorom kot Allroad in A6. Bo postal preveč podoben BMW s tega vidika.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov