Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Crazy Fighter
Novinec

Kraj: Domžale

Napisal/-a Crazy Fighter Sr okt 08, 2003 7:50 pm

alexM je napisal/-a:Kolega je imel Sharana V6.Crknilo je vse zivo in to v dveh letih.Na koncu,ko se je peljal z morja je crknila se klima.No zdaj se ga je pa resil :wink: Toliko o pokvarljivosti
enih in drugih. 8)

avto je zakon in tud dost kvaliteten.kaj je pa tvoj kolega delu z njim da se mu je skoz kvaru pa ne vem.ga ze ni merku :roll: itak se pa loh vsak avto pokvar pa ne glede na to ker je tud ferarri crkne.

Uporabniški avatar
super98
Uporabnik

Napisal/-a super98 Sr okt 08, 2003 11:21 pm

Avto se drgač res full kvar (in galaxy tut)!!!
TJUNING PA TO...

Uporabniški avatar
germancarfan
Novinec

Kraj: kranj

Napisal/-a germancarfan Če okt 09, 2003 8:57 pm

ja mi ga mamo pa ze 6 let pa edin problem k je biu je da je klima plin spusala k je kao lonc za plin razjedl, drgac ma pa ze cez 200.000 km pa ni nc kej vecga problema no ma pa redne servise
ski and drive

Uporabniški avatar
super98
Uporabnik

Napisal/-a super98 Če okt 09, 2003 9:04 pm

germancarfan je napisal/-a:ja mi ga mamo pa ze 6 let pa edin problem k je biu je da je klima plin spusala k je kao lonc za plin razjedl, drgac ma pa ze cez 200.000 km pa ni nc kej vecga problema no ma pa redne servise

Mi mamo pa v firmi že tadruzga galaxija! Oba sta redno servisirana in vozi jih vedno isti šofer... Nonstop se kvar! Turbina (TDI) pri obeh, kolesni ležaji, roke, un taprv je skoz kuhu-dokler ni zaribu...pa so menjal komplet motor...
Nikol pa nam pozabu k smo s sharanom 2.0 ostal sred Milana (elektronika)...
Avto je full dobr za vozt sm kvar se pa preveč!
TJUNING PA TO...
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov