Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
spoilers
Nov uporabnik

Kraj: Koper

WRC - dodatek

Napisal/-a spoilers So okt 04, 2003 11:07 am

Poliesterski dodatek za na streho. Možno ga je zalepiti, še bolje pa pokitat da ni prehodov. Izdelek na sliki ni dokončno obdelan (beri, na mero porezan) . Spredaj se montira mrežica.

Slika

se opravičujem za anteno, ki malce pokvari sliko... :oops:

Slika

Slika

...in za prtljažnik, seveda.... :oops: :oops:

Lp
NO NAME Spoilers team
Don`t be afraid to be tuning freak!

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair So okt 04, 2003 1:39 pm

Se je vredu samo kar nekaj limat. To ni to. More biti potem tam res luknja s svojim namenom. A to ti sam delas?
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Sale So okt 04, 2003 3:52 pm

A ima ta zadeva zadaj izhod (odprtino) za zajeti odvečni zrak - takole po slikah težko ugotovim.

Jah če bi hotel pravo odprtino narest v streho, da bi to res funkcioniralo potem se pa že kar zakomplicira vse. Po moje se je treba res orenk potrudit, da narediš tako da bo dihtalo ob deževnih dnevih :? .

Še ena pripomba - po moje malo lepše izgleda, če se ta t.i. air scoop postavi malo bližje vetrobranskemu steklu in ne toliko proti sredini strehe :wink: .
Slika Slika

Uporabniški avatar
spoilers
Nov uporabnik

Napisal/-a spoilers So okt 04, 2003 4:39 pm

X-hair... tudi jaz nebi limal, ampak opažam, da se za podobne zadeve na haubi ali strehi lastniki odločajo tako. Mi smo seveda pristaši brez prehoda, vse v enem kosu.
Ja, to delamo sami...

Sale - antena na sliki ovira, da ga ne morem nižje postavit... :wink: V bistvu, je bil model narejen brez antene in tako naj bi tudi bilo pri montaži. Zadaj se odreže po obliki luknja skozi katero uhaja zrak med vožnjo. Če je pa kdo pripravljen rezat streho in imet prepih v avtu, tudi cool... :wink:

No, to je samo pač eden od dodatkov, ki naredi svoj efekt... :)

Lp

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Napisal/-a Sale So okt 04, 2003 4:42 pm

No jaz že imam nekaj podobnega na avtu - sicer sem se zelo težko odločil to gor dat ampak na koncu sem podlegel. Sem pa insistiral, da mi naredijo tako, da ni vidna tista špranja oz. spoj in moram rečt, da je še kar v redu izpadlo. Upam, samo da ne bo razpokalo na spoju. Žal še nimam nobene fotke za pokazat :( .
Slika Slika

G-4S

Napisal/-a G-4S So okt 04, 2003 6:43 pm

Na zahtevo uporabnika smo prispevek izbrisali.

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Napisal/-a Sale So okt 04, 2003 7:29 pm

G-4S je napisal/-a:Še dobro da maš mene, da sem ti težil, da vrži gor režo, ker zdaj zgleda hudo! :wink:

Jup, res je - mislim to da si težil. No zgleda pa res ne prav slabo. No sicer, se moram pa tud za ALU wing teb zahvalit; aja pa še za un pokal za ekstremno vozilo, hehe, no to zadnje je joke :wink: , tisto prej pa ne.
Slika Slika

Uporabniški avatar
spoilers
Nov uporabnik

Napisal/-a spoilers Ne okt 05, 2003 6:18 pm

No, saj veš, to je pač stvar posameznika. Če ti je všeč si daš gor, če ne pa si brez... :wink:
So modeli avtomobilov, ki jim ta dodatek zelo lepo paše in linija je lepa za videt. Verjamem, da je na tvojem lepo ispadlo in če si dobro pokital ni panike, da popoka.

Ko imaš slike ji pošlji... :wink:

Lp - NO NAME Spoilers

Uporabniški avatar
CLI_OMEN
Novinec

Kraj: RS

Napisal/-a CLI_OMEN Ne okt 05, 2003 10:30 pm

spoilers je napisal/-a:No, saj veš, to je pač stvar posameznika. Če ti je všeč si daš gor, če ne pa si brez... :wink:
So modeli avtomobilov, ki jim ta dodatek zelo lepo paše in linija je lepa za videt. Verjamem, da je na tvojem lepo ispadlo in če si dobro pokital ni panike, da popoka.

Ko imaš slike ji pošlji... :wink:

Lp - NO NAME Spoilers

Vem da ne paše v tvojo temo, vendar nekdo mi je svetoval naj se na tebe obrnem...
A mi lahko ti nabaviš takšno desko pod sprednjim odbijačem za CLIO 02 (facelift) ??

Slika
----------------------------->
Tko trči, taj ne hoda...
----------------------------->

Uporabniški avatar
spoilers
Nov uporabnik

Napisal/-a spoilers To okt 07, 2003 9:02 pm

Žal... pi nas prisegamo na kompletne (all in one) odbijače, zato nimamo v planu izdelovat podaljškov. Verjamem, da se jih da kje naročit, samo pobrskat moraš po netu... :wink:
Če jih pri nas ni, poskusi v Italiji. Trgovina z največjo izbiro dod. opreme se imenuje BEP`S in se nahaja v Udinah.
Če jih tam nimajo potem ti ostane še Francosko tržišče ali ....Home made!!

Lp
NO NAME Spoilers
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov