Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
De_Tomaso
Uporabnik

Napisal/-a De_Tomaso Pe dec 28, 2007 3:46 pm

Dve strani nazaj imaš mojo sliko iz Mustanga, potnega lista z žigi pa zaradi tebe ne mislim lepit v to temo. Moje mnenje lahko sprejmeš ali pa ne, popolnoma tvoja odločitev. Če želiš se lahko marca celo dobiva kje v ZDA pač na pol poti iz Chicaga in Fort Louderdalela, da poskusim še mustanga z ročnim menjalnikom, ki jih je v rent službah praktično nemogoče dobiti (vsi posojajo samo avtomatike, kolikor sem jih jaz iskal).

Joie se opravučujem za žalitev, kaj sem pa hotel drugega povedati pa si tako po mojem razbral iz postov.
Vprašanje podnebnih sprememb zaradi naše potrošnje ni vprašanje stroškov, ampak vprašanje naše morale.

Uporabniški avatar
chgotom
Stalni uporabnik

Kraj: Chicago, USA

Napisal/-a chgotom Pe dec 28, 2007 4:44 pm

De_Tomaso je napisal/-a:Dve strani nazaj imaš mojo sliko iz Mustanga, potnega lista z žigi pa zaradi tebe ne mislim lepit v to temo. Moje mnenje lahko sprejmeš ali pa ne, popolnoma tvoja odločitev. Če želiš se lahko marca celo dobiva kje v ZDA pač na pol poti iz Chicaga in Fort Louderdalela, da poskusim še mustanga z ročnim menjalnikom, ki jih je v rent službah praktično nemogoče dobiti (vsi posojajo samo avtomatike, kolikor sem jih jaz iskal).

Joie se opravučujem za žalitev, kaj sem pa hotel drugega povedati pa si tako po mojem razbral iz postov.

Govora je o PRAVEM Mustangu, to pa je le V8 GT in pa seveda visje izpeljanke kot soShelby GT 500, Saleen, Roush (Stage 3), Steeda...

Look-a-like verzija V6, ki jo posojajo rent-a-car companies tukaj: to sploh ne mores primerjat! V6 ima mehkejse podvozje in sibkejsi motor, vecina avtomatski menjalnik, ozje gume (originalne), enojni izpuh pa kaj bi se nasteval. Notranjost je spartanska, materjali ceneni, pac samo toliko, da izgleda Mustang. Lega na cesti niti priblizno ni enaka GT-ju, ne moc motorja in ne pospeski.

Hertz je nekaj posojal oskubljeno Shelby verzijo GT-ja (nisem siguren, ce se...), vsi so bili pobarvani crno z zlato crto prek sredine avta, ti so imeli tudi rocni menjalnik.

Zakljucek: Mustanga ne mores sodit po rent-a-car verziji V6!

A da bi se dobila med Chicagom in Fort Lauderdale? No, lahko, razdalja je malenkost, samo 1400 milj, takole 2300 km, da bo bolj domace...

LP iz Chicaga!

Uporabniški avatar
chgotom
Stalni uporabnik

Kraj: Chicago, USA

Napisal/-a chgotom Pe dec 28, 2007 4:51 pm

hitri005 je napisal/-a:lep avto sam baje se ga pri nas neda homologirati in registrati zaradi prevelikih emisij kukr je bilo slišano :? enako vela za mustanga nevem kire serije :roll:

Emisjia sploh ni problem, Mustang ustreza kalifornijskim standardom, ki so ze sedaj strozji od evropskih.

Glavni razlog je slovenska birokracija, ki sciti domace elitne uvoznike in zastopnike.

No, pa saj jih kar nekaj vozi tudi v Sloveniji na slovenske table, drugod v Evropi ga lahko kupis brez problema (Nemcija).

LP iz Chicaga!

Uporabniški avatar
De_Tomaso
Uporabnik

Napisal/-a De_Tomaso Pe dec 28, 2007 5:38 pm

Moja verzija, ki sem jo vozil je bila V8, vse ostalo pa kar tako kot si napisal. Torej, če imajo v rentacar službah res samo oskubljene verzije, s slabšimi materiali in izdelavo, bom pa zagotov dal mustangu še eno priložnost. Me pa veseli, da me je zdaj še nekdo, ki ga dejansko poseduje, potrdil, da vse kar sem napisal drži. :)

Morda si naslednjič celo organiziram izlet za kak teden do Chicaga in si vmes še ogledam kaj, na koncu pa še sprobam neoskubljeno verzijo, da vidim kakšna je resnična razlika.
Vprašanje podnebnih sprememb zaradi naše potrošnje ni vprašanje stroškov, ampak vprašanje naše morale.
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 5 gostov