Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
Wolfgang Ullrich
Novinec

Kraj: Zasavje

Golf VI SDI motor???

Napisal/-a Wolfgang Ullrich So jul 21, 2007 7:58 pm

LP!
Enkrat sem že posredno vprašal pri podobni temi, in sicer ali veste oz. imaste kakšne inf. in podatke če bo v novem prihajajočem golfu 6 dizelski motor SDI, prosim razpište se čimveč, ker me resnično zanima, kajti nekteri pravijo da je motor SDI tok bol jadn in švoh od TDI, da skorajda nima smisla se več ukvarjat s takimi zadevami, sam pa zopet pravim, da proizvajalci morajo ugajati kupcem in siguren sem da jih je še kar nekaj pristašev dizelskih motorjev brez turbine. (Bodimo konzervativni :D :tomidelej:
Najlepša hvala za vse odgovore!

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis So jul 21, 2007 8:04 pm

hm ali bo oz. nebo se pustimo presenetiti, kar se pa tiče sdi in tdi motorjev pa meni ni jasno kaj tebi ni jasno...ker je bilo že nešteto tem o teh motorjih in ni smiselno nove načenjat čeprav si ti imel že eno podobno temo objavljeno

Maxx
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a Maxx So jul 21, 2007 8:48 pm

Jest pa mislim da SDI motorji bodo,ker veliko ljudi se enostavno boji imeti turbino(stroški), nekateri pa imajo avto da gre 130 km/h in močan navor.

Uporabniški avatar
LudiLimun
Stalni uporabnik

Napisal/-a LudiLimun So jul 21, 2007 9:28 pm

Pa kaj sprašuješ bedarije???
Če delaš kakršnokoli anketo, jo ustvari ob odpiranju nove teme, pa boš mel odgovore.

Poleg tega se mi pa zdi, da so ble še vse tvoje teme do sedaj zaklenjene: torej, kaj se sploh matraš, oz. kaj hočeš dokazat???

Uporabniški avatar
E=mc^2
Novinec

Napisal/-a E=mc^2 So jul 21, 2007 9:32 pm

Maxx je napisal/-a:Jest pa mislim da SDI motorji bodo,ker veliko ljudi se enostavno boji imeti turbino(stroški), nekateri pa imajo avto da gre 130 km/h in močan navor.

ma kaj res vsi menjavate turbino vsakih deset tisoč kilometrov al zakaj je ta tolkokrat omenjena
[povezava odstranjena]

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Napisal/-a adis So jul 21, 2007 9:42 pm

E=mc^2 je napisal/-a:
Maxx je napisal/-a:Jest pa mislim da SDI motorji bodo,ker veliko ljudi se enostavno boji imeti turbino(stroški), nekateri pa imajo avto da gre 130 km/h in močan navor.

ma kaj res vsi menjavate turbino vsakih deset tisoč kilometrov al zakaj je ta tolkokrat omenjena

zgleda da nekateri naletijo na take avte ki so imeli lastnike kateri pojma niso imeli o vzdrževanju avta z turbino oz. kako z njim ravnati .... in posledica menjanje turbine

Uporabniški avatar
Wolfgang Ullrich
Novinec

Kraj: Zasavje

Napisal/-a Wolfgang Ullrich So jul 21, 2007 11:13 pm

To Adise bosanće jedan, jarane :-P
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov