Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem Pe apr 06, 2007 9:48 pm

s tem ga najbolj primerjajo (jap. kopija korejske kopije bog ve česa - vseh morda?)

Slika

Slika

Nato s tem - pacifica

Slika
Zadnjič spremenil esem, dne Pe apr 06, 2007 10:17 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
Lignage
Moderator foruma

Napisal/-a Lignage Pe apr 06, 2007 9:59 pm

Joie de vivre! je napisal/-a:Lignage, pomiri se ;)

Sem pomirjen. Tisto zgoraj je bilo mišljeno bolj kot šala...

Drugače se pa meni ne zdi podobno Santa Fe-ju. Od spredaj me bolj na Chrysler Pacifico. Kakorkoli že, zame je bila stara Tribeca zanimiv avto in je škoda ker so jo pokvarili.

Sem bil pa danes zelo presenečen. Videl sem namreč enega Švicarja s Saabom 9-7x :shock:

lp, mm

Uporabniški avatar
Jorgi
Poznavalec foruma

Kraj: zabji raj

Napisal/-a Jorgi Pe apr 06, 2007 10:11 pm

Ampak veste kaj je res zabavno, ko človek bere stare komentarje, tiste iz časa, ko je ugledal luč sveta novi Santa Fe? Takrat so subarujevci ugotovili, da si je Hyundai pri tem SUV-u pošteno sposodil prednjo masko pri Foresterju (model pred faceliftom) :D . In sedaj debatiramo o tem, da si je Tribeca sposodila masko od Santa Fe-ja. Heh pa je krog zaključen. :D Ali pa je le pozna ura in so to le večerne blodnje :P

Pa nehajte že s tem Saabom :P

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem Pe apr 06, 2007 10:24 pm

Jorgi je napisal/-a:...Ali pa je le pozna ura in so to le večerne blodnje :P

Ko bi le bile - to je že nočna mora, in to tista najhujša (ko se zbudiš, si še vedno v njej) :P :lol:

Jorgi je napisal/-a:Pa nehajte že s tem Saabom :P

Subaru noče nehat s Saabom, ne mi. Ga je povlekel iz lastnih predalov, pa tega skoraj nihče ne opazi. To je prvi re-re-badge, tisto, kar si ti rekla o Foresterju, je pa retrosamokopiranje preko posrednika (avtotransfuzija s pijavkami?) :P :lol:
Zadnjič spremenil esem, dne Pe apr 06, 2007 10:33 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
drugmirko
Poznavalec foruma

Kraj: LJ

Napisal/-a drugmirko Pe apr 06, 2007 10:33 pm

Lignage je napisal/-a: Drugače se pa meni ne zdi podobno Santa Fe-ju.

če gledaš sprednji konc sploh ne! podobna sta si (vsej na teh slikicah) na boku.... okna in njihove linije, izbolkina pri kljukah in njena oddaljenost od spod. roba oken....

mislim pa, da je to bolj optička varka kot pa kaka resnična podobnost! v živo je najbž vseskup videt čist drugač. se pa strinjam, da je ta lift čisti dolgcajt in prejšnja Tribeca je mela vsej svoj karakter, če že ni bla lepotica! tole je pa bolj dolgcajt.....
živeo drugmirkooooo!!!!

Uporabniški avatar
Joie de vivre!
Moderator foruma

Kraj: Gorenja vas

Napisal/-a Joie de vivre! So apr 07, 2007 1:50 am

esem je napisal/-a:
Jorgi je napisal/-a:...Ali pa je le pozna ura in so to le večerne blodnje :P

Ko bi le bile - to je že nočna mora, in to tista najhujša (ko se zbudiš, si še vedno v njej) :P :lol:

Jorgi je napisal/-a:Pa nehajte že s tem Saabom :P

Subaru noče nehat s Saabom, ne mi. Ga je povlekel iz lastnih predalov, pa tega skoraj nihče ne opazi. To je prvi re-re-badge, tisto, kar si ti rekla o Foresterju, je pa retrosamokopiranje preko posrednika (avtotransfuzija s pijavkami?) :P :lol:

Re-rebadge je nekaj skrajno zanimivega. Ko neka firma prevzame model neke druge firme, ki je dejansko rebadge prve. Recimo honda concerto TD, ki je rebadge roverja serije 400, ki je spet rebadge honde concerto:

Slika

Zaradi par Francozov in Špancev, ki so hoteli dizelskega Roverja, očitno ni bilo vredno vtikati motor v "pravo" hondo concerto...

Podoben primer je citroën dyane, ki je bila mišljena kot panhardov rebadge spačka.

LP,
Martin

Uporabniški avatar
Eazy-O
Uporabnik

Kraj: Somewhere Over The Rainbow...

Napisal/-a Eazy-O Pe apr 27, 2007 11:51 am

Danes ponoči sem videl Tribeco! :shock:

Peljemo kolegico do doma, pa gledam: "WTF mate to parkiran... Nek Subaru... Samo od zadi ga vidim..."

Moji možgani pa *čri čri čri čri* (črički). In ona gleda, aja, to je Impreza, verjetn sta si jo tastara dva spet sposodila...

Ko sem se nehal smejat sem skočil iz avta in gledam oznako B9... Tribeca! :D Moj krik navdušenja je verjetno zbudil njene tastare, ampak sem šel pogledat prednji del. In...

Sploh ni tako slabo. Ok, bilo je 2 zjutri pa nisem bil popolnoma trezen, ampak v črni barvi niti ni zgledala tako zelo zgrešeno. Ko sem omenil dvema kolegoma kakšne letijo na Tribecin obraz se jima ni zdelo tako zelo upravičeno. Okej, saj Subarujev znak - klitoris je malo smešna scena, ampak kaj hudo grdega pa ne pade v oko.

Pa se opravičujem za obnavljanje topica. :)
Slika
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov