Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
K0zM0
Uporabnik

Kraj: Velenje z okolico ;)

Napisal/-a K0zM0 Ne okt 12, 2003 5:21 pm

Basist je napisal/-a:Pa veste, zakaj ga ni še v prodaji, čeprav ga obljubljajo že nevemkolk let?

Preprosto... ves sklop ki prenaša moč na cesto je enostavno prešvoh za tako moč in navor (to sem v nekem nemškem cajtngu že kkšn let nazaj prebral) in jim konstantno kej razpada na testni stezi...

Ni vse samo v moči... :) -> to je skor tko kt tist "dolžina ni pomembna..." :):):)

jap sm js tud čul da majo probleme z getribi :wink: :wink:
aja pa gume kje boš dobu take gume da ti naujo razpadle pr 400+
pa z ceno tud mal podtiravate :wink: :wink: kokr sm js slišo bo okol miljona... :(
Slika

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Ne okt 12, 2003 10:10 pm

K0zM0 je napisal/-a:
Basist je napisal/-a:Pa veste, zakaj ga ni še v prodaji, čeprav ga obljubljajo že nevemkolk let?

Preprosto... ves sklop ki prenaša moč na cesto je enostavno prešvoh za tako moč in navor (to sem v nekem nemškem cajtngu že kkšn let nazaj prebral) in jim konstantno kej razpada na testni stezi...

Ni vse samo v moči... :) -> to je skor tko kt tist "dolžina ni pomembna..." :):):)

jap sm js tud čul da majo probleme z getribi :wink: :wink:
aja pa gume kje boš dobu take gume da ti naujo razpadle pr 400+
pa z ceno tud mal podtiravate :wink: :wink: kokr sm js slišo bo okol miljona... :(

Gume so narjene posebej za ta avto od Mišlinke in sicer lahko izbiraš med dvema razredoma - do 400 in nad 400...
Slika

Uporabniški avatar
bitch
Uporabnik

Kraj: Bled

Napisal/-a bitch Ne okt 12, 2003 10:33 pm

Men je pa ta avto tko dobr :twisted:
Slika B|tCh Slika

Good Girls Go To Heaven, Bad Girls Go Everywhere! Show Me Yours,I`ll Show You Mine... :twisted:

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Ne okt 12, 2003 10:36 pm

Hvala, drgač so feltne photoshop made....

:D :D :D
Slika
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov