SAFRANE je napisal/-a:sam po mojem jo bodo pa dobr naredil=predvsem me zanima notranjost če bo res tolk velika (ker je že zdaj laguna ena izmed največjih v notranjosti v svojem razredu)
poglej maske od Safrane-a II in Maxime II
Poglej spodbji del odbijača in kljuke od Lagune II in Primere II
In jest upam it zdejle s tabo stavt en pir da bo Laguna III zelo podobna temle-zakaj?
SAFRANE je napisal/-a:NEVEM kaj sploh hočeš pol povedat.(?!)
Sej si sam priznal da gre za politiko dveh koncernov, ki si hočeta (kot npr. VW koncern) razdeliti stroške in s tem imeti veliko delov in še celo platformo enako. Je pa ja logično da bosta ravno zaradi teh enakih delov npr. laguna III in primera izgledali podobno. Čista logika prjatu moj.
če sta npr. prednja odbijača enaka, je pa ja logično da si bosta od spredaj že kar dost podobna.
To da bosta pa imela npr. dokaj podobne maske je pa očitno spet neka logika obeh koncernov ki stem hočeta narediti nek SKUPNI prepoznavni znak, da se vidi da sta Nissan in Renault pod eno streho.
In če smo čisto odkriti=na vseh slikah (predvsem pa na sliki 1 ) ima Laguna III t.i. gubo v maski--->no ta "guba" je bila pa uporabljena že v Laguni I in Laguni I Phase II.=tko da, kdo za kom kopira_?
lp
johny
SAFRANE je napisal/-a:
Viper123 je napisal/-a:SAFRANE je napisal/-a:
Čista kopija Opel Vectre![]()
LP
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov