Spredaj pa znotraj mi je ful hud (sprednje luči ), zadaj pa mi je sedanji skoraj bolj simpatičen. Ta me preveč na fabio spomnija, čeprav je res, da je zadnje luči pri fabii in octavii škoda od MBja kopirala.
Notranjost je pa no comment! Upam, da bo tud kakovost izdelave na ravni izgleda.
pr ns bo pa tole najbrž kr ornk drago. Edin kr me mot, je da dajo v avto za 19k € isti radio kot v C ali E, ki lahko staneta nekajkrat toliko
1. ne bi vedu točn..tko da bom tih ops:
2. a bi blo to lahko tist recmo, k če maš ukloplen spredne briusauce, da se ti uklop tazadn k daš u rikverc. sam ugibam? spet.. ops:
glede na prejšnjo verzijo mi je ta full bolj ušeč. sam je pa tud cena temu primerna, ko bo v SLO, cena ne bo pod 5 mio. to pa ni tok mal za tak avto. drugac ful lep, sam skoda da nima boljsga mobitela not
Pa res nevem kdaj bo ves folk srečen. Ko da francoz avto ven vsi rečejo kako izivalna oblika kako lepo zgleda in zakaj noben nemc kej tazga ne nardi. Pol ga pa nemc nardi ga pa kao kopira in nevem kaj vse. Pa kdaj boste srečni.
Nevem no. No coment
It's not the speed that kills, it's the sudden stop that hirts !!
Jaz mislim, da gre vsa pohvala Mercedesu za te nove armaturne in sploh notranjosti (podobno bo imel tudi nov C, če se ne motim).
Predvsem sem vesel, da so nehali s tistimi M&Msi namesto gumbov. Sicer pa se mi zdi, da jim je dosti bolj uspel trivratni kot pa petvratni.
Aja, pa zadej me precej spominja na Forfoura. Mogoče malo premalo uglajeno za Merc. Ampak to so že detajli. Nasplošno mam občutek, da je avto naredil ogromen skok v primerjavi s prejšnjim modelom, predvsem v kvaliteti izdelave, kot izgleda.