No očitno nikogar ne zanima tale avto, ampak jaz menim da bo tole kar dobra konkurenca novemu 7 sedžnemu Picassu, čeprav notranjost ni tako futuristična.
Dalša je za 18.7 cm od navadne in zato nudi od 532-635l prtljažnega prostora in več prostora za potnike, dosti je blo pa tudi postorjeno glede varnosti in nekaj dodatkov k opcijski opremi.
Samo popravili so ne-MPV-jevsko orientiranost (slaba prostornost in opremljenost) normalne Altee. S tem so glede tega postali konkurenca staremu Picassu (tudi velikost prtljažnika npr) in bodočemu 5-s Picassu, C-maxu, Touranu, navadnemu Scenicu, nikakor pa ne C4P ipd. Avto, ki ga morajo po par letih radikalno popravljat (mu spreminjat osnovno namembnost), kot dosežek v avtomobilizmu res ni jako zanimiv. Kot dizajn imam pa raje Leona.
kakor za koga bom jaz rekel....
men so čedalje bolj všeč družinski enoprostorci, kamor lahk poleg dveh otrok spraviš še otroški voziček, dve torbi otroških potrebščin, kolo (ne da bi ga blo treba razstavit), ipd...
po mojem to ni zgrešena zadeva, ker grejo vsi konkurenti kar dobro v promet. se mi zdi, da je golfov plus na cesti skor več kot pa navadnih V....
se mi zdi, da je golfov plus na cesti skor več kot pa navadnih V....
Daj no.
A lahko že enkrat vsi na tem forumu nehate po treh dnevih pisat take brezpomenske poste. Vaše zapoznele odgovore lahko tudi zadržite zase - če je to sprotno, še razumem (čeprav je to bolj chat kot pa resen prispevek temi), ampak prosim ne po 2-3 dneh ali več. Zaradi vsakega takega posta nas nekaj sto (?) ostalih na forumu zgublja čas in (el.) energijo čisto v prazno.
Prosim?
Torej po tvojem mnenju bi moral vsak, ki forum pregleduje 1x oz 2x tedensko samo prebirat, ne pa nič napisat, da ne bi kradel tebi tvoj dragocen čas oziroma električno energijo