Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

focus rs

Napisal/-a menjekul Pe avg 29, 2003 10:32 pm

ne vem kam bi dal to temo pa sem jo kar sem fliknil.ce kateri moderator ve kam z njo naj jo kar premesti
uglavnem.sem na netu in gledam oglase.vsi avtomobili,vsi modeli,vsi letniki.....ze pred izidom mi je focus rs bil všeč.tudi zaradi wrc-ja :twisted: .ko so ga testirali so rekli,da je super voz.če je kdo prebral drugače naj samo doda in naj ne skače po meni.uglavnem.edina večja napaka tega avtomobila pa je njegova poraba.baje je res brutalna (povp. 15l :shock: )za teh 215-225 KM (nekje piše tako drugje spet tako :roll: ).
ok seveda se ga da peljat tudi lepše.ampak tudi,če bi si ga želel ga pri nas ne bi dobil :( .safrane zakaj ga ne moremo v sloveniji videt,mogoče lahko poveš :?: (ker ravno delaš za summit) :D

kakšno je vaše mnenje glede tega avta :?: vam je fajn,gnil,grd,lep,.....kšno besedico bi prosil :D

G-4S

Napisal/-a G-4S So avg 30, 2003 12:27 am

Na zahtevo uporabnika smo prispevek izbrisali.

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul So avg 30, 2003 6:37 am

ja stane okoli 7milj. meni se drag zdi za dolivanje bencina,ker ga je treba tolikokrat :(

Uporabniški avatar
JohnyR
Uporabnik

Kraj: KK

Napisal/-a JohnyR So avg 30, 2003 7:59 am

Avto super, sam pomojem je poraba z normalno vožnjo nekje 9- 10 l, če pa prtisneš :shock: :) :D
http://www.raceland.si

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a CupraR Ne okt 05, 2003 9:22 pm

Vesela novica: pride naslednje leto še ta glavna zverina, vsi vemo kero mislm :lol: :lol: Ps: 300PS pod havbo
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 35 gostov