Evo slike ene cool črne Supre iz ZDA. Pred kakimi 4 meseci je bila tudi tale naprodaj. In sicer za cca. 60.000 USD. Lastnik si je kasneje premislil in delal na dva šihta, da bi jo lahko obdržal - MAR MU ZAMERIMO ??!

Je pa luškana ne preveč izpadljiva mašinca in zelo z občutkom predelana in oplemenitena.
Škoda, da Supre ne delajo več in so zadnji modeli letnik 1999. Se nam pa obeta na letošnjem sejmu koncem leta v Tokyu predstavitev naslednice. Do sedaj sem uspel izvedeti le, da bo nekje 3000 kubični V6 motor. O turbinah se nič ne govori ampak imam občutek, da bodo predelave šle v to smer. Model avtomobila bo ziher dobil tega naslednika, ker je enostavno v ZDA to še vedno špica sport car in je naslednik skorajda krvavo potreben - ljudje še vedno obožujejo ta avtomobil. Upam samo, da bodo takrat tudi v EU naprodaj.
Pa še tole, ko enkrat vidiš kako Supra po avtocesti v Dubaiu zlahka pusti za seboj Ferarri F50 se začneš spraševati... Matr a smo ga mi Evropejci resnično mal polomil, ko smo mal preveč verjeli našim EU proizvajalcem in njihovim "makinam" ??

P.S.: Ko včasih gledam Supre se mi dozdeva, da je Honda s svojo Integro za EU trg kar dodobra prekopirala nekaj detajlov. Se mi samo dozdeva?
Osnovni Podatki:
Toyota Supra
Letnik 1995
Nick: Gia
Konjski moči cca.: 600
Slike: